Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA

Romani atacati si umiliti în România, în casa lor de un Rege tortionar – Mihai.

Acest tradator de neam si tara nu este prima oara cand ataca România si toata clasa Politica din România sustine  pe acest tortionar al neamului si-i satisface toate poftele, il invita în Parlament, distruge si vinde România si infiinteaza Republica Transilvania.

Stema ROMANIEIMai nou si tacit, în timp ce romani dorm, Senatul Romaniei condus de Tariceanu-PNL a emis Stema Romaniei care este stema Regatului Romaniei.

Senatul a luat decizia:

“România e MONARHIE si fara sa stim noi si fara vointa noastra si fara referendum.“

mihai 1

Istoria maleficei dinastii de Hohenzollern si Declaratia de la Budapesta din 16 iunie 1989, pe care a semnat-o si tradatorul ex-rege Mihai exista numeroase asemanari, atac asupra Romaniei si exterminarea natiei romane prin implementarea COMUNISMULUI in perioada monarhista 1944-1947 si cedarea Romaniei neconditionat Rusiei staliniste si exterminarea romanilor care se impotriveau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Stalinista, acum urmeaza ca romani sa fie deportati din noul stat maghiar Republica Transilvania.

În acea declarație sovina, antiromaneasca, ungurii solicita Autonomia Transilvaniei si invatamint in limba maghiara, de toate gradele, iar ex-Regele Mihai a declarat ca:

“ Am semnat acea Declaratie deoarece pretentiile ungurilor … sunt intemeiate. “

În realitate a fost o intelegere intre Ungaria si Regele Mihai:

“ Daca ma ajutati sa revin la putere în România voi destrama si distruge România si voi infiinta Republica Transilvania. Voi infiinta un stat nou maghiar pe harta Europei care va avea drapel si stema UNGARIEI MARI, ambasade, hotare si moneda proprie. “

Drapel si stema UNGARIEI MARI, lucru deja infaptuit de PNL si Guvernarea Tariceanu, PNL si UDMR, hotarele au fost stabilite de Guvernarea Boc-PDL si UDMR, iar guvernul Ponta UDMR, România a deschis Ambasada in Harghita si Covasna.

Atata timp cand in fruntea Romaniei se vor afla tradatori ca  cei din actuala clasa politica venita la putere dupa lovitura de stat din 1989 si regele Mihai si urmasii lui, romanii vor fi straini  în propria lor tara.

Acum priviti minciuna casei regale germane:

“Am fost gonit din Romania de comunisti.“

Priviti cum a fost gonit din Romania:

Mihai despagubit

Kominternisti evrei NKVD-KGb, copii si nepotii lor, cei care au revenit la putere dupa 1989 si care impreuna cu regele Mihai au implementat comunismul in Romania sunt in comisiile prezidentiale Basescu _GDS-Tismaneanu si condamna Romania pentru crimele comuniste, dar aceste crime le-au comis acestia impotriva natiei romane, impotriva celor care se opuneau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Bolsevica.

Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatari Declaratiei de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei. DOCUMENT al Tradarii

Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatarii Declaratiei de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei. DOCUMENT al Tradarii

Mai multi extremiști maghiari s-au îmbrâncit cu jandarmii la Târgu Mureș – GALERIE FOTO + VIDEO

http://www.gandul.info/stiri/mai-multi-extremisti-maghiari-s-au-imbrancit-cu-jandarmii-la-targu-mures-galerie-foto-video-12236418

Petiția pentru Autonomia Transilvaniei, depusă la Prefectura Cluj

http://ro.stiri.yahoo.com/peti%C8%9Bia-pentru-autonomia-transilvaniei–depus%C4%83-la-prefectura-cluj-074555551.html

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA

  1. Pingback: Regele tortionar Mihai est vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA |

  2. gheorghe says:

    las o moale ; daca n 89 eream cu regele acum nu am fi fost mancati de cacanarii din ue si sua si fmi clar sau daca animalul de ion ar fi dus politica de neutralitate totala prcum elvetia eream cea mai tare tara din europa fara datorii si mare producatoare de tot ce vreti voi ;da animalul nu a stiut sa ne apere ca popor iar tradatorii se tin lant la cotroceni pana cand om zice noi hoooo si le luam scalpurile la toti nemernicii iar la fmi si ue le dam ce ne dau ei cu dobanda ; ca zau se poate romania fiind si bogata si strategica

    • valentinmano says:

      Regele tortionar Mihai a cedat neconditionat Romania lui Stalin si tu vezi cai verzi pe pereti. Regele a revenit cu ajutorul Ungariei si al lui Tokes si pentru asta a semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, pentru atacarea Romaniei si destramarea si vanzarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania. Priveste si Spania regat si se pisa Israel si USA pe ei/ Elita fascista masonica le impune austeritatea si criza si somajul si foametea si saracia. Despre ce vorbesti?

Leave a comment