RAPORT CU PRIVIRE LA ATACAREA MILITARA SI TERORISTA A ROMANIEI IN DECEMBRIE 1989 DE CATRE ONU, NATO, GRU SOVIETIC, SOROS-FMI

Romania atacata de ONU, NATO, SOROS, FMI, GRU SOVIETIC

In perioada RAZBOIULUI RECE, in zilele de 12-19 decembrie 1988 Seymour D. Reich presedinte general al Conferintei Presedintilor Marilor Organizatii ale Evreilor Americani, au avut convorbiri secrete la Moscova, cu autoritatile sovietice.

Intalnire ce avea ca scop o nou impartire teritoriala planetara si control politic, militar, economic si social planetar. Schimbari care vor incepe sa se infaptuiasca dupa intalnirea dintre Papa Paul al II lea si Bush si dupa intalnirea de la Malta, dintre Bush si Gorbaciov.

În 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american fost ambasador al SUA în Afganistan, dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist, conform cu înţelegerea de la Malta.

Pe scurt, Belgia se divide în Flandra şi Wallonia, Cehoslovacia se destrama in Cehia si Slovacia, in Sebia se infiinteaza statul Kosovo care se va lipi de Albania, iar in Romania in 2012 se va infiinta Republica Transilvania care va deveni parte din Ungaria, partea estică a Basarabiei, Palanca, inclusiv Transnistria, devin zona autonomă “Dniester” în cadrul Ucrainei si altele.

Ulterior, pentru public aceste convorbiri s-au axat pe probleme de afaceri externe, cultura si culte, incheindu-se anumite acorduri, ceea ce a facut ca in exact acelasi moment Departamentul de Stat al S.U.A. sa declare ca “este de acord” sa se desfasoare la Moscova Conferinta Mondiala a Drepturilor Omului.

In aceasta conferinta sunt atacati CEAUSESCU si Romania, de catre Uniunea Sovietica, AMERICA si aliatii NATO care condamna Romania pentru ca a platit datoriile externe la FMI si Banca Mondiala si refuza sa mai colaboreze cu aceste organizatii si nu respecta drepturile omului, in privinta drepturilor acordate minoritatii maghiare si pentru neacordarea autonomiei maghiare in Romania si incep actiuni si demonstratii de strada in America si in toata EUROPA (asa cum au facut proteste zilele trecute la Ambasada Romaniei din Ungaria) ale refugiatilor maghiari impotriva ROMANIEI, la toate sediile ambasadelor ROMANIEI ACREDITATE IN STRAINATATE.

Liga pentru Drepturile Omului, Jurnalisti Fara Frontiera si Crucea Rosie sunt militari in slujba ONU, NATO, SOROS, FMI si membri CIA, MOSSAD, M16 si altele, imbracati in haine civile sau militare ale tarilor care sunt atacate, dar fara grade si insemne militare, sunt inarmati cu armament NATO si impusca civili si militari pentru a crea destabilitate sociala, economica si politica. Cine nu crede sa priveasca Libia in 2011.

Cotidianul L’Humanite din 20 ianuarie 1989 dadea stirea intalnirii la Moscova dintre delegatia Comisiei Trilaterale, condusa de evreii Soros, Rockefeller si Kissinger, presedintele Frantei Valery Giscard diEstaing si Japoniei Yasuhiro Nakasone si autoritatile sovietice, reprezentate la varf de Gorbaciov si Primakov care s-a remarcat ca un sustinator al impartiri teritoriala al intregi planete si al controlului politic, militar, economic si social planetar de catre AMERICA si RUSIA( sa o creada Primakov), prin NATO, ONU, UE, SOROS, FMI si altele.

2 Februarie 1989 REGELE MIHAI din exil de la Geneva, se adreseaza ONU si cere sa atace militar Romania, invocand drepturile omului, adica nu respecta drepturile omului in privinta drepturilor acordate minoritatii maghiare si nu acorda autonomie maghiara in Romania.

In realitate regele Mihai doreste atacarea militara a Romaniei pentru a recupera proprietatile cedate de buna voie evreilor komiternisti bolsevici: LEONTE TISMANEANU, WALTER NEULANDER, DIONIS PATAPIEVICI si alti, pe care tot regele Mihai i-a adus la putere in 23 august 1944 si pentru care l-a arestat si ucis pe ANTONESCU si pentru care a fost decorat de TRUMAN-SUA si Stalin -Rusia si pentru faptul ca a cedat NECONDITIONATARomania unei comisii RUSIA, SUA si MAREA BRITANIE si este invitat de onoare la manifestatiile de 9 mai care au loc la Moscova de peste 60 de ani.

Regele Mihai este membru al lojei B’nai B’rith, iar cererea sa adresata ONU pentru atacarea militara a romaniei este respinsa, intrucat nu exista o REZOLUTIE si in acest sens ONU nu ataca decat in baza unei REZOLUTII si mai mult, Regele Mihai ataca Romania la ONU pentru ca refuza sa acorde drepturi minoritatilor mahiare in Romania si refuza infiintarea Republicii Transilvania in Romania.

Asa, a aparut RAPORTUL lui DUMITRU MAZILU adresat catre ONU de la Geneva, care a fost transmis lui MIRCEA DINESCU si acesta l-a inmanat personal lui Strok Coenraad Frederik 1988 – 1993 ambasadorului Olandei la Bucuresti si care l-a scos prin curieratul secret diplomatic al ambasadei OLANDEI LA BUCURESTI.

06 martie 1989 Comisia Trilaterala actionarii de la FMI ordona ministrilor de externe din statele Conferinta pentru Securitate si Cooperare în Europa (CSCE), sa se intalnaesca la Viena pentru deschiderea de negocieri intre Armata Conventionala a Fortei din Europa (CFE), a celor 23 de membre NATO si Organizatia Tratatului de la Varsovia asupra încrederii si masurile de securitate de constructie pentru pluralism si desmembrare în Europa de Est, pentru ca SOROS-FMI sa poata controla militar, economic si finaciar si statele EUROPEI DE EST.

11 martie 1989 sase tortionari, kominternisti si comunisti evrei care detinusera functii importante in PCR si au trimis numerosi cetateni romani la puscarie, canal sau in mormant in perioada kominternista COMUNISTA 1944 – 1964: Gheorghe Apostol, Alexandru Barladeanu, Constantin Parvulescu (unchiul lui Cristian Parvulescu cel care a solicitat infiintarea ANI si care primeste bani de la Guvern pentru Asociatia Pro democratia, cel care invata romanii cum sa manace paine si cu apa infestata cu fecale de la APA NOVA), Corneliu Manescu, Silviu Brucan si Grigore Raceanu i-au adresat lui Nicolae Ceausescu o scrisoare deschisa: SCRISOAREA CELOR SASE, citita la posturile de RADIO BBC si EUROPA LIBERA.

Dupa publicarea Scrisorii celor sase incepe OPERATIUNEA PULOVERELE, se activeaza gasca CORBII I SI CORBII II si exista numeroase intalniri intre grupuri de agenti FSB-KGB si grupul ILIESCU la Iasi, intalniri care se desfasurau o data la doua saptamani si participau: PETRE ROMAN, ION CARAMITRU, Magureanu, Brucan si alti.

17 martie 1989 Ungaria semneaza Conventia O.N.U. cu privire la statutul refugiatilor. Ungaria nu va mai returna refugiatii din tarile comuniste si vor fi pregatiti militar pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989. Mercenari si teroristi trebuiau sa se deplaseze in formatie de pluton militar si cei din randul doi si trei trebuiau sa atace cu sticle incendiare armata si militia la intalnirea-contactul cu acestia.

In martie Comisia Trilaterala, prin CONGRESUL SUA decide trimiterea lui VLADIMIR TISMANEANU sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari in UNGARIA pentru atacarea militara terorista a Romaniei si solicita sprijinul tarilor membre NATO, respectiv FRANTA si altele, sa trimita INTELECTUALI romani in Ungaria sa participe alaturi de GENERALI NATO si GRU SOVIETIC la pregatirea militara a refugiatilor in perioada martie-decembrie 1989 pentru atacarea Romaniei: Emil Hurezeanu, Doru Braia, Radu Filipescu, Mihnea Berindei, Traian Ungureanu,…, toti membri ai postului de RADIO EUROPA LIBERA si actionari FMI si ai corporatiilor FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS… si la care se duc creditele de la FMI.

In martie 1989 au inceput si aplicatii militare comune Ungaria -Uniunea Sovietica -Romania, pe teritoriul Romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas in Romania, tancuri vazute de Gen Milea, impuscat la evenimentele din 22 decembrie 1989 de grupul Gelu Voican Voiculescu si Victor Atanasie Stanculescu, pentru ca in şedinţa CPEx al CC al PCR cu privire la evenimentele din Timisoara, la care Milea a spus: “La Timisoara sunt trupe militare straine cu armament de razboi“, iar Ceausescu a dat ordin sa anihileze militari straini din Timisoara si vinovati care au permis intratrea militarilor straini, vor plati pentru tradarea lor.

DECLARATIA din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria la comemorarea unui kominternist, Imre Naghi adica, un comunist membru PCR, un fel de Brucan sau Lucretiu Patrascanu in Romania, adica dupa 1989 au DEVENIT ANTICOMUNISTI si cine sunt semnatarii si ce vor: Atacarea militara terorista a Romaniei pentru drepturile minoritatile maghiare si pentru exterminarea poporului roman si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA.

Cine sunt ei?

Din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale Basescu, in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU- BASESCU si doresc modificarea CONSTITUTIEI, adica mercenari si teroristi platiti de SOROS si FMI si din comisiile prezidentiale ne asculta telefonele, ne fabrica dosare penale, ne infometeaza, saracesc si ucid.

15-22 decembrie 1989 ataca Romania pentru sustinerea lui Tokes, impreuna cu militari straini Serbia, Rusia, Marea Britanie, Franta, America, asa cum fac in 2011, in Libia, imbracati in civili si impusca civili si militari pentru a creste presiunea cetatenilor asupra lui Ceausescu si au atacat institutiile statului si armata cu sticle incendiare, STRADA-REVOLTE POPULARE, sunt arme ONU-Vatican, NATO, SOROS-FMI pe toata planeta de sute de ani pentru a schimba sisteme politice si pentru a ajunge la putere, la distrus si jefuit si ucis.

JOS COMUNISMUL

MOARTE DICTATORULUI

1-5 ianuarie 1990 infiinteaza GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL la ordinul lui Soros si a lui Silviu Brucan.

Grupul pentru Dialog Social ocupa sediul Uniuni Tineretului Comunist, situat in Calea Victoriei nr. 120, sectorul 1, Bucuresti.

11 martie 1990 fabrica PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA care este identica cu COMUNICATUL din 22 decembrie 1989 al lui MAZILU si transmis de Ion Iliescu catre natiunea romana, dar are o singura diferenta, PUNCTUL 8 de la Timisoara:

FARA COMUNISTI

Daca priviti semnatarii declaratiei de la Budapesta, Ungaria din 16 iunie 1989 si semnatarii Proclamatiei de la Timisoara din 11 martie 1990 si care striga :

FARA COMUNISTI

sunt fii kominternistilor evrei rusi agenti NKVD, LEONTE TISMANEANU, WALTER NEULANDER, DIONIS PATAPIEVICI si alti, respectiv: PETRE ROMAN, VLADIMIR TISMANEANU, HORIA PATAPIEVICI, membri PCR, dar sunt si alti care erau membri PCR si scriau in publicatii studentesati sau SCANTEIA TINERETULUI, Monica Macovei, CRISTIAN PREDA, Emil Boc care scriau si in carti despre binefacerile COMUNISMULUI si erau destoinici PUPINCURIST la KURUL lui Ceausescu.

15 martie 1990 provoaca evenimentele de la Targu Mures si ataca militari si militeni si le scot ochii si le pun monede maghiare in loc de ochi si solicita AUTONOMIE MAGHIARA, infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, lucru care se face pe ascuns din senat de Basescu-PDL-UNPR-UDMR si GDS-TISMANEANU.

Film si actiuni CRIMINALE IMPOTRIVA ROMANIEI cenzurate de youtube la solicitarea AMBASADA UNGARIEI.

REGELE MIHAI EXCREMENT SIONIST CRIMINAL XVII

13-14 iunie incercare de LOVITURA DE STAT, dupa alegerile libere din 20 mai 1990, actiune organizata si finantata de SOROS-FMI cu sprijinul mediei internationale, CRUCEA ROSIE INTERNATIONALA, LIGA PENTRU APARAREA OMULUI si JURNALISTI FARA FRONTIERA si cu membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA si alti, doreau aducerea cu forta strazii a lui ION RATIU la putere in Romania, candidatul la presidentia Romaniei in 1990, asa cum fac azi in LIBIA.

Mai mult, au platit cu zeci de mii de dolari tigani din comunele din jurul Bucurestiului sa vina la Bucuresti si sa atace institutiile statului cu sticle incendiare, inclusiv TVR, dar azi sunt in TVR si au produs o paguba de peste 40 de milioane de euro si prostesc romanii si promoveaza toate actiunile pro-BASESCU-GDS-TISMANEANU.

Acum aveti ocazia sa vedeti cum atacau institutiile statului cu sticle incendiare in 13-14 iunie 1990 pentru ca GDS si RADIO EUROPA LIBERA sa ajunga la putere in institutiile statului si din 2004 sunt in comisiile prezidentiale Basescu-TISMANEANU si la TVR dupa 2008, iar daca nu veneau minerii veneau trupe militare straine imbracati in civil si ne impuscau la fel cum au facut in 15 -22 decembrie 1989 si in Libia in 2011 si aveam si un RAZBOI CIVIL.

In 2005 se infiinteaza comisia Prezidentiala BASESCU-TISMANEANU pentru condamnarea crimelor comuniste in Romnia, dar fara crimele regelui Mihai si a kominternistilor evrei rusi agenti NKVD din perioada 1944-1947, adica parinti lor si mai mult, Romania a fost MONARHIE si Regele facea legi si infiinta TRIBUNALELE poporului la Bucuresti si Cluj pentru a condamna la moarte militari romani care au luptat impotriva Rusiei; CRIME IMPOTRIVA UMANITATI, dar si impotriva celor ce se opuneau deportarilor in SIBERIA SOVIETICA BOLSEVICA.

Membri comisiei si sunt aceiasi semnatari ai Declaratiei de la Budapesta din 1989 si proclamatiei de la Timisoara 11 martie 1990

Dar pardon , Basescu nu este COMUNIST si securist si nu poate fi condamnat pentru crime comuniste pentru ca el a adunat membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA in frunte cu TISMANEANU, LE-A DAT BANI SI LE-A PUS DISPOZITIE ARHIVELE STATULUI ROMAN sa distruga documente si sa le fure, adica cele compromitatoare privind EVREII KOMINTERNISTI RUSI si pe Regele Mihai si sa falsifice Istoria Romania si sa condamne romanii nascuti dupa 1944 pentru crimele Regelui mihai si ale parintilor lor din perioada 1944-1947.

Acum puteti vedea ca regele Mihai a avut toate drepturile monarhice sa faca legi si chiar a emis decrete pentru NATIONALIZAREA CASELOR si conficarea lor in 6 martie 1945 si TRIBUNALELE POPORULUI in 11 iunie 1945 in urma tratatului de la Paris, la care a participat din partea Regelui Mihai LUCRETIU PATRASCANU evreu komiternist-membru PMR, ulterior membru PCR si in iulie 1989 sustinea Declaratia de la Budapesta, Ungaria din 16 iunie 1989 pentru AUTONOMIE MAGHIARA, care se face cu mercenarii regelui Mihai si ai lui SOROS SI FMI din comisiile prezidentiale Basescu

2006 APEL PENTRU CONDAMNAREA INTERNATIONALA A CRIMINALITATII SI LEGITIMITATEA COMUNISMULUI, adica pentru condamnarea cetateanului roman nascut dupa 1944 pentru crimele regelui Mihai si ale kominternistilor evrei rusi agenti NKVD si inrobirea finaciara a Romaniei pentru crimele lor, comise impotriva poporului roman..

Si, daca priviti SEMNATARII acestui APEL sunt aceiasi semnatari ai Declaratiei de la Budapesta din 1989 si proclamatiei de la Timisoara 11 martie 1990, dar si membri ai comisiei Prezidentiala BASESCU-TISMANEANU pentru condamnarea crimelor comuniste in Romnia si mai mult, multi nici nu sunt in Romania ori au participat la toate actiunile teroriste organiozate de SOROS-FMI IN ROMANIA din 1989 pana azi si toti sunt agenti CIA. MOSSAD si M15-16 si FSB-KGB ori sunt in noile institutii ale statului Roman, respectiv: Denis Deletant, agent M16 care a sprijinit toate actiunile DISIDENTILOR, spioni ramani in slujba strainilor.

Revista 22 este propaganda GDS si Radio europa Libera si executa ordinele lui Soros si FMI in Romania si este propaganda lor impotriva romanilor si Romanie si mai mult, .

Apel adresat la ONU sa condamne Romania si poporul roman pentru crimele regelui Mihai si ale parintilor lor, criminali si tortionarii poporului roman in perioada 1944-1947 si acum priviti si semnatarii sunt aceiasi si sunt in comisiile prezidentiale Basescu-tisamenau-GDS, ne asculta telefoanele ne fabrica dosare penale cu STS, SRI, CSAT, neinchid spitalele, scolile, ne disponibilizeaza, controleaza resursele energetice naturale ne baga fecale-kakat in apa potabila, priviti OTV, daca nu credeti, controleaza resursele finaciare, se imprumuta la FMI in numele Romaniei, iar banii ii distribuie membri GDS -Tismaneanu-Basescu si striga, este CRIZA, dar nu este criza pentru GDS si Tismaneanu pentru care statul Roman plateste 800 000 de euro pentru calatoriile lui in strainatate cu avionul.

Inainte de 1989 Romania pregatea militar si oferea studii gratuite pentru cetateni din ASIA, la CINCU ai altele.

Dupa ce terminau studiile gratuite in Romania plecau in tara lor de bastina si deveneau CARTITE (renumitele CARTITE care au ajutat statul roman, la salvarea jurnalistilor romani si extragerea lor din Irak, iar Munaf omul CIA si Mosad cei care au organizat rapirea jurnalistilor si uciderea lor, pentru a se justifica prezenta trupelor romane in Irak este liber si protejat de AMERICA) si luptau pentru interesele Romaniei in tara lor.
Dupa 1989 se aduc la studii gratuite cetateni straini si ce zicea Silviu Brucan: in Romania se va instaura democratia peste 20 de ani.

Tradus in limba romana, insemna: dupa 20 de ani, atunci cand in toate institutiile statului Roman vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite conform:

H.G. nr.549/1991 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania.
Programul de burse oferite cetăţenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituţie ce aparţine de Ministerul Afacerilor Externe, unde studiază tineri din Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina.

Etalon este Eugen Tomac (n. 27 iunie 1981, satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina) si ROMANIA i-a platit studiile sa apere interesele romanilor si Romaniei si a devenit in romania si nu UCRAINA un politician, istoric şi jurnalist român.

Actualmente membru al Consiliului Mondial Român, Eugen Tomac este născut în localitatea Babele (fostă General Al. Averescu) din sudul Basarabiei în fostul judeţ Ismail. A venit în România la vârsta de 17 ani, prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul graniţelor. Este redactor al revistei de cultură istorică Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia şi românii de peste hotare, dar şi studii privind istoria Statelor Unite ale Americii.

EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN -de etnie -rusa, asta cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara este angajat in MAE ministru secretar de stat si negociaja pentru Romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american si o face in numele poporului roman si fara sa se stie ce negociaza si mai ales faptul ca instalarea de scut antiracheta insemna trecerea conducerii armatei romane sub conducerea unor generali americani si NATO.

Studenti moldoveni, rusi, ucrainieni, albanezi, turcmechistan si altele, adusi la studii gratuite in Romania pe banii romanilor au facut diferenta la alegerile din 2009 si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

In zilele de 1-5 decembrie 2009 acesti tineri straini adusi la studii gratuite pe banii romanilor au iesit in strada impreuna cu GDS si RADIO EUROPA LIBERA, au facut actiuni de protest in toate orasele mari din Romania pentru sustinerea lui Basescu: JOS COMUNISMUL, lozinca din decembrie 1989 cu care au atacat Romania.

Mai mult, au venit din R. Moldova si Ungaria, iar cei care au primit cetatenie romana din centrele de votare au furat voturile romanilor pentru BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS.

Acesti tineri adusi la studii gratuite pe banii romanilor in Romania, au participat si la actiunile teroriste organizate de BASESC-BOC-SOROS-FMI-TISMANEANU-GDS ( Vitalie Ciobanu) in 7 aprile 2009 de la Chisinau, R. Moldova si la care au participat trupe militare NATO, CIA, MOSSAD, FSB-KGB imbracati in civili si altele, asa cum ii vedeti azi in LIBIA pentru atacarea Libiei si pentru a ajunge SOROS-FMI la conducerea Libiei pentru jefuirea petrolului Libian.

Dupa alegerile din 2009 Basescu s-a dus in R. Moldova si a platit grupului GDS si Radio europa libera peste 500 de milioane de euro pentru jprijinul acordat pentru realegerea sa.

Din informatiile primite, la votul din 2009 au participat si agenti CIA, MOSSAD, FSB-KGB si altele, cu documente romanesti false pentru mentinerea lui Basescu la conducerea Romaniei si Soros- FMi sa conduca Romania, dar si membri SRI, STS, SIE SI CSAT au participat la fraudarea voturilor pentru Basescu, iar in 2008 au avut sarcina sa aduca voturi pentru UDMR si atasa la ordinul lui Soros-FMI.

Si, acum priviti ce spune Boc.

In 2011 sunt mai multe resurse finaciare, decat in 2010 si atunci pentru ce se inchid scoli si spitale si se disponibilizeaza politisti?

In realitate, se aplica programul de inlocuire a cetatenilor romani in institutiile statului cu cetateni straini, se da afara de la ministerul de finante peste 14 000 de romani si se angajeaza peste 10 000 de tineri straini si se infiinteaza POLITIA FISCALA.

De asemenea, se spune ca este CRIZA si nu sunt bani pentru romani, dar sunt bani pentru 10 000 de tineri straini si membri PDL sa-si faca firme particulare si primesc cate 10 000 de euro fiecare, acesti tineri au participat la dansuri pentru omologarea lor, la Cluj, Sibiu si Ploiesti si au fost peste 3000 de tineri si sunt membri PDL si o fac pe banii romanilor.

10 martie 2011 Grupul pentru Dialog Social şi revista 22, în colaborare cu Institutul de Studii Populare şi Fundaţia „Konrad Adenauer“, au organizat dezbaterea cu tema Codul Muncii – flexibilizare sau sclavagism? La discuţiile moderate de Andreea Pora şi Lidia Moise au participat reprezentanţi ai guvernului, ai patronatelor, ai sindicatelor şi ai organizaţiilor neguvernamentale.

VALENTIN MOCANU (secretar de stat în Ministerul Muncii), ANCA GRIGORESCU (Camera de Comerţ Româno-Americană), ADRIAN VASILESCU (consilier al guvernatorului Băncii Naţionale), LIVIU ROGOJINARU (vicepreşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România), LIDIA MOISE (TVR), ANTON HADĂR (preşedintele Federaţiei „Alma Mater“), VALENTIN IONESCU (ISP-KAS), SORIN MÂNDRUŢESCU (preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane), RADU MERICA (preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane), BOGDAN HOSSU (preşedintele CNS „Cartel Alfa“), ANDREI OIŞTEANU (Grupul pentru Dialog Social), EMIL BOC, ANDREEA PORA (revista 22),THOMAS KLEININGER (Grupul pentru Dialog Social), astia sunt societatea si ei stabilescv cine treieste si cine moare in romania, adica iese din sistem.

STOP STUDIILOR GRATUITE PE BANII ROMANILOR PENTRU CETATENI STRAINI PENTRU CA ACESTIA LUPTA PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR, DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI DE CATRE SOROS-FMI.

Afara strainii din Romania si din institutiile statului Roman.

SOLUTIA: OPERATIUNEA MATRIX

Timpul nu mai are RABDARE.

TRAIASCA ROMANIA MARE SI UNITA

Un grup de salariati ai Ministerului Afacerilor Externe.

06 06 2011

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to RAPORT CU PRIVIRE LA ATACAREA MILITARA SI TERORISTA A ROMANIEI IN DECEMBRIE 1989 DE CATRE ONU, NATO, GRU SOVIETIC, SOROS-FMI

  1. pictor sarion says:

    Pentru a se demonstra veridicitatea acestor informatii,astept confirmarea Redactiei F.N.

  2. Pingback: Declaraţia de la Budapesta din 1989 şi aberaţiile care se spun în legătură cu ea « Blogul lui Marius Mioc

  3. Pingback: ILUMINATII – NOUA ORDINE MONDIALA |

  4. Pingback: Romania atacata de ONU, NATO |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s