DOCUMENTE SECRETE: ROMANIA ESTE ATACATA DE ONU-NATO-GRU SOVIETIC

SUMMIT MOSCOVA
25 mai-3 iunie 1988

Ronald Reagan – Mihail Gorbaciov

In declaratia facuta de Reagan la sosire, se face referire la sacrificiile comune ca aliati in timpul primului si celui de al doilea razboi mondial.
La ordinea de zi, angajamentul de a largi colaborarea si tratativele dintre AMERICA si Uniunea Sovietica, prevazut la summit-ul de la Geneva.

Au avut discutii deschise cu privire la drepturile omului, concentrandu-se pe “lista scurta“ cazuri de interes deosebit. Gorbaciov deschide discutia despre religie, o religie care urmeaza să fie unita în jurul valorii Vatican.

Viitorii lideri din Federaţia Rusă Biserica se vor concentra asupra Rusiei Kievene Cristianity Millennium. Crestinismul în Rusia Kieveana, si speră că mileniul al doilea va vesti noua era de religie si libertatea în Uniunea Sovietica, care va fi primul pas spre marea unire religioasa.

Reagan s-a întalni cu un grup de aproximativ 40 de refugiati, intelectuali,disidenti -cartite-agenti pentru occident si America, actiuni umanitare, etc.

Au fost discutii cu privire la drepturile omului, inclusiv sprijin pentru rezultatul, echilibrat de la Viena, conferinta CSCE, libera circulaţie a cetatenilor din Europa de Est si tarile baltice si deschidere a Zidului Berlinului.

Au mai fost discutii concentrate asupra prizonierilor, politice externe, refugiati, disidenti, emigrare, si ONU va emite o Rezoluţia privind statutul refugiatilor din Ungaria,
care vor sprijini actiunile viitoare privind globalizarea, vor fi pregatiti de generali NATO pentru actiuni de strada, revolte si atacuri cu sticle incendiare, actiuni viitoare controlate de NATO-GRU SOVIETIC.

Reagan si Gorbaciov au discutat despre programul de reforma, perestroika, viitoarea relaţie cu America: renuntarea la ideologia COMUNISTA si implementarea privatizari, restructurari şi disponibilizari, autonomia teritoriala si regionalizare din Europa.

Afganistan. Reagan apreciaza curajul politic si este în contextul acordului de la Geneva pentru retragerea trupelor sovietice din Afganistan si reafirma pozitia noastra pe simetrie, trupe militare identice ca numar si armament, ne intalnim in Afganistan, Uniunea Sovietică se va reţine in livrarile de arme.

Africa de Sud. Promitatoare opinie privind recente evolutii, schimburi între experţi regionali, colaborarea dintre agenti CIA, MOSSAD, FSB-KGB, M16 si alti.
Discutati despre cum se poate stimula negocierile între partide, protocoale.

Secretarul de stat Shultz si Şevardnadze se vor axa pe probleme: Cambodgia, Peninsula Coreeana, Initiativa Berlin: caderea Zidului Berlinului, Etiopia va fi cedata occidentului.

Reagan si Gorbaciov au fost oaspeti ai comunitatii la Casa Centrală a Scriitorilor Sovietici-ARR, s-au facut referiri cu cifre la activitatea culturala si politica din Uniunea Sovietica.

Reagan face o remarca la presa sovietica care este din ce în ce mai plina de viaţă si artele si exprimă admiraţia pentru cei în prim-planul glasnost-ului.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to DOCUMENTE SECRETE: ROMANIA ESTE ATACATA DE ONU-NATO-GRU SOVIETIC

  1. Pingback: De ce a fost România acceptata în NATO ? Pentru că să fie furată |

  2. Pingback: De ce a fost România acceptata în NATO ? Pentru ca să fie furată… | .::: CALIN ADRIAN :::.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s