Jidanii, asasinii si criminalii fiintei umane au inceput atacul, se cred in PALESTINA,…Libia, Siria si Egypt. Terorismul Israelian nu are granite, hotare si limite.

Priviti teroristi si fanatici Israelinei in Romania.

Teroristi si fanatici Israelieni ne invita sa mergem la biserica sa ne rugam pentru Israel si pentru sanatatea evreilor si jidanilor spurcati.

Iar, Biserica ortodoxa romana de 22 de ani, ne invata cum sa ne rugam pentru Israel si pentru conducatori nostri slugile Israelului si ai lui Soros & Co, pentru cei care vand si distrug Romania si care ne extermina fara mila, adica ne reduc salariile si pensiile la ordinul lui Soros & co si al Israelului.

La fanatici israelieni SFANTA CREDINTA ORTODOXA se numeste:

SATANA, adica Baphomet.

http://sfantacredintaortodoxa.wordpress.com/

Image

Sa mergem la Biserica si sa ne rugam pentru ca Israel sa conduca planeta si Oriental Mijlociu si Israelul o sa reduca numarul locuitori pe Terra si o sa ne bage CIP in cur sa scape de noi si o sa ne dea in loc de medicamente: DROGURI, HIV-SIDA si EBOLA.

Image

Priviti ce spune fanatica si terorista israeliana, ROXANA IANCU:

Antisemitismul in Romania a rams o boala a frustratilor (de tot felul …) si atat, iar romanii adevarati inteleg ca problema lor nu e cauzata de evrei sau de extraterestri ci de faptul ca nu sunt in stare sa faca ce fac la ei in tara, de exemplu, evreii. Nu stiu sa isi aleaga conducatori merituosi si aleg golani, nu muncesc si astepta sa munceasca altii pentru ei, pismuiesc pe altii in loc sa faca si ei ca… ei ,evreii. Daca ati incepe sa intelegeti ca problema e a voastra si ca trebuie sa o rezolvati singuri sau impreuna cu altii ,treburile ar sta cu totul altfel pt tarisora asta…dar sa o rezolvati fara sa carcotiti prostii demodate!

Roxana Iancu, nimita si Roxy Panther

Contact Admin

Yael Soros : ysoros@gmx.com

Roxana Iancu : roxana.iancu@walla.co.il

AMENINTARI tipice fanatismului si terorismului Israelien.

Si acum ATENTIE!

Roxana Iancu este si Roxy Panther si priviti cum ameninta o noapte intreaga:

Roxy Panther 2 august la 12:28
Cunoasteti fiecare evreu din lumea asta?
Nu va e teama pentru sanatatea dumneavoastra?Dar a familiei pe care o aveti?
Accidente se intampla in fiecare zi,unele intamplatoare altele …provocate.

BTW, puteti sa ne blocatie fiecare cont dar avand in vedere ca FB apartine evreilor+ 2000 de conturi….nu cred ca veti avea castig de cauza.
Shalom,Israel Defence Initiative

Roxy Panther 2 august la 12:37

:))))mirositi deja a frica!

Roxy Panther 2 august la 12:56
Tic-Tac! Tic-Tac! Antisemitismul face rau la inimioara. Ooops, probabil ti-a furat un evreu muierea sau jucaria la gradinita. Shalom.

Roxy Panther 2 august la 13:44
Te joci cu focul si te poti arde…

Roxy Panther 2 august la 14:13
Auzi decand dupa mintea ta absorbita de alcool..Rusia e in NATO?! Ti-o tragi cu S……. F…..?

Roxy Panther 2 august la 17:22
Aaaa si am vazut cateva din video-urile tale pe YT…..inca nu imi vine sa cred. Ai spus la un moment dat ca Rusia e in NATO!! Adoni shelei!!!

Si din nou ATENTIE!

Roxana Iancu este si Roxy Panther

Israel attack in Romania, they think in Palestine

Atac Israelian in Romania, se cred in Palestina

https://www.facebook.com/uilonam.nitnelav/media_set?set=a.239021286132205.67739.100000730061474&type=3

Roxana Iancu TERORISTA care ameninta cu moartea si care foloseste pe facebook ID: Roxy Panthe si pe youtube: JidfGirl scrie:

Sa ne-o sugi Manoliule! Shalom, IDIO -Israel Defence International Organization.

Roxana Iancu alias JidfGirl a sters filmul cu prezentarea IDIO -Israel Defence International Organization de pe youtube si a interzis accesul pe The Owl Project, dar ATENTIE! Accesul este permis numai evreilor

http://theowlproject.wordpress.com/

Sa vedem cine o suge la urma, iar daca nu isi vad de treaba lor, las MOSSAD, CIA si chiar AMERICA si Israel si ce vor ei pe INTUNERIC.

Si mai mult, aceasta terorista israeliana este sustinatoarea MONARHIEI si a regelui Mihai cel care a cedat neconditionat Romania Rusilor dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, cedare care s-a facut la ordinul evreilor kominetrnisti rusi agenti NKVD-KGB parinti lui Vladimir Tsimaneanu si Horia Patapievici si Petre Roman, vezi GDS si ICR si PNL si cu care regele Mihai a implementat comunismul in Romania in perioada MONARHISTA 1944-1947.

In realitate Israel doreste sa-l aduca la putere in Romania pe regele Mihai, deoarece Israel a inceput al treilea razboi mondial si are nevoie de o mascota in Romania sa sprijine Israelul si evreii cu baze militare, petrol, hrana, armament si militari si cu care sa negocieze sfarsitul razboiului, asa cum au facut in 1944.

—————————————————————-

Richie Scientist 2 august la 11:59
Ce limbaj elevat, Domnule Manoliu. Voi trimite o sesizare pentru ca sunt curios daca activitatile Dvoastra trebuie sa fie tolerate de oameni muncitori, inteligenti, si care aduc prosperitate societatii. Sunteti un nesimtit ordinar si nu stiti nici sa scrieti corect, nici sa vorbiti civilizat. Se pare ca din cauza caldurii verii, furunculii cu venin antisemitic si rasist pe care ii aveti se tot sparg. Sau poate ca sunteti un rasist si iarna. Sa va fie rusine, nesimtit ordinar si ingretosator!
———————————————————————-
Israel Izzy 2 august la 11:49

Buna seara!

Domnule Manoliu aveti dovezi palpabile care sa va sustina aberatiile la adresa unui intreg popor,la adresa poporului evreu?

http://ciuma-cancerulevreiescplanetar.blogspot.com/

——————————————————————-

Richard Stein 2 august la 07:08

Domnule Manoliu, am o intrebare, am citit pagina care pare sa va apartina (https://www.facebook.com/note.php?note_id=177201679003349), nu va este putin rusine sa va referiti in modul acesta la persoane de origine evreiasca? Sunteti serios, sau faceti doar glume proaste? Ca nu am reusit sa inteleg. Ati pierdut orice urma de respect fata de semenii Dvoastra si de demnitate fata de Dvoastra insiva? Poate ar fi cazul sa va calmati…si sa nu acuzati pe nedrept persoane pe care nu le cunoasteti, pe baza originii etnice si a religiei acestora. Sunteti un nesimtit. Fara respect, Dr. Richard Stein.

Richard Stein: din Satu Mare, Romania, născut pe 19 august 1972, participant la revoltele din Targu Mures, pentru AUTONOMIE MAGHIARA, insurectie organizata de SOROS – FMI, in 15- 21 martie 1990. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Medicina Generala, 1990 – 1996. Universitatea din Alabama de la Birmingham, Biochimie Moleculara si Genetica, 1998 – 2005. Lucrează la Princeton University si trăieşte în Princeton, New Jersey, SUA.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Jidanii, asasinii si criminalii fiintei umane au inceput atacul, se cred in PALESTINA,…Libia, Siria si Egypt. Terorismul Israelian nu are granite, hotare si limite.

 1. ursu cristinaelena says:

  Nu sunt de acord cu comentariile rasiste sau de acceasi natura! Dumnezeu ne-a lasat sa traim in buna armonie pe acest pamant,suntem cu totii creatia Lui!

 2. Lorelei says:

  Dr. Stein, merita oare efortul sa-i raspundeti unui nebun?? Poate i-ati putea recomanda un tratament, desi pananoia combinata cu ura rasista nu sunt tratabile. Si nici sentimentul inferioritatii…Trist…

 3. ani says:

  Voi fi alaturi de tine, sa stii ca lupta trebuie s-o duca femeile, ai sa intelegi mai tarziu. Eu am inceput de anul trecut cu ei. Acesti viermi-jidovi lasa numai mizerie pe unde merg. Fii tare!

 4. chiar asa ? says:

  Richard Stein mi se pare ciudata traiectoria dvs ….

 5. janine says:

  javre sioniste, popor terorist si criminal! DE CE n-aveti voi datorii la fmi, javrelor, ce sunteti? CUM va permiteti sa incalcati teritorii straine si sa dictati mersul vietii, CINE , naiba , va credeti? Mizerii umane…richard stein…si restul pupatorilor in fund care au venit si au impanzit tara asta ca si cancerul: CE , MAMA NAIBII cautati voi in Romania, ce drepturi aveti voi, aici, ma??? In tara mea, tara pt care stramosii mei si-au dat viata???VALEA, cu totii, in Israhell, tara lui satan!

 6. janine says:

  roxy panther, CUM iti permiti, mizerie umana, sa ameninti???

 7. janine says:

  Shared header comment: FACT 8——- THERE IS ONLY ONE TERRORISM —-ZIONIST TERROR. WITH POWER OF ISRAEL IN USA AND SAUDI ARABIA ZIONIST POWER.. OUR OIL, OUR MONEY IN ZIONIST BANKS –WHY, ARAB WORLD— http://rense.com/general64/moss.htm . ISRAELI OCCUPATION IN SAUDI ARABIA TOO. VERY IMPORTANT.. http://www.missionislam.com/conissues/israeloccupy.html .
  Mossad – The Israeli Connection To 911
  United Nations’ role towards the continuous Israeli violations.
  {Israel is a War Criminal}

 8. anti USL, PDL, PNL ARD, PC, PUR, UDMR.... says:

  Roxy Panther 2 august la 12:56
  Tic-Tac! Tic-Tac! Antisemitismul face rau la inimioara. Ooops, probabil ti-a furat un evreu muierea sau jucaria la gradinita. Shalom. PLEACA FA ZALUDO CU ELUCBRATIILE TALE! “TI-A FURAT UN EVREU MUIEREA”…. UITE CATE CUVINTE CARE VA DAU DE GOL CARACTERUL::”TI-A FURAT”adica e in reflex deja hotia la voi si s-a sunconstienzat in creier. SA FURE MUIEREA??? pai o muiere se fura? zaludo! se cucereste. SHALOM… de unde atata “shalom” cand toate comentariile sunt agresive? adica ai putea sa aderi la pace, cand sufletul ti-e nociv si pervertit?

 9. anti USL, PDL, PNL ARD, PC, PUR, UDMR.... says:

  Lorelei says:
  August 5, 2011 at 3:37 pm

  Dr. Stein, merita oare efortul sa-i raspundeti unui nebun?? Poate i-ati putea recomanda un tratament, desi pananoia combinata cu ura rasista nu sunt tratabile. Si nici sentimentul inferioritatii…Trist…
  DE UNDE STII TU DACA SUNT SAU NU TRATABILE? AI UN PRAXIS AL BOLILOR INCURABILE? TE DAI CULTA, CA SI CUM AI AVEA STUDII IN MEDICINA.
  VOI ATI UITAT TRECUTUL ISTORIC CARE VA STIGMATIZEAZA; IN LOC SA VA PUNETI CENUSA IN CAP PT CRIMELE COMISE IN PERIOADA 1917-1990 IN EUROPA DE EST, VOI O DATI LA INTORS SI ACUZATI DE ANTISEMITISM. POATE AR TREBUI SA SE ROAGE CINEVA SI PT VOI, CA ATI DERAIAT RAU. DAR RUGATI-VA SI VOI CELUI PREA INALT SA VA DEA GANDUL CEL BUN SA LUCRATI LUCRAREA DREPTATII.

 10. anti USL, PDL, PNL ARD, PC, PUR, UDMR.... says:

  ma intreb si eu daca intre un roman si un evreu, o romanca ar prefera un evreu. ma refer la potenta si virilitate.

 11. Roman adevarat says:

  Eu as merge pe alta premiza: cate drepturi avem noi romanii in alte tari, inclusiv Israelul, tot atatea drepturi sa aibe si ei la noi in Romania. Este drept ca au dubla cetatenie: romano-israeliana sau invers, dar tocmai asta ne-ar da si noua dreptul sa ne ”bagam nasul” in treburile lor ca avem cetateni romani in Israel. Nu stim cati sunt? Nu-I nimic, se vor da singuri de gol cand o sa inceapa sa tipe ca sunt sute de mii de evrei romani, sau milioane si atunci ii asteptam la negocieri. Adoptam alta tactica, o lege care sa interzica ocuparea de functii publice acelora cu dubla cetatenie, punct. Altii au deja legea asta. Si atunci mai vedem la care renunta, indiferent, ca-i ungur, evreu, german, etc. Ce atata anti-Semitism, antiracism, etc. evreii nascuti in Romania sunt romani, diferenta este religia, dar asta nu da drepturi suplimentare. Asa sunt si adventisti, martori a lui Iehova, baptisti, ertodoxi de rit vechi, penticostali, protestanti, mai enumerate si voi…. sunt o multime de culte si religii. Hai sa facem parlamentul (doar al) Romaniei adunatura religioasa, dar cum ramane cu ateii, ha? ei nu sunt in liste si atunci vor sari si ei ca sunt si ei multi si vor o felie… Hadeti oameni buni ce naiba ne-am lovit la ”cabina”? Evreii atata stiu: Antisemitism si atat, au invatat lectia asta si o tin intruna, dar antiromanism nu merge? Evreii de ce se pun cu atata inversunare pe noi romanii? Comploteaza, ei fac ei desfac…. cine sunt, de unde vin si unde se duc? Prosti suntem noi ca inca mai credem in religia inventata de ei si proslavita de B.O.R. & Cultele satelit!. Treziti-va fratilor!!!!!!!!!!!

 12. Floda Reltih says:

  roxy panter e o curva jita jidoveasca

 13. doru zaharia says:

  Romania este a evreilor,iar voi ne veti slujii toata viata.
  voi …sunteti buni numai de hotii,betii si curvarii.
  cum a zis cineva: ROMANIA ESTE O TARA FRUMOASA,PACAT CA E POPULATA”

 14. zamolxe says:

  scursurii ale societati fara tara.care l ati rastignit pe iisus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s