Ce inseamna SUMMIT?

Dex: Întâlnire la nivel de șefi de stat.

Si, cand il aud pe Basescu de SUMMIT, imi vine sa ma pis pe el.

Cati din clasa politica stie ce reprezinta acel SUMMIT sau pact cu DIVOLUL JIDANESC SPURCAT sau ce se ascunde in spatele acelui SUMMIT?

Un SUMMIT e un kakat mare cu care cele 8 familii bogate de pe Terra, clanul SOROS & Co conduce si jefuieste planeta.

Membri acestor familii au intalniri cu conducatorii anumitor state prietene sau numai cu cateva state care trebuie sa stie ce ticalosii pun la cale pe Terra: G4, G7, G8 sau pe cati vor ei sa-i informeze despre ce au de gand sa faca pe Terra, mai nou au aparut si la M-UE, adica si in Europa cu care Marea Britanie nu prea e multumita.

Sa desfiinteze COMUNISMUl si sa infiinteze M-UE, s-a rezolvat sau REVOLTE cu ajutorul refugiatilor sau a gruparilor teroriste planetare sa atace Siria, Libia, Egipt sau Turcia si altele si ce castiga acele tari din aceste afaceri teroriste criminale planetare sau numai conducatorii lor ori numai corporatiile si firmele lor, lucruri care nu au nici o legatura cu fiintele umane si cu binele acestei planete.

Dupa ce sunt prezentate aceste planuri ministrilor si celor insarcinati din aceaste tari sa cunoasca aceste probleme, in cele mai mici detalii si amanunte inclusiv cu data si ora atacurilor militare NATO sau CIA ori MOSSAD si altele, alea economice-startegice apar de multe ori la spurafata, vezi Rosia Montana, resursele din Marea Neagra, apoi dupa cateva luni sau chiar si un an de zile are loc SUMMIT la Bucuresti, Ankara, Paris si aiurea si presedinti de state implicati in acest kakat spurkat jidanesc planetar semneaza aceste documente.

Si noi asteptam sa iesim din sistem, asa vor aceste 8 familii jidanesti spurcate si ei nu sunt CRIMINALI DE RAZBOI, deoarece ei numai finanteaza si organizeaza razboaie planetare si alte mici artificii, numite revolte sa ajunga si ei la putere in anumite tari si sa le poata jefui in liniste si democratic si in pace deplina cu sprijinul marionetele lor.

Au vrut razboi modial, l-au facut. Au vrut COMUNISM, l-au facut, dar a vazut ca nu este bun pentru evrei si l-au desfiintat. Au vrut sa infiinteze o institutie condusa de evrei Liga Natiunilor-ONU de azi, s-a rezolvat. Au dorit sa infiinteze statul Israel si sa invadeze Palestina, gata pa. Au vrut tratate, pacte, vezi Ribbentop-Molotov, le-au facut si milioane de fiinte umane au supt-o, matematic vorbind si pe urma acesti jidani spurcati guita ca porcii: HOLOCAUST, genocid si-i ataca pe Kennedy, Anna Lindh, Milosevici, Ceausescu, Gaddafi si alti, dar dupa ce s-au folosit de acestia in planurile lor criminale planetare.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s