Regele Mihai si Romania au spijinit implementarea comunismului in Europa de Răsărit

miahi dddStatului Major britanic Allen Brootie, susţinea că prin actul de tradare al regelui Mihai de la 23 August 1944, Regele Mihai si România au deschis larg porţile sovieticilor, contribuind direct la ocuparea Europei de Răsărit de către aceştia, fapt care a dus la implementarea comunismului in aceasta parte a Europei.

Si, atunci cine sunt vinovati Domnule Traian Basescu pentru crimele comuniste din perioada monarhista 1944-1947?

Ce spune comisia Basescu- GDS-Tismaneanu sau Comisia sovietica – bolsevica NKVD-KGB?

Vinovati sunt toti cetateni romani nascuti dupa 1944 si copii si stramosi lor in vecii vecilor. PUNCT

Envoy Averell Harriman, ex ambasadorul american la Moscova, spune : „Mareşalul Antonescu se decisese să încheie armistiţiul, numai că  i-a luat-o înainte regele Mihai, prin lovitura de stat de la 23 august 1944”.

Audienţa de la Palatul regal la care participa şi generalul Sănătescu, a fost brusc întreruptă de regele Mihai, care pentru câteva minute, a venit să ne comunice nouă celor ce rămăsesem într-o cameră alăturată, decizia de armistiţiu a mareşalului Ion Antonescu.

Generalul Sănătescu : „Dupa ce ne-am sfătuit puţin, am ajuns la concluzia că, fără să mai aşteptăm ziua de 26 August, şi cu riscul vieţii, trebuia să-l arestăm imediat pe mareşal şi pe Mihai Antonescu.”

În seara de 22 August 1944, mareşalul Antonescu a convocat pe ministrul german Clodius şi în prezenţa generalului Pantazi, ministrul de război, i-a adus la cunoştinţă că România a cerut armistiţiu.

Această telegramă este expediată de ambasadorul britanic Sir Knatchbull-Hugessen din Ankara, cu menţiunea că ea este trimisă de ambasada turcă din România, premierului turc Saracoghe.

Condiţiile propuse de Antonescu şi acceptate de Stalin erau:

1. Guvernul român acordă armatei germane un termen de 15 zile pentru părăsirea României.

2. Valoarea despăgubirilor de război să fie fixată în raport cu greutăţile financiare ale României şi de situaţia ei economică.

3. Să se respecte o zonă liberă, în care guvernul român să funcţioneze nestânjenit de trupe străine.

Telegrama 2646 din 23 august 1944 :

Londra cere ambasadorului ei la Moscova, Clark Kerr, ca în cazul acordului sovietic, să răspundă imediat lui M. Antonescu, prin preşedintele consiliului de miniştri turc, ca românii să trimită imediat o delegaţie la Moscova, fie  printre liniile frontului, fie prin Turcia.

Aceasta telegrama si multe altele n-au ajuns la Ion Antonescu, dar nici la Mihai Antonescu, ci au ajuns  la Niculescu Buzeşti, care au fost inmanate regelui Mihai, iar Nicolae Buzesti în momentul in cara au inceput sa-i bata si cimageasca pe Antonescu si ministri sai era la Palat în rândul batausilor si complotiştilor, care NU doreau ca mareşalul să facă armistiţiul, deoarce  acestia trebuia sa salveze tronul regelui Mihai si Casa Regală Germana de Hohenzollern si nu Romania, care trebuia aruncata in bratele Moscovei, printr-o capitulare necondiţionată.

La 1 Septembrie 1944, ambasadorul britanic la Stokholm, Sir W.Mallet, trimite  telegrama cu Nr. 985, prin care anunţă Londra că ministrul Suediei la Bucureşti a comunicat (la cererea guvernului român) că un curier special pleacă la  Stokholm pentru încheierea armistiţiului (confirmând deci cererea armistiţiului de către mareşal).

Cine a fost acel curier care trebuia sa incheie armistitiul de la Stokholm?

Neagu Djuvara senior PNL cel care-l ataca pe Crin Antonescu PNL si-l pupa in cur pe Traian Basescu ARD-PDL, fiind si cel care semneaza Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria prin care se cere destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie si stema, declaratie cu care regele Mihai este de acord din exil din Elvetia de la Geneva, in luna iunie 1989.

Neagu Djuvara revine in Romania dupa 45 de ani, adica dupa 1989 si ne invata democratie si istorie impreuna cu mercenarii regelui Mihai, GDS si ICR, copii si nepotii kominetrnistilor bolsevici NKVD-KGB din comisiile prezidentiale Basescu ARD-PDL, cei care ne asculta telefoanele, ne fabrica dosare penale, vand si distrug Romania, ne reduc salarii si pensiile, inchid scoli si spitale,…

Si pe cine vor sa aduca la putere PNL si USL in Romania dupa alegerile din 9 decembrie 2012?

Pe regele Mihai!?

PNL-USL are deja o lege pregatita, asa cum zice Ramona Manescu membru PNL: “Crin Antonescu ar putea pregati legislativ trecerea la monarhie, exista deja o lege pregatita pentru trecerea la monarhie.“, adica o majoritate parlamentara si o lovitura de stat in Parlamentul Romaniei si trecerea la MONARHIE.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s