Romania un stat de tip TERORIST si FASCIST

De 22 de ani FSN-ul a promis intr-un anume fel la alegeri, iar dupa ce a ajuns la putere a jefuit, distrus si ucis fara mila.

Cine nu crede sa priveasca.

Jefuirea bancilor: Bancorex, Banca Internationala aReligiilor, Banca Agricola, Banca Dacia Felix si altele.

Jocurile israeline- sioniste -evreiesti: Caritas, FNI- VANTU, Gelsor, Megacaritas, Safi si altele si daca priviti beneficiari sunt toti membri clasei politice: PNL, PDL, PSD, PC si alti.

Au distrus industria: UMGB, Tractorul Brasov, Republica, Dacia si altele, cu care Romania si-a platit datoriile la Soros & Co si in 1989 Romania nu mai avea datorii si asigura locuri de munca si salariu la 22 de milioane de locuitori si casa si familie si identitate.

Au vandut resursele energetice naturale ale Romaniei, gazele, petrolul, apa si altele

Romania dupa 1989, se imprumuta la Soros & CO si Romania ii finanteaza lui Soros & Co toate corporatiile, asociatiile, fundatiile si ONG-urile din tara si strainatate si toti politicieni, jurnalisti si analisti guita ca porcii: DEMOCRATIE, dar in realitate e vorba de FASCISM PUR.

USL si ARD-PDL dupa ce sunt votati au o atitudine tipica fascismului:

“Ne-au votat, au stiut ce voteaza, acum sa ne suporte, e treaba lor daca traiesc sau mor.“

De rasul dracului, Romania nu mai are industrie si economie, dar finanteaza asociatii, fundatii si ONG-uri si IMM-uri si ferme si oi si capre si agricultura particulara, iar pe de alta parte toti fascisti politici guita ca porcii: AUSTERITATE-CRIZA-RECESIUNE si inchid scoli si spitale si reduc slariile si pensiile si nu mai vand medicamente ci otravuri si droguri.

Priviti jurnalisti precum Radu Tudor, Cristian Tudor Popescu, Stelian Tanase si alti kakati imprastiati, sa intram in NATO sa luptam impotriva TERORISMULUI, dar voi nu vedeti ca Romania deja e un stat terorist si fascist?

Politicieni dupa ce ajung la putere distrug si vand Romania si ucid romani fara mila, iar Romania aduce cetateni straini la studii gratuite si tineri romani nascuti crescuti in Romania sunt vanati cu camere de luat vederi, jandarmi si procurori, mai mult, acesti straini sunt angajati in cele mai importante institutii ale statului roman, SRI, SIE, consuli si ambasadori, judecatori sau procurori si romani sunt in strada fara serviciu si salariu, casa, familie si identitate.

Basescu si ARD-PDL alunga cetateni din Romania, spunand ca nu au locuri de munca si ca e criza, NU sunt bani si inchid spitale si scoli, dar sunt bani pentru straini si asociatiile lor si pentru studiile lor gratuite in Romania si romani umbla pribegi prin toata lumea pentru o bucata de paine.

Radu Tudor: Romania trebuie sa lupte impotriva terorismului international, sa ne imprumutam la Soros & Co si sa finantam toate actiunile imperialiste ale lui Soros-NATO pe Terra, vezi Libia, Siria si altele, dar nimeni nu vede fascismul si terorismul din Romania, se aduc straini la studii gratuite care sunt folositi la actiuni de strada impotriva USL sau ARD-PDL ori impotriva Mineriadei, sau cand Ion Iliescu face o prezentare de carte sau la lovitura de stat de la Chisinau din 7 aprilie 2009 sau la fraudarea voturilor romanilor pentru sustinerea intereselor strainilor in Romania.

Romania nu mai are industrie si economie, inchide scoli si spitale, reduc salariile si pensiile pentru ca nu sunt bani, dar sunt bani pentru ca Romania sa finanteze studii gratuite pentru straini, sunt bani sa finateze asociatii, fundatii, ONG-uri si IMM romanesti si straine si mai mult, aceste asociatii, fundatii, ONG-uri, precum GDS, ICR, Forta Civica, Asociati 21 decembrie conduc, controleaza, ne asculta telefoanele, ataca toata clasa politica si fabrica dosare la toti politicieni romani si nu numai, vand si distrug Romania din comisiile prezidentiale Basescu.

GDS si alte asociatii sunt mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie de la Budapesta, Ungaria, cei care de 22 de ani de zile solicita destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania si mai mult, sunt kominternisti NKVD-KGB, copii si nepotii lor, cei care au implementat impreuna cu regele Mihai COMUNISMUL in Romania in perioada MONARHISTA 1944-1947, cei care guita: JOS COMUNISTI! sau FARA COMUNISTI!.

Solutia e strada sa rezolvam toate problemele cu care se confrunta Romania si natia Romana si trebuie sa incepem cu Traian Basescu sa plece de la Cotroceni impreuna cu GDS si ICR si toate serviciile secrete infiintate de GDS si ICR si sa terminam cu toate sediile de partide care au fost la guvernare in acesti 22 de ani.

Romani sa nu uite ca in 1989 au iesit in strada sa-l apere si sa-l protejeze pe Tokes si Romania nu era in aceasta situatie daramatica si NU MAI AVEA DATORII EXTERNE, iar acum ce mai e de asteptat?

SA NE UCIDA PE FIECARE IN PARTE.

Ce face intreaga clasa politica de 22 de ani. se numeste TERORISM POLITIC DE STAT impotriva Romaniei si natiei romane.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s