ROMANIA CONDUSA CONSPIRATIV, FASCIST SI MASCAT DE ASOCIATIA PARTICULARA GDS DIN COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU

Aceste date si informatii trebuia sa le prezinte deputati si parlamentari in Parlamentul Romaniei, dar nu au facut acest lucru, deoarece cand ajung deputati sau senatori isi fac si cate o mica plosnita –asociatie pe lanaga Paralamentul Romaniei, de unde suge banii si sangele poporului roman.

mae patapievici

De peste 20 de ani arat ca Romania finanteaza asociatii, fundatii si ONG-uri, IMM-uri romanesti si straine in tara si strainatate, ferme si agricultura particulara-privata, dar nimeni din clasa politica nu a a incercat sa arate aceasta risipa imensa de bani care ajung la persoane particulare din tara si strainatate.

Dupa alegerile din 9 decembrie 2012, alesi nostri din Parlamentul Romaniei au obligatia sa solicite desfiintarea comisiilor prezidentiale Basescu, comisii alcatuite din membri GDS si ICR sau ai altor asociatii si fundatii, comisii cu care se distruge si se vinde Romanie si ataca si vaneaza toata clasa politica din Romania, prin santaj si dosare penale fabricate la comanda prin ascultarea telefoanelor sau urmarirea lor cu sprijinul angajatilor din SRI si SIE pe care-i conduc si dirijeaza dupa cum doresc acestia, asta e noua misune a servicilor secrete din Romania dupa 1989, urmarirea si santajul impotriva politicienilor romani.

Nu credeti, priviti cine a facut fotografii cu Ponta si Antonescu care se deplasau la scoala sau la serviciu si le-a prezentat mass mediei.

Reteaua Soros în România: GDS, ICR, Rosia Montana, structuri republicane, SIE, SRI

http://www.docstoc.com/docs/110115286/Reteaua-Soros-%C3%AEn-Rom%C3%A2nia-GDS-ICR-Rosia-Montana-structuri-republicane-SIE-SRI

Graphic1

Nu credeti, priviti ce face seful SRI: George Maior?

Ion Stan a declarat in Comisia Juridica ca a fost amenintat de directorul SRI George Maior cu inchisoarea.

Stan a mai spus ca daca va ajunge in plen va face dezvaluri. Credeti ca Stan va trage si alti politicieni dupa el?

De asemenea, e foarte important sa incetati finantarea asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor romanesti si straine, aceasta insemna propaganda mascata fascista straina impotriva statului roman si constituie o arma de supraveghere si santaj impotriva tuturor politicienilor romani.

Nu credeti priviti dragi politicieni: GDS si ICR si alte asociatii si fundatii va ataca la ordin strain si pe ce va ataca?

Dragi politicieni romani treziti-va, sunteti atacati si santajati de aceste asociatii private pe bani nostri ai tuturor romanilor in tara si strainatate, iar pe alta parte acestia guita ca porci: CRIZA si spun ca nu sunt bani si trebuie inchise scolile si spitalele si reduc salariile si pensiile din comisiile prezidentiale Basescu. Cine nu crede sa priveasca:

În numele libertăţii presei: Agenţii lui Băsescu se plâng că au fost demascaţi

http://gandeste.org/general/in-numele-libertatii-preseiagentii-lui-basescu-se-plang-ca-au-fost-demascati/25428

GDS si ICR si alte asociatii controleaza toate institutiile statului roman din comisiile prezidentiale Basescu, sunt deasupra Paralamentului si Guvernului Romaniei, controleaza si numesc oameni in SIE, SRI si CSAT, numesc magistrati, judecatori si procurori, aresteaza pe cine vor si cand vor, vezi cazul Voicu arestat pe strada, ne asculta telefoanele, ne fabrica dosare penale, inchid scoli si spitale, reduc salariile si pensiile.

GDS si ICR sunt mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu, cei care vor destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania, conform Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, declaratie care a fost inmanata regelui Mihai in luna iunie 1989 la Geneva, Elvetia si acesta este de acord cu aceasta declaratie si sustine destramarea Romaniei.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to ROMANIA CONDUSA CONSPIRATIV, FASCIST SI MASCAT DE ASOCIATIA PARTICULARA GDS DIN COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU

  1. Pingback: SRI – George Maior un kakat ordinar, un zero barat si fara valoare: FLOTA – Base ataca GRIVCO – Felix | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  2. Pingback: Filiera mafiei Grivco | NewsInfo1000

  3. Pingback: Statul mafiot isi protejeaza infractorii |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s