Priviti pentru ce l-am impuscat pe Ceausescu, e HALUCINANT

gdsPentru ca BOC-PDL sa spuna: Trebuie sa scoatem batrani din sistem.

PROPUNERE DURA JAPONEZA: Batranii ar trebui lasati sa moara mai repede!

 

 

ATENTIE!  

japoniaNu e Gigel de pe strada, acesta este: 

Ministrul japonez al Finantelor, Taro Aso, a declarat luni ca statul ar trebui sa lase batranii “sa moara mai repede”, in loc de a apela la servicii medicale specifice pe banii guvernului, informeaza Mediafax.

ceausescu scris 44Dupa ce am vazut acest mesaj si venit din partea unui ministru al Japoniei, acum imi dau seama ce valoare uriasa a avut Ceausescu si ce presedinte a avut si a pierdut Romania.

Pe timpul lui Ceausescu nu se intampla asa ceva si nici nu exista o asemenea problema, dar mai ales la nivel de ministru si la nivelul Japoniei!?

Ceausescu il impusca a doua zi.

Romania in 1989, nu mai avea datorii externe si azi are peste 100 de miliarde si nu are bani pentru scoli si spitale si salarii si pensii, dar are bani pentru asociatii si fundatii si ONG-uri romanesti si straine.

Romania in 1989, avea industrie si economie si asigura locuri de munca la 22 de milioane de locuitori si salarii si pensii si alocatii pentru copii si spitalizare gratuita si medicamente gratuite pentru batrani si copii si azi Romania nu mai are nimic, nimic, nimic,… si peste 4 000 000 de romani umbla pribegi pe Terra, au abandonat casa, familia si copii pentru o bucata de paine.

PROPUNERE DURA: batranii ar trebui lasati sa moara mai repede! Cum comentezi?

http://www.wall-street.ro/articol/International/142999/batranii-lasati-sa-moara-mai-repede.html?utm_source=newsletter-alert-20130122&utm_medium=email&utm_content=alert-20130122&utm_campaign=Newsletter-Alert

“Fereasca sfantul sa fii fortat sa traiesti cand vrei sa mori. Nu poti dormi bine cand stii ca totul este platit de guvern. Aceasta situatie nu va fi rezolvata pana nu ii lasi sa moara mai repede. Nu am nevoie de astfel de ingrijiri medicale. Voi muri rapid”, a afirmat vicepremierul in timpul unei reuniunii a Consiliului national privind reforma sistemului de securitate sociala.

M-am nascut in perioada COMUNISTA si ce traiesc si vad acum dupa 23 de ani de HAOS NATIONAL APOCALIPTIC si FASCISM PUR si ca cetatean al Terrei, pot spune ca JAPONIA e FASCISTA si e condusa si controlata de Israel.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Priviti pentru ce l-am impuscat pe Ceausescu, e HALUCINANT

 1. C Movila says:

  Daca ceia ce afirma publicatia de mai sus corespunde adevarului, atunci eu propun ca aceasta secatura nipona, ca om nu-l pot numi, prima data sa-si lase proprii printi sa moara si dupa, sa ne bucure si cu peopria-i moarte ca nu cred ca mai are mult pana la 60! …….

 2. It can be such as you read my mind! You appear
  to be acquainted with so much about this, for instance you
  wrote that the book in it or something. I think that you may do with
  some pics to drive the message home a bit, then again instead of
  that, this is wonderful blog. A fantastic read.
  I’ll certainly be back.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s