Romania atacata de rechini politici si ciorile media: APOCALIPSA NATIONALA

Dupa 1989, au aparut doua grupari esentiale in viata politica si sociala a Romaniei: RECHINI politici si CIORILE media.

rechiniRechini sunt principali pradatori din Romania.

Rechini politici din Romania au o piele aspra precum smirgherul, numit sorici care ii protejeaza de pietre sau ciomege. Muncesc foarte mult, la partid sau pe sticla TV, in functie de interese si probleme. Au o conformatie speciala care le da posibilitatea sa jefuiasca in mod continuu.

Rechini politici folosesc multe lichide vin si vin fiert daca se poate, mai ales in aceasta perioada rece, tuica, palinca, wisiky si se hranesc cu pork la gratar sau vitel pe tava ori curcan la rotisor, dar si cu alti rechini politici mai mici din acelasi partid si aceiasi specie sau din partidele de opozitie.

BASESCUCel mai mare rechin politic este Traian Basescu care controleaza toate institutiile statului si le-a subordonat in stil de mare mafiot.

Rechinul politic foloseste cinci simturi pentru a vana: vaz, auz, miros, tact si gust.

De obicei rechinul asteapta noaptea pentru a pleca la vanatoare, vederea lor nocturna fiind foarte bine dezvoltata, dar rechinul politic vaneaza atat ziua cat si noaptea si vaneaza tot, banci- Bancorex, Flota, aur, bani-FNI si altele.

hunorAu un miros foarte fin chiar si de la mare distanta si astfel descopera usor prada care se ascunde sau se camufleza. Datorita auzului foarte dezvoltat, pot detecta sunete si de pe Marte sau de la Casa alba.

Rechinul are si un simt special, simtul electromagnetic, care ii da posibilitatea sa descopere orice miscare in jurul sau, are iscoade in toate partidele si STS si SRI si SIE si asculta tot, stie tot si fabrica dosare penale si trimit adversari si rechini politici la galere, vezi Nastase, Voicu si alti.

ekaterinaPoate simti campul electric slab din jurul unui rechin politic advers, astfel incat descopera prada chiar daca este ingropata in Africa sau Asia, dar sa nu fie membru PDL sau ARD, asa cum s-a intamplat inainte de alegerile din 9 decembrie 2012, ci doar PNL ori PSD si PC-Voiculescu.

Cauta prada si sunt necrutatori, chiar si printre propri membri de partid, iar cand aceasta este gasita nu mai are scapare. De multe ori vaneaza in haita si le place carnea de om, atacurile se soldeaza cu victime, pribegi, eutanasiati, disponibilizati si morti.

Rechini politici in Romania se impart in doua grupe:

HITLERISM, COMUNISM SI PRIN TERORISM LA SIONISM_3 008_0001

A- kominternisti NKVD-KGB care au pus mana pe puetre in 1989, Iliescu, Petre Roman, Nastase, Hrebenciuc, Basescu si alti, respectiv FSN-ul..

tismaneanu ddd

B – kominternisti NKVD-KGB care au format Guvernul provizoriu al Romaniei de la Budapesta, Ungaria si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 Budapesta, Ungaria si disidenti-agenti din Romania, iar SRI vorbeste de disidenta KGB din America si refuza sa vorbeasca de disidenta KGB din Romania, sunt sefi lor si nu e bine sa te pisi contra vantului, te stropesti: Tisamaneanu, Djuvara, Dinu Zamfirescu, Marius Oprea, Stelian Tanase, Pippidi, Liicceanu. Patapievici, Monica Kakavei, Cristian Preda, MRU, Cristian Parvulescu si alti

base tokesRechini A si B sustin kakanari ordinari rechini maghiari din UDMR, respectiv Tokes, Kelemen Hunor si alti si sunt cu toti la guvernare de 23 de ani, adica calare pe Romania si pe prada.

Rechini politici fura tot si rad tot, se finanteaza reciproc, cei care vin sau pleaca ori revin la putere finanteaza plosnitariile lor particulare romanesti si straine: asociatii, fundatii, ONG-uri, IMM-uri, vand si distrug Romania si ne ucid fara mila.

Rechini politici reprezinta rampa de lansare pentru ciori, le asigura locuri de munca, salarii infinite, fiind sursa de venituri si de valuta pentru CIORILE media si mai mult, pentru servicile aduse rechinilor politici aceste ciori primesc case si vile de la RA APPS, titluri si grade militare, devin chiar si generali de armata pe timp de pace politica.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca in natura exista metamorfoza politica, adica din cioara ordinara poti sa devi rechin pulitic si invers, asa e la romani si in Romania.

ciorileCiorile media reprezinta MANCATORI DE KAKAT,  propaganda interna si externa a Romaniei si aceasta grupa se imparte in sustinatorii USL sau ARD-PDL ori SOROS & CO: Turescu, Chiria-Chidrac, CTP imbogatit prin SANTAJ, SANTAJ, SANTAJ,…, vezi cazul Tinu, Mihai Gadea, Nils Steker, Ciutacu-Ciumatu, Radu Tudor si alti, dar mai este si o gasca de popi- tapi sau masoni in SUTANA ori SATANA: Florian Buichir sau Cristian Tabara care facea o concubina, adica o facea pe masa, dar o dorea si pe Alexandra, fiica acesteia.

tudorCiorile sunt pasari omnivore, se hrănesc cu lichide wisiky, votca, bere, dar si cu substanțe vegetale și cu substanțe animale, pork la gratar sau vitel pe tava ori curcan la rotisor si mortaciuni, mănâncă de toate, adica si kakat, dar si dolari si euro.

De asemenea, vaneaza animale mici, asa cum e Dan Diaconescu, rechini arabi Haissam si frati sai si mult mai rar Obama si Merkel, de regula prefera animalele moarte, starvurile si mortaciunile.

Ciorile media sunt considerate a fi cele mai inteligente dintre toate speciile de CIORI de pe Terra…

tanaseEle se aduna in carduri mari nu numai pentru cautarea hranei, ci si pentru valuta si dormit si calatorii in strainatate si daca se poate la cele mai luxoase hoteluri si capitale ale planetei, obisnuiesc sa-si creasca puii in colonii mari: Antena 3, Evenimentul Zilei, Pro TV. Toata familia participa la cresterea conturilor bancare in dolari si euro si ajuta la apararea de pradatori a spatiului in care traiesc, trebuie sa dispara Dan Diaconescu, strica piata si ne fura si ne ataca clienti corupti si banditi, sursa noastra de venituri.

bacanuCiorile media vor sa puna pe GIGEL  sau pe TUTANKAMON si pe Charles presedinte in Romania, da bani conasule si se rezolva, de ieri esti presedinte, maine te intalnesti cu Obama.

Ciorile media vor sa rezolve un dosar civil sau penal, da bani conasule sau arabule  ori infractorule si se rezolva, eu iti dau numai contul bancar personal, sa versi verzituri si ce trebuie si noi aplicam justitia la TV si in jurnal.

Ciorile media cand vor sa se imbogateasca se rezolva, santaj, santaj, santaj,… de luni pana duminica si de dimineata pana seara, pe sticla TV si in jurnale si in ziare si conturile bancare cresc pe zi ce trece si de la o ora la alta.

USLCioara media transforma albul in negru si negrul in alb, dintr-un corupt si jegos ordinar, maine il transforma in zeus, sfant si ingeras, iar daca ieri era caine dalmatian si plin de pete, capuse, jeg si pureci si cu fapte de coruptie si jaf national, azi este tot caine si tot dalmatian, dar fara pete si restul, l-au spalat si curatat de fapte si de toate petele si pacatele.

Metmorfoza Sorin Rosca Stanescu-Bancorex-Patriciu, din cioara media s-a transformat rechin politic.

Asta e Romania lor,…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Romania atacata de rechini politici si ciorile media: APOCALIPSA NATIONALA

  1. Neo says:

    Bun, foarte bun! Ar mai trebui verificata, totusi, ortografia, dupa ce scrii articolul; mi s-a mai intamplat si mie sa gresesc!! In rest numai bine si la mai multe articole de genul…! 🙂

  2. Pingback: SRI – George Maior un kakat ordinar, un zero barat si fara valoare: FLOTA – Base ataca GRIVCO – Felix | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  3. Pingback: Filiera mafiei Grivco | NewsInfo1000

  4. Pingback: Statul mafiot isi protejeaza infractorii |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s