Israel ataca Siria si intreaga planeta si guita ca porcii: HOLOCAUST

Israel ataca Siria si intreaga planeta si guita ca porcii: HOLOCAUST

SIRIA AZICine nu crede sa priveasca Romania in decembrie 1989 si Libia, Egypt, Siria, Tunisia si altele, in 2011-2013.

Si pentru ce toate acestea?

Pentru ca Israel si Soros si FMI si Bancile lor sa jefuiasca miliarde de euro, vezi Mubarak 70 miliarde de euro sau Gaddafi peste 100 de miliarde de euro ori Ceausescu-Crescent-Voiculescu 12 miliarde de dolari si mai punem la socoteala, tezaurul Irakian peste 2000 tone aur, Libian peste 1000 tone aur, Romania peste 500 toane de aur, apoi intervin si alte elemente, distrugerea si vanzarea si desfiintarea acestor tari si natiuni si controlul total asupra economiei, armatei si vietii sociale si politice, dar si jefuirea resurselor energetice naturale: apa, petrol, gaze si altele.

UNGARIACine nu crede sa priveasca: Belgia care s-a destramat in Flandra si Valone sau Cehoslovacia in Cehia si Slovacia ori Iugoslavia si mai ales Serbia si KOSOVO jefuite de albanezi cu sprijinul NATO si Israel.

Urmeaza REGIONALIZAREA Romaniei, asa cum au implementat CIOMU-NISMUL in perioada MONARHISTA 1944-1947, se va divide in Trasilvania-Ungaria-Tokes, Tiganiada-Oltenia de azi si Moldova sau Egyptul si Siria sa se destrame si sa se desfiinteze, asa cere Israel si Soros si daca priviti cu atentie ISRAEL nu face parte din trupele ONU sau NATO ori SFOR si IFOR si UNPROFOR si KAFOR- ONU, ci doar le controleaza si conduce dupa cum le este interesul si mai mult, tari si natiuni se pun la dispozitia si mintea unor asasini si criminali de razboi planetari si obliga propriile popoare sa finanteze actiunile lor criminale si teroriste internationale planetare, iar pentru populatia din tara lor este CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE, dar pentru a finanta evreii si Israelul si pe Soros un criminal de razboi international sunt bani.

Mai mult, populatia e mintita si prostita precum ca Soros si Israelul lupta pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, dar zilnic ucid peste 10 000 de fiinte umane in atentate teroriste planetare folosind masini capcana, roboti umani sau DRONE teleghidate din spatiul cosmic din sateliti americani si atacuri militare, sub masca teroristilor sau rebelilor, dar in realitate sunt ofiteri, generali si militari KAFOR, NATO sau agenti CIA, MOSSAD, M15 si alti, imbracati in haine civile care impusca civili si militari din tarile tinta pentru ca Israel si Soros sa ajunga la putere in aceste tari.

Nu intru in amanunte, dar lucrurile sunt clare ca lumina zilei si se poate vedea cum ISRAEL si Soros conduce si controleaza toate atacurile militare pe acesta planeta si se folosesc de oameni din incinta NATO sau ONU ori M-UE si altele, iar toate trupele militare indiferent ca aceastea de numesc trupe ONU sau NATO sau jandarmi M-UE din care face parte si Romania si mai mult, finateaza aceste actiuni teroriste internationale planetare in slujba Israelului si Soros si nu pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, care e doar o masca si o cacialma jidaneasca spurcata planetara si sunt actiuni militare mascate conduse si controlate de generali americani sau ai tarilor membre NATO si cu toti apara interesele Israelului-Soros pe Terra, deoarece ei vor fi carene de tun, asa cum a fost Mumbarak sau Gaddafi si alti, care au fost folositi in impotriva Iugoslaviei sau Romaniei, pentru ca apoi ei sa fie tinta Israelului-Soros.

onuUNPROFOR a fost format din aproape 39.000 de persoane, 320 dintre ei au fost ucisi la datorie, dar nu spun cati sarbi si haitinei si palestinieni si libieni si libanezi sau ciprioti si alti, au ucis.

UNPROFOR a fost format din trupele din Argentina , Australia , Bangladesh , Belgia , Brazilia , Canada , Columbia , Cehia Zeelandă , Nigeria , Norvegia , Pakistan , Polonia , Portugalia , Federația Rusă , Republica Slovacă , Spania , Suedia , Elvetia, cacealmaua jidaneasca e perfecta, se spune peste tot ca ELVETIA e NEUTRA, doar pentru prosti, Tunisia , Turcia , Ucraina , Marea Britanie si Statele Unite .

Comandantii ale UNPROFOR au fost:
Locotenent-general Satish Nambiar (India), din luna martie 1992 până la martie 1993
General-locotenent Lars-Eric Wahlgren (Suedia), din martie 1993 până în iunie 1993
General Jean Cot (Franta), din iunie 1993 până în martie 1994
General Bertrand de Sauville de La Presle (Franta), din martie 1994 până în martie 1995
General Bernard Janvier (Franta), din martie 1995 până în ianuarie 1996
Ofiterii de importante:
General-maior Lewis MacKenzie (Canada) Sectorul Sarajevo 1992
General Philippe Morillon (Franta), din octombrie 1992 până în iulie 1993
Locotenent-general Francis Briquemont (Belgia) 1993-1994
Locotenent-generalul Sir Michael Rose (Marea Britanie) 1994-1995
Locotenent-general Rupert Smith (Marea Britanie) din 25 februarie 1995

ONU nu ataca pana nu emite o REZOLUTIE formulata de SOROS sau ISRAEL, dar sa nu uitam ca Irakul a fost atacat in 2001 fara nici o REZOLUTIE ONU, asa a vrut Israel-Soros si sa nu uitam condamanarea Romaniei de catre ONU de la Geneva in urma raportului emis de Dumitru Mazilu care condamna Romania pentru ca nu acorda drepturi maghiarilor, azi e invers, maghiari au mai multe drepturi decat romani si mail mult, conduc si distrug Romania prin UDMR-TOKES care sunt la guvernare de 23 de ani, iar Raportul Mazilu a dat unda verde la atacarea militara si terorista a Romaniei in decembrie 1989, a fost lupta ONU si a Israelului si Americii si a intregului occident pentru APARAREA DREPTURILOR MAGHIARILOR IN ROMANIA.

SFOR a fost stabilit în Rezolutia 1088 a Consiliului de Securitate pe 12 decembrie 1996. Comandantii SFOR, au fost generalul William W. Crouch , generalul Eric Shinseki , generalul Montgomery Meigs , General-locotenent Ronald Adams , generalul locotenent Michael Dodson , locotenent generalul John B. Sylvester , Lt . general William E. Ward , generalul-maior Virgil Packett si generalul de brigadă Steven P. Schook
Nivelul trupelor au fost reduse la aproximativ 12.000 de aproape de 2002, si la aproximativ 7.000 de la încheierea anului 2004. În timpul NATO Summit-ul de la Istanbul 2004 a fost anuntată încheierea misiunii SFOR.
Acesta a fost înlocuit de către Uniunea Europeană “s EUFOR Althea , la 2 decembrie 2004, la Cartierul General al NATO, Tabăra Butmir, Sarajevo, BH.

IFOR si tările membre NATO: Belgia, Canada, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Turcia, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. Natiuni non-NATO : Australia, Austria, Bangladesh, Republica Cehă, Egipt, Estonia, Finlanda, Ungaria, Letonia, Lituania, Malaezia, Noua Zeelandă, Pakistan, Polonia, Republica Slovacă, Suedia, Federatia Rusă si Ucraina.
Sarcinile componenta terestră au fost efectuate de către trei divizii nationale multianuale:
Divizia multinatională (Sud-Est) , Mostar – franceză condus. De asemenea, cunoscut sub numele de “Divizia Salamandre.” MND-SE a inclus două brigăzi de francezi, o brigadă spaniolă, o brigadă italian si egiptene( PARDON. In 2011 Egyptul a devenit tinata Israelului si a lui Soros), iordaniene ( Iordania sustine atacarea Siriei, dar nu stie ca maine va fi tinta Israelului-Soros) si unitătile de Ucraina (aproximativ 2.500 de oameni), precum si un grup de lucru marocan. Sediul central al diviziei au fost furnizate în rotatie de divizii, inclusiv Divizia 7 Blindate si a 6 Divizia Blindata Light .
Divizia multinatională (Sud-Vest) , Banja Luka – British LED-uri. Numele de cod britanic pentru implicarea fortelor armate în IFOR a fost Operatiunea Resolute. MND-SW inclus o brigadă britanic, precum si unităti canadiene si olandeze. Cartierul general al Diviziei au fost furnizate de către 3 (UK) Divizia apoi 1 (Marea Britanie) Divizia blindată .
Divizia multi-nationale (nord) , Tuzla – American LED-uri. Task Force Eagle. US Army Divizia 1 Blindata sub comanda general-maior William L. Nash , a constituit cea mai mare parte a fortelor terestre pentru Task Force Eagle. Ei au început să se desfăsoare la 18 decembrie 1995. MND-N a fost compus din două brigăzi americane, o brigadă rus, o brigada turcă si Brigada Nordic-polonez.
O brigadă rus, initial sub comanda colonelului Aleksandr Ivanovich Lentsov, a fost parte din Task Force efort Eagle.

Brigada 1 1AD a fost comandată de colonelul Grigore Fontenot si acoperite nord-vest. Brigada 2D 1AD, condus de colonelul John Batiste , constituit flancul sudic al sectorului SUA, cu sediul la Camp Lisa, aproximativ 20 km est de Kladanj. Task Force 2-68 Armor, cu sediul la Baumholder, Germania (mai târziu re-marcate de 1-35 AR), sa bazat în Camp Linda, in afara de Olovo . Acest lucru a fost granita de sud a sectorului SUA. 1AD a revenit la sfârsitul anului 1996 în Germania.
Una din componentele MND-N a fost Brigada Nordic-poloneză (NORDPOLBDE) ( poloneză : Brygada Nordycko-Polska ), care a fost o brigadă multinatională de Danemarca, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, Suedia si Statele Unite ale Americii. Acesta a fost format în 1996, si până la desfiintarea ei în 2000 a fost stationate în Bosnia si Hertegovina , ca parte din ambele IFOR si SFOR. Grupul de suport Nordic la Pécs , în Ungaria, sa ocupat de releu de aprovizionare, personal si alte sarcini logistice între tările participante Nordpol si a fortelor lor dislocate în Bosnia-Hertegovina. Acesta cuprinde mai multe elemente nationale de asistentă .
La 21 decembrie 1996, sarcina de a IFOR a fost preluat de către SFOR . La rândul său, SFOR a fost înlocuit de către Europeană EUFOR Althea vigoare în 2004.
NATO a început să creeze medalii de serviciu după ce a început să se sprijine de menținere a păcii în fosta Iugoslavie, care a dus la acordarea a trupelor IFOR din Medalia NATO .

Am prezentat doar cateva din fortele militare internationale subordonate Israelului-Soros si care fac zilnic cel putin 10 000 de victime pe toata planeta, dar nu este GENOCID si nici HOLOCAUST, iar daca priviti Siria care din 2011 si pana azi NATO si servicile secrete occidentale si americane si evreiesti au ucis peste 100 000 de sirieni militari si civili, dar pardon Israelul si America si occidentul duc o lupta pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, cacealma criminala jidaneasca spurcata si vom muri cu toti daca nu-i oprim AZI pentru ca MAINE e deja prea TARZIU si ne vor ataca pe toti si vor striga in mod jidanesc spurcat : HOLOCAUST, HOLOCAUST, HOLOCAUST si ne vor invinovati pe toti pentru crimele lor planetare si vor inrobi financiar toate fiintele de pe aceasta planeta.

breivikCine nu crede sa priveasca OSLO, Norvegia:

La 22 iulie 2011, Israel a detonat o masină-capcană tip MOSSAD, fiind dirijata din spatiul cosmic, lucru precizat de serviciile secrete norvegiene, în apropierea clădirilor guvernamentale din Oslo, ucigând opt oameni.

La o distantă de câteva ore, Breivik a debarcat pe insula Utøya, unde se desfăsura o tabără a Partidului Muncitoresc si pretizând a fi politist, a deschis focul asupra tinerilor prezenti, împuscând mortal 69 de persoane. Cea mai tânără dintre victime a fost Sharidyn Svebakk-Bøhn, care tocmai împlinise 14 ani.

Întrucât vinovătia sa a fost evidentă, procesul lui Breivik a fost dominat de dezbaterea privind sănătatea sa mintală. După multiple analize psihologice, s-a constatat că Breivik este responsabil pentru faptele sale si a fost condamnat la 21 de ani de închisoare, dar nu se vorbeste nimic de MASINA CAPCANA burdusita cu exploxibil de tip MOSSAD.

Nu cred ca mai este cazul sa vorbim de FBI care este politia Israelului pe Terra sau jandarmeria M-UE care reprezinta jandarmeria Israelului pe Terra si din care face parte si Romania si e folosita de Israel in Haiti si aiurea pe Terra, dar pe banii romanilor, iar pentru romani este CRIZA, CRITA, AUSTERITATE, RECESIUNE si nu sunt bani pentru salarii si pensii ori scoli si spitale si medicamente.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Israel ataca Siria si intreaga planeta si guita ca porcii: HOLOCAUST

  1. Pingback: NATO si ONU au provocat crime impotriva umanitatii! Israelul este cel care conduce NATO si ONU in vederea Noii Ordini Mondiale! Mass-media oficiala si politicienii se fac ca nu vad! | Fără Secrete România - Singurul SITE din România dedicat cercetări

  2. Pingback: NATO si ONU au provocat crime impotriva umanitatii |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s