NSA spioneaza toata planeta, dar NU prinde israelieni – De ce nu?

soros obamaNSA spying never catches Israelis – Why not?

NSA spioneaza toata planeta, dar NU  prinde israelieni – De ce nu?

Dar, spioneaza si inregistreaza audio si filmeaza tot ce misca la toate ambasadele straine si chiar la M-UE, in America si pe toata suprafata Terrei.

http://www.pakalertpress.com/2013/07/12/nsa-spying-never-catches-israelis-why-not/

Problema e simpla Israel controleaza planeta, iar AMERICA e varful de lace al Israelului, e suficient ca Soros sa solicite sprijinul Americii, indiferent de cauza sau scop si AMERICA va ajuta ISRAELUL pe toata suprafata Terrei.

Israel controleaza ONU si trupele militare ONU, NATO, M-UE si jandarmi M-UE, Tribunalul de la Haga, FBI, NSA, CIA, CEDO si Rezervele Federale Americane si FMI si Banca Mondiala si altele.

Mossad controleaza CASA ALBA si pe Obama si nu stiu cati isi mai aduc aminte de scandalul sexual Bill Clinton si Monica Lewinsky, scandal provocat de mossad care se gaseste deasupra CIA si a inregistrat si filmat totul la Casa Alba pentru compromiterea lui Clinton care a refuzat sa atace Irakul sa nu creeze HAOS in Asia, chiar ia intrebat pe evrei:

Aveti inlocuitor pentru Saddam?

Evreii au spus: NU avem inlocuitor pentru Saddam

Si, Clinton a refuzat ca America sa atace Irakul, sa nu provoace HAOS in Asia, pentru ca acesta va fi sfarsitul dominatiei Americii si Israelului pe Terra si unde vor fi prinsi vor fi ucisi fara mila pentru toate crimele si raul provocat pe Terra de sute de ani.

America si Israelul au fost si sunt de miliarde si miliarde de ori mai criminali si asasini decat Germania nazista si Hitler. Ce hitlerism, ce comunism, astia au fost ingerasi si baieti cuminti pe langa miliardele de crime si asasinate comise de America si Israel, dar acestia comit crime si asasinate planetare PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI, nu ca e HALUCINANT.

PARDON!?

Si, Soros, Kissinger, Rothschild, Morgan si alti masoni si satanisti planetari nu sunt criminali de RAZBOI si ce fac acestia nu sunt CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, pentru ca ei le organizeaza, finateaza si conduc si controleaza toate institutiile internationale si 60% din guvernele planetei.

De asemenea, trebuie sa precizez faptul ca Israel nu e datoare la FMI sau Banca Mondiala pentru ca Israelul si evreii de peste tot le controleaza si finanteaza atentate si asasinate politice si revolte planetare si lovituri de stat si razboaie pe toata suprafata planetei.

Si, acum vine supriza cea mare, AMERICA e tara cu cea mai mare datorie la Rezervele Federale Americane, adica la Israel si evreii de peste tot si mai mult, Israel impreuna cu America GUITA DICTATORUL si ataca tari si natiuni pentru a posta o alta marioneta pe care sa o controleze si jefuiesc aceste tari de bogatiile naturale aur, petrol si gaze.

Nu trebuie sa uitam TEZAURELE Irakului 2000 tone aur, Libiei, 1000 tone aur, Romaniei 500 tone aur si altele, pentru asta ataca Israel tari si natiuni si extermina fiintele umane si guita ca porcii: LUPTAM PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI, iar in spatele acestei lozinci si cacealma sionista comit CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, dar Israel si EVREII NU sunt vinovati pentru ca ei controleaza media si institutiile internationale si comit crime zilnic si ucid miliarde de fiinte umane si nimeni nu-i stopeaza, nici occidentul, nici o alta tara de pe aceasta planeta pentru ca majoritatea sunt jubjugati de acesti evrei – jidani spurcati si perciunati.

Analiza inteligenta întotdeauna urmează o cale dubla de a analiza ceea ce se poate vedea … și ceea ce nu poți vedea. Gradul de acoperire masiv cu privire la recentele dezvăluiri Snowden are practic totul a fost teatrul ca mai au fost deja descoperit și / sau a fost cunoscut de către fiecare agenție Intel de pe planetă.

NSASnowden, ca Assange … în ciuda cantitatea mare de materiale clasificate, cu toate lucrurile jenante, care a implicat atât de multe țări, niciunul dintre ei nu părea să știe ceva despre spionajul masiv israelian care se desfășoară peste tot în lume.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s