US Official: Israel Launched Airstrike in Syria Last Week

israel-siria US Official: Israel Launched Airstrike in Syria Last Week

Un oficial american: Israelul a lansat Airstrike în Siria săptămâna trecută

http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/07/us-official-israel-launched-airstrike-in-syria-last-week/

soros obamaIsrael si America si NATO ataca militar Siria si bombardeaza Siria si Damascul si au ucis peste 100 000 de sirieni si nu sunt CRIME DE RAZBOI si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII?

Israel este de miliarde si miliarde de ori mai criminal si terorist decat GERMANIA si nazismul lui Hitler si URSS si comunismul lui Stalin, iar Hitler si Stalin sunt criminali de razboi si au comis crime impotriva umanitatii, dar ce face Israel de peste 100 de ani pe Terra, cum se numeste?

Israel a atacat militar Romania in 1989, Iugoslavia in 1999 si Egipt, Siria, Libia, Palestina si altele si au ucis milioane de fiinte nevinovate pentru ca Israel si evreii de peste tot sa jefuiasca si sa controleze planeta si sa ucida fiintele umane si sa nu plateasca pentru faptele lor.

Avioanele de război israeliene au efectuat un raid aerian la 5 iulie în nordul orașului portul sirian Latakia, un oficial american a spus, confirmand un raport.

Atacul este considerat a fi al patrulea atac aerian israelian efectuat în Siria în acest an vizează transferurile de arme avansate ruși care Siria este furnizarea de Hezbollah în Liban.

Au existat rapoarte contradictorii cu privire la cine ar fi fost responsabil pentru o serie de explozii mari, care au avut loc în primele ore ale diminetii, la o bază navală sirian Latakia în vinerea trecută.

Inițial, au existat rapoarte care rebelii sirieni au spus ca au fost responsabili pentru atacul care a dus la explozii , dar mai târziu, un purtător de cuvânt al rebelilor a afirmat că avioanele de luptă israeliene au fost în spatele atacului. Că același purtător de cuvânt a afirmat că forțele rebele au crezut baza găzduit avansate Yakhont cu rază lungă de rachete anti-navă.

CNN a fost primul de a raporta, vineri, că oficialii americani cred că Israelul a fost în spatele atacului, care a declarat că rețeaua a fost vizează rachete anti-navă legate de Hezbollah în Liban.

Un oficial american a declarat pentru ABC News că nu este clar ce fel de arme Israelului ar fi fost vizează în 5 iulie atac aerian.

Oficialii israelieni au refuzat în mod constant să comenteze rapoartele anterioare din acest an, care au fost responsabile pentru atacurile aeriene din interiorul Siriei.

Cele trei secrete lovituri anterioare aeriene israeliene care au avut loc în Siria în acest an, confirmat ulterior de oficialii americani, toate sistemele de arme ruse orientate că Siria a fost considerat a fi canaliza a Hezbollah în Liban.
MINCIUNI ORDINARE ISRAELIENE-AMERICANE pentru a justifica atacurile militare Israel -America-NATO impotriva Siriei, respectiv: Siria a fost un furnizor de arme pe termen lung a organizației militante libaneze.

Si, Israel si America si NATO ataca SIRIA pentru ca Israel si America sa-l inlature de la putere pe Assad si sa numeasca ei o marioneta cu care sa jefuiasca Siria si sa ucida milioane de sirieni, asa cum face in Romania dupa 1989.

siria tokesRomania dupa 1989 e condusa, jefuita si distrusa de Soros-Israel si Ungaria-Tokes cu ajutorul asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor si IMM-urilor romanesti si straine si finantate de toate Guvernele Romaniei, iar pentru cetateni romani este CRIZA, CRITA, AUSTERITATE, RECESIUNE si nu sunt bani si Soros-Israel si Ungaria-Tokes inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile.

   Tokes si Soros si marioneta Basescu

Primul atac lângă Damasc, la sfârșitul lunii ianuarie a vizat un convoi care transportă rachete anti-aeriene care ar fi putut fi în mișcare pentru Hezbollah.

La începutul lunii mai, Israel realizat două lovituri aeriene diferite, de asemenea, în apropiere Damasc, că un oficial american a declarat pentru ABC News vizate cât mai multe ca o rază medie de duzină Fateh-110 rachete destinate Hezbollah.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to US Official: Israel Launched Airstrike in Syria Last Week

  1. Pingback: Antena 3 is propaganda Israel and supports Israeli crimes and attacks in Romania and Syria and all over the Earth | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s