Jurnalisti si media din Romania sustin criminali de razboi si crimele comise impotriva umanitatii

drapelJournalists and media in Romania supporting war criminals and crimes against humanity

soros obamaJurnalisti si media din Romania sustin Israelul si America sa atace Syria si Egyptul si Iranul si Turcia si altele, pentru ca acestea sa fie jefuite de Soros si Kissinger si alti bancheri evrei criminali si teroristi, asa cum este atacata si jefuita si distrusa Romania de 23 de ani si romani ucisi fara mila.

Pardon!?

Am uitat, acesti criminali de razboi comit crime impotriva umanitatii pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI,… NU ca este HALUCINANT?

KHAN AL-ASSAL. Syrie: pourquoi cette barbarie à haute échelle des amis de François Hollande ?

Khan al-Assal. Siria: de ce această barbarie înalt nivel prieteni Francois Hollande?

http://allainjules.com/2013/07/27/khan-al-assal-syrie-pourquoi-cette-barbarie-a-haute-echelle-des-amis-de-francois-hollande/

Another massacre in Aleppo, 123 people killed

Un alt masacru de la Alep, 123 de persoane ucise

http://en.alalam.ir/news/1499368

ISRAEL, fii lui SATANA, a umplut planeta cu sange,...Oficial ONU: Caderea regimului lui Assad, o chestiune de timp

http://www.ziare.com/international/siria/oficial-onu-caderea-regimului-lui-assad-o-chestiune-de-timp-1181064

Robert Mood, fostul sef al misiunii de monitorizare a ONU in Siria, sustine ca regimul condus de presedintele Bashar al-Assad nu va mai supravietui multa vreme.

Norvegianul, care a parasit tara saptamana trecuta, sustine insa ca daca Bashar al-Assad va fi inlaturat de la putere, nu inseamna ca violentele dintre rebeli si sustinatorii regimului sau se vor opri.

“In opinia mea este doar o chestiune de timp pana cand acest regim care foloseste arme impotriva cetatenilor sai va cadea”, a declarat Mood, citat de BBC.

Vineri, fortele rebelilor sirieni au inceput sa se grupeze pentru o batalie decisiva in Aleppo, cel de-al doilea oras ca marime din Siria, dupa ce armata siriana a trimis intariri in numar mare spre oras. Oficialii americani au declarat ca se tem ca armata siriana ar putea sa pregateasca un masacru asupra locuitorilor din oras.

SUA au anuntat ca nu va interveni in conflict, dar va oferi asistenta non-letala rebelilor care au incercat sa rastoarne guvernul lui Bashar al-Assad.

Joi si vineri mai multe lupte au avut loc in Aleppo si Damasc, unde 121 de oameni au fost ucisi: 64 de civili, 32 trupe loiale regimului si 25 de rebeli.

Liderii internationali au catalogat adesea violentele din Siria drept un razboi civil, mai ales dupa ce planul de pace propus de fostul emisar ONU al Ligii Arabe, Kofi Annan, a esuat. In 16 luni de la izbucnirea revolutiei siriene peste 15.000 de persoane si-au pierdut viata.

Dar, cine este Robert Mood?

Omul Israelului si al Americii si a lui Kissinger si a lui Soros si FMI si apara interesele lor si la cel mai inalt for planetar ONU, de fapt un SRL al bancherilor evrei si despre ce vorbim?

Cine nu crede sa priveasca:

siria moodRobert Mood(născut 8 decembrie 1958 în Kragerø ) este un norvegian ofițer, generalul-maior, fost inspector general al armatei. El a fost în 2012, șef al forței de observare a ONU în Siria după ce a fost anterior șef al ONU Observer Corps în Orientul Mijlociu ( UNTSO ).

Robert Mood cariera militară a început în 1977 la Scoala Candidat ofițer de infanterie. Brigada din nordul Norvegiei a avut el apoi în etapǎ Poziții ca lider de echipă, pluton și comandant companie. Între timp, el a terminat Academia Militara , mai târziu, la Școala Armatei.
Robert Mood a fost al doilea la comanda la Batalionul Telemark 1993-1994, a fost doi ani de pregatire la US Marine Corps colegii și universități din Statele Unite, unde de fapt, el s-a remarcat ca cel mai bun elev. S-a reantors în Norvegia, el a servit ca ofițer de operațiuni al 6-lea divizie până în 1998 , când a devenit șef al Batalionului Telemark , care în 1999 la 2000 a fost desfășurată în Kosovo si a sutinut gruparea terorista albaneza UCK si destramarea Serbiei si infiintarea statului Kosovo . Ca și predecesorul său, Jon B. Lilland el a avut această poziție timp de doi ani, înainte de a fi promovat la gradul de colonel în 2000 . El sa alăturat apoi ca șef de Planificare Filiala din Comandamentul Apărării . Promovat la brigada a venit în 2002 , atunci când numirea în funcția de șef de arme de luptă armatei . În 2004, ca urmare a numirii sale ca președinte al Armatei Transformare și Comandamentul Doctrina (TRADOK). După scandalul si coruptia financiara din armată Norvegiana, în 2005 a fost numit Inspector General al Armatei.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s