Antena 3 sfidează legea – CINE E SOCIETATEA CIVILA?

ANTENA 3Societatea civila practica TERORISMUL INTERNATIONAL Israelian, priviti actiunile lor din Romania, din 1989 si pana in prezent si va lamuriti.

asociatii gdsSOCIETATEA CIVILA din Romania reprezinta agentii de spionaj strain in Romania si propaganda Israelului – Soros si Ungariei – Tokes in Romania, lucru lamurit de Putin in Rusia.

mae patapievici

Cine nu crede sa priveasca relatia de 23 de ani de zile dintre PNL si PDL, de fapt PDL-ul e alcatuit din DEZERTORI ai PNL-ului si Ungaria -Tokes si UDMR- Botez, Bucuresti.

ungariaGuvernul PNL Tariceanu a emis stema Ungariei mari pentru judetele Harghita si Cobvasna si Guvernul PDL Boc a emis hotarele noului stat de etnie maghiara ce se va infiinta in Romania, dupa REGIONALIZAREA ROMANIEI, respectiv REPUBLICA TRANSILVANIA care va avea stema, limba, drapel, hotare, ambasade si moneda proprie.

ungariaUSL, adica PSD-PNL-PC + PDL = ACEIASI MIZERIE

ratiu 2Institutul Cultural Roman-ICR sau HORIA PATAPIEVICI si GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL – GDS ori Tismaneanu, Andrei Plesu sau Brucan II, Familia Hossu, zis si familia de jidani HOTU, cei care de 23 de ani fac presiuni si porteste de strada asupra guvernelor Romaniei si conduc si controleaza mascat si conspirativ Romania din comisiile prezidentiale BASESCU si sunt si mercenarii regelui Mihai si semnatarii DECLARATIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA, cei care doresc desfiintarea statului roman si regionalizarea Romaniei pe criterii etnice.

gds

Boc si GDS fabrica legea sclavului roman la sediul GDS si nu in Parlamentul sau Guvernul Romaniei, asa cere Israel si Ungaria, au nevoie de viermi si ciumpalaci

Doresc sa fac o precizare in acest caz si sa amintesc de RAZBOIUL RECE care a fost o CACEALMA EVREIASCA si a fost fabricat de propaganda evreieasca CNN, BBC sau Radio Europa Liera, azi Revista 22 in Romania sau radio Romania actualitati construit dupa tipicul radio Europa Libera ori TVR Cultural unde au facut o paguba de peste 100 de milioane de euro si altele, in zilele de 12-19 decembrie 1988 Seymour D. Reich (imperiu) presedinte general al Conferintei Presedintilor Marilor Organizatii ale Evreilor Americani, Kissinger si alti, au avut intalniri cu Gorbaciov si Primakov.

Seymour D. Reich (imperiu), un puternic susţinător al cauzelor drepturilor omului (GENOCIDUL UMAN provocat de SOROS-FMI in Romania dupa decembrie 1989, nu se vede din AMERICA), a finantat aducerea la putere a Partidului Muncitoresc German Naţional-Socialist (Partidul nazist, NSDAP) si pe HITLER,

Seymour D. Reich, Presedinte al Forumului Politic din Israel, Peşedinte al Conferinţei preşedinţilor de organizaţii evreieşti americane, Preşedinte al B’nai Brith International din care face parte si Kissinger si familia Bush, Preşedinte a Mişcării sioniste americane, Preşedinte al Comitetului Evreiesc pentru Consultări Interreligioase internaţionale, adica cel care solicita UNIREA tuturor religilor sub umbrela Vaticanului: RELIGIA PACII, dar dupa zeci de ani de atentate si asasinate politice, lovituri de stat si razboaie provocate de evreii si Israel pe Terra.

Seymour D. Reich (imperiu) a cerut Vaticanului sa deschida arhivele celui de al II lea razboi mondial şi el a co-prezidat un grup de savanţi ce studiază rolul Vaticanului în timpul Holocaustului.

OOPS, finantatorii lui Hitler striga: HOLOCAUST si cauta criminali de RAZBOI, dar cei care au finantat si sustinut razboaiele mondiale, pentru a gonii evreii din EUROPA in Palestina si pentru a infiinta statul ISRAEL, ce sunt?

ISRAEL, fii lui SATANA, a umplut planeta cu sange,...CRIMINALI DE RAZBOI care sunt premiati de evreii cu cate un milion de dolari si cu Premiul Nobel pentru Pace, alta cacealma evreiasca, daca privim criminalii de razboi Kissinger  sau Obama care au primit premiul Nobel pentru Pace si amandoi sprijina si sustin teroristi si finanteaza gruparile teropriste Al Qaida sau Frati Musulmani si altele si mai nou Al Qaida a fost finantata de Departamentul de stat American sa pazeasca Ambasada mericana din Bengazi, amabasada atacata de membri CIA si Mossad pentru ca Israel si America sa aibe motiv sa intervina militar in Libia.

Israel si America finanteaza grupari teroriste sa atace Syria sau Egyptul si altele.

Cine nu crede sa priveasca.

Egypt: Army chief calls on Washington to put pressure on the Muslim Brotherhood

Egipt: Şeful armatei solicită Washingtonul să facă presiuni asupra Frăţiei Musulmane

http://adevarul.ro/international/in-lume/egipt-Seful-armatei-solicita-washingtonul-faca-presiuni-fratiei-musulmane-1_51fd5f0cc7b855ff56a0deb7/index.html

America merge din CACEALMA in CACEALMA planetara.

ATENTIE!

Obama a emis un decret in care acorda vacanta parlamentara, asa cum e si in Romania,  membrilor Ambasadelor Americane aceditate in strainatate si acest act este facut sub asa zisa CACEALMA INTERNATIONALA de prevenirea unor ATENTATE TERORISTE care ar putea fi comise de Al Qaida, de rasul curci.

Statele Unite emit o avertizare de calatorie la nivel global, din cauza unui complot Al-Qaida

http://stirile.rol.ro/statele-unite-emit-o-avertizare-de-calatorie-la-nivel-global-din-cauza-unui-complot-al-qaida-886033.html#sthash.fZiHEXIJ.dpuf

OOPS! Si, maine Israel si America si NATO ataca Syria, Egyptul sau Iranul ori Turcia, aliatul lor de baza, asa fac evreii isi omoara prietenii si colaboratorii, numai ei sa traiasca.

Pardon!?

israel-siriaAcestea se numesc atacuri militare preventive de lupta impotriva teroristilor, asa cum Israelul a bombardat Damascul sau comit asasinate planetare extrajudiciare, tot pentru eterna fantasmagorie evreiasca: LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI, gogoasa israeliana explodata si care nu mai tine, pentru ca Israel este cel mai cumplit stat terorist de pe fata planetei si a comis mai multe crime si atrocitati planetare decat Germania nazista-Hitler si Rusia-Bolsevica-Stalin luate la gramada, vezi atentatul Mossad de la Oslo, Norvegia impotriva Guvernului Norvegian si asasinarea a peste 90 de tineri nevinovati norvegieni.

breivikNu exista atentat sau asasinat ori incendiu la un club de noapte pe aceasta planeta sa nu fie comis de Mossad, asa cere satana regele lor: Baal Satana care are nevoie de jertfe umane, adica de fiinte umane arse in totalitate sau partial.

Cine nu crede sa priveasca la Mubarak care a sprijinit Israelul si America sa atace Romania in decembrie 1989 si Irakul in 2001 si apoi Israelul si America cu ajutorul gruparilor teroriste Frati Musulmani  si Al Qaida l-au gonit de la putere si mai mult i-au jefuit averea de peste 70 de miliarde de dolari din bancile evreiesti.

Nu ca e HALUCINANT.

Interesant este faptul ca evreii din America si Vatican au colaborat la extragerea SS-istilor din Germania si Europa si le-au fabricat pasapoarte si documente false cu care au ajuns in America de nord si sud, vezi, Argentina controlata de familii de nazisti dupa 1945.

reichSeymour D. Reich (imperiu) este membru al B`nai b`rtih si impreuna cu alti membri ai aceste cumplite organizatii criminale teroriste, respectiv Prescott Bush ( tatal lui Bush senior si bunicul lui Bush Jr.) au sustinut si finantat pe HITLER pentru a infiinta in 1933 al TREILEA REICH ( al treilea imperiu), care ii poarta si numele si care impreua cu Kissinger si alti, la intalnirea de la MOSCOVA au solicitat DISTRUGEREA si DESFIINTAREA statului Roman si impuscarea lui Nicolae Ceausescu pentru ca Romania si-a platit datoriile externe la SRL-urile lor FMI si Banca Mondiala si Ceausescu nu mai dorea sa colaboreze cu aceste institutii financiare satanice masonice si ATENTIE!

Distrugerea statului roman a inceput la ordin extern si conform Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, declaratie semnata si de regele kakat Mihai si pe criterii etnice, renumita REGIONALIZAREA ROMANIEI si daca priviti cu atentie, Guvernul Romaniei si toti politicieni tradatori de neam si tara ne ucid fara mila si executa ordinele Israelului -Soros si Ungariei-Tokes in Romania si mint in mod criminal si terorist si anume ca REGIONALIZAREA ROMANIEI e solicitata de M-UE, dar pardon, UE este alt SRL al Israelului si supriza, UE recunoaste ca nu a solicitat REGIONALIZAREA ROMANIEI.

RAUTU

graur

NEULANDER ROMAN

LEONTE SI FIUL

SOCIETATEA CIVILA sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapoesta, Ungaria.

tismaneanu radio

COMISIA BASESCU-TISMANEANU-GDS SI FALSIFICAREA ISTORIEI ROMANIEI

https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2011/06/08/comisia-basescu-tismaneanu-gds-si-falsificarea-istoriei-romaniei/

SOCIETATEA CIVILA a participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din Romania.

SOCIETATEA CIVILA sunt semnatarii PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si a APELURILOR formulate de Sorin Iliesiu agent Mossad, apeluri cu care ataca Romania la ONU.

SOCIETATEA CIVILA a participat la atrocitatile din 15 -21 martie 1990 de la Targu Mures pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA. Actiune militara straina esuata.

SOCIETATEA CIVILA pe 21 aprilie 1990 s-a mutat in Piata Universitatii si au inceput GREVA FOAMEI de 52 de zile, pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru si au fost sprijiniti de Ambasada Israel, Americii, Frantei si Olandei si Ambasada Israel  prin Crucea Rosie Internationala a montat si instalat corturi in Piata Universitatii.

Crucea Rosie Internationala e alcatuita din agenti MOSSAD si de regula se ascund in spatele frontului pe teritoriul inamic si trimit informatii Israelului si Americii.

JOS CIOMU-NISMUL!

FARA CIOMU-NISTI!

OOPS!? Cine guita mai tare?

europa libera

COMUNISTI-ANTICOMUNISTI

MERCENARI

Societatea civila si Kominternistul Brucan si copii tortionarilor Tismaneanu, Patapievici, Petre Roman si nepotii kominternistilor evrei agenti NKVD-KGB, respectiv Adrian Severin, nepotul lui Brucan si Ana Pauker si alti, cei care impreuna cu regele kakat Mihai au implementat CIOMU-NISMUL in Romania in perioada Monarhista 1944-1947

TransilvaniaCe dorea si doreste SOCIETATEA CIVILA in Romania?

Distrugearea si desfiintarea statului roman si exterminarea natiei romane si aducerea tortionarului si tradatorului de neam si tara la putere in Romania, respectiv: REGELE KAKAT MIHAI, iar Ion Ratiu sa fie numit prim ministru, dar saracu s-a prapadit dupa evenimentele din 13-15 iunie 1990. Actiune militara straina esuata.

SOCIETATEA CIVILA a declansat evenimentele din 13-15 iunie 1990, fiind o incercare de LOVITURA DE STAT si au fost organizate de CIA, Mossad, M16-Dennis Diletant care dupa 1989 este angajat in institutiile statului roman si Legiunea straina Franceza.

Si, acum atentie!

Ciomagarii si ciomagiti din 13-15 iunie au format USL-ul si vand si distrug Romania impreuna, adica PNL-Antonescu si Petre Roman cu FSN, azi PSD, respectiv Iliescu si Petre Roman.

Aceasta este o dovada ca PULITICA si CIOLANUL POLITIC nu au miros, granite si moralitate, dar toate se fac in numele nostru si impotriva noastra si noi dormim, cantam, dansam sau TACEM.

schema masonica BUNA NOU ASCine nu crede sa priveasca Cimitirul din Straulesti II in care sunt peste 250 de morti cu indentitate necunoscuta, adica agenti straini implicati in aceste evenimente, agenti straini care au impuscat militari si politsti ori au incendiat sediul politiei capitalei sau TVR si armata si politia in 13-14 iunie 1990.

SOCIETATEA CIVILA e propaganda Israelului si arma lui Soros si a Ungariei si a lui Tokes in Romania, cei care ne fac legii si au fabricat legea sclavului roman, lege care a fost stabilita la sediul GDS si nu in parlament sau in guvernul Romaniei, adica romani au devenit in mod legal VIERMI si CIUMPALACI.

Societatea civila guita AUSTERITATE, RECESIUNE si CRIZA, dar pentru aceste plosnitarii ONG-uri, IMM-uri, asociatii, fundatii, adica agentii de informatii romanesti si straine subordonate Israelului_Soros si Ungariei-Tokes sunt banii fara numar, fara numar, fara numar,… si pentru ce?

Pentru ca sa vanda si sa distruga Romania si sa ne extermine fara mila.

Protest Societatea Civila: Antena 3 sfidează legea

http://www.revista22.ro/protest-societatea-civila-antena-3-sfideaza-legea-29612.html

Nu sunt bani pentru salarii si pensii si se reduc, dar sunt banii fara numar, fara numar, fara numar,…. pentru ONG-uri, asociatii, fundatii sau IMM-uri romanesti si straine sau pentru jrunalisti si sportivi straini.
Nu sunt bani pentru spitale si scoli si se inchid sau se fac cadou membrilor acestor plosnitarii, asa zisa SOCITATEA CIVILA, respectiv ONG-uri, asociatii, fundatii sau IMM-uri romanesti si straine.

Nu sunt bani pentru a infiinta intreprinderi, fabrici si uzine sau agricultura si sa se infiinteze locuri de munca pentru cetateni romani, dar sunt banii fara numar, fara numar, fara numar,…. pentru ONG-uri, asociatii, fundatii sau IMM-uri romanesti si straine sau pentru jrunalisti si sportivi straini sau pentru a ridica monumente pentru evrei si tradatori de neam si tara, asa cum este regele kakat Mihai, cel mai mare TORTIONAR al natiei romane si care trebuie judecat si condamnat pentru crimele si atrocitatile comise in Romania, in perioada MONARHISTA 1944-1947.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Antena 3 sfidează legea – CINE E SOCIETATEA CIVILA?

  1. Pingback: Al Qaeda o poveste inventată de CIA şi Mossad |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s