ANTONESCU si PNL-isti primi vanzatori ai Romaniei

tradatorulCine nu crede ii pot vedea sunt masoni-fascisti si tradatorii nostri si sunt la vedere, sa-i cunoasca toata natiunea romana sa stie ce voteaza la europarlamentare si sa nu voteze pentru referendum pentru modificarea actualei CONSTITUTII pentru ca vor sa dea prin lege drepturi mai multe minoritatilor in Romania si romani sa devina oficial sclavi lor si sa-l aduca la putere in Romania pe regele Mihai, tortionarul neamului.

Pentru VANZAREA ROMANIEI au votat 93 de parlamentari, iar 78 din deputati si senatori care au sustinut VANZAREA ROMANIEI sunt PNL-isti, dar si 10 ministri PNL sustin VANZAREA ROMANIEI, iar CRIN ANTONESCU le-a dat mana libera PNL-istilor sa voteze ce vor si cand vor, acesta e viitorul presedinte al romanilor, un VNZATOR DE NEAM si TARA.

pnlDaca cineva urmareste cu atentie masoni- fascisti PNL din guvernul si parlamentul Romaniei o sa vada ca Ramona Manescu Ministrul transporturilor e sotia lui Rares Manescu presedinte PNL sector 6 Drumul Taberei, iar Ministerul transporturilor e condus de Rares Manescu si nu de Ramona Manescu, aceasta executa ce ii spune sotul: Rares Manescu si acesta la randul sau executa ce ii ordona amantul sotiei de la Monaco, miliardarul Dragos Dobrescu, dar si ce ii ordona omul de afaceri Elan Schwartsberg si fratele sau, Fabian Schwartsberg si mai mult, acesti miliardari sunt sponsori oficiali ai PNL-ului.

Acesti miliardari i-au ordonat lui Manescu sa-l sustina pe Poteras pe fostul primar sector 6 si in 2010 acesti miliardari s-au intors impotriva lui Poteras.

HORIADe asemenea, trebuie facuta precizarea ca presedinte oficil al PNL sector 6, Drumul Taberei este Rares Manescu, dar aceasta grupare masonica fascista e condusa neoficial de deputatul PNL Mironescu Răzvan Horia.

Aici trebuie facuta precizarea ca toti membri PNL sunt masoni si fascisti ai diferitelor grupari masonice nationale si internationale si mai ales sub aripa lui Mugur Isarescu, acestia fac tot timpul gesturi masonice la sedintele de partid, mai ales la gruparea PNL sector 6 din Drumul Taberei.

Daca cineva din membri PNL doreste o audienta la presedintele PNL Rares Manescu sector 6 din Drumul Taberei, Manescu nu mai tine audiente decat la Primaria sector 6 din Calea Plevnei si nu la sediul PNL si nici acolo nu te primeste sau daca un membru PNL se inscrie la audiente la conducerea PNL, audientele sunt preluate de Mironescu Răzvan Horia si nu au loc la sediul PNL din drumul Taberei, ci la cabinetul domnului Mironescu Răzvan Horia din str. Cernisoara.

Cu alte cuvinte au avut loc alegeri in PNL sector 6 din Drumul Taberei si a fost reales presedinte Rares Manescu, dar practic si oficial gruparea PNL sector 6 e condusa de deputatul Mironescu Răzvan Horia.ratiu 2Un lucru foarte important de semnalat, renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990 a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere in Romania si Ion Ratiu prim ministru.

tanaseIn fapt, a fost vorba despre o greva a foamei de peste 50 de zile organizata de elita masonica fascista internationala cu sprijinul PNL-ului, PNTCD-ului, UDMR-ului si GDS- ului-Stelian Tanase, actualul presedinte TVR propus de PNL sau mai bine zis maghiari care au inceput revolta de la Targu Mures din 15 martie 1990 pentru autonomie maghiara si infiintarea Republicii Transilvania si care a esuat datorita interventiei armatei si s-au refugiat la Bucuresti in Piata Universitatii si acum apare o supriza.

silviuCiomagarii Petre Romana, Silviu Brucan si Ion Iliescu erau membru FSN in aceea perioada, iar in 2013, Petre Roman devine membru PNL, cel care personal a dat ordin ca prim ministru ciomagirea protestantilor din Piata universitatii, adica a membrilor GDS si a actualilor membri PNL, partid din care cu onoare face parte.

iliesiuUn alt personaj istoric, Sorin Iliesiu si el agent MOSSAD care fabrica de 24 de ani APELURI impreuna cu alti agenti straini pentru atacarea sau denigrarea Romaniei si cooautor la filmul din timpul revoltelor, azi fiind membru PNL solicita si el VANZAREA ROMANIEI.

Toti membri PNL il sustin de peste 24 de ani pe regele Mihai sa vina la putere in Romania. Ramona Manescu fiind si europarlamentar are in biroul dansei fotografii cu membrii casei regale si mai mult, toti PNL-isti si PDL-isti europarlamentari au sustinut asociatia iredentista maghiara UDMR-ul sa intre in PPE si pe Tokes ca reprezentantul Romaniei la M-UE.

tortionarii

Nu ca este halucinant?

Trebuie semnalat si un alt personaj Cristian David, actualul Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni care si acesta lupta pentru distrugerea si vanzarea Romaniei si care impreuna cu fostul prim ministru Tariceanu in data de7 august 2005 prin HG nr 925 au emis steama UNGARIEI MARI pentru JUDETUL COVASNA, iar la toate alegerile care au avut loc in Romania dupa 1990, PNL si UDMR se sustin reciproc in comisiile de votare si mai mult, mancarea, adica fripturile, fructele, apa, cola si fursecurile sunt finantate si aduse de PNL-isti.

ungaria

In 2010 cand aveau loc proteste impotriva PDL-ului, PNL-isti se intalneau in secret cu UDMR-isti pentru debarcarea PDL-ului de la guvernare si la toate alegerile din cadrul PNL-ului din Bucuresti sunt invitati si UDMR-isti si in special domnul BOTEZ seful organizatiei UDMR pe Bucuresti.

Consilieri PNL de la primaria Municipiului Bucuresti sustin si finanteaza sportivi straini cu sume care variaza intre 5000 si 10000 de euro lunar, iar acestia sustin ca nu au bani pentru scoli si spitale si mai mult, sunt bani si pentru piatele si monumentele facute din taxele si impozitele noastre pentru Majetateatea sa tortionar regele Mihai.

Un ultim lucru pe care probabil multi l-au uitat, Eugen Nicolăescu, Ministrul sănătății in guvernarea Tariceanu a redus numarul de paturi din spitale si a disponibilizat mii de cadre medicale.

Deputati PNL

Almăjanu Marin, Andronache Gabriel, Anton Marin, Băişanu Ştefan-Alexandru, Berci Vasile, Bot Octavian, Budurescu Daniel-Stamate, Buican Cristian, Calimente Mihăiţă, Chirteş Ioan-Cristian, Ciurariu Florin, Cocei Erland, Crăciunescu Grigore, Cristian Horia, Cupşa Ioan, Dobre Victor Paul, Dobrinescu Traian, Donţu Mihai-Aurel, Fenechiu Relu, Gavrilescu Graţiela Leocadia, Gerea Andrei Dominic, Gireadă Dumitru-Verginel, Lupu Mihai, Manea Victor-Gheorghe, Marcu Nicu, Marcu Viorica, Mironescu Răzvan Horia, Nicolae Alexandri, Niculae Aurel, Palaşcă Viorel, Palăr Ionel, Pardău Dumitru, Pârgaru Ion, Pocora Cristina-Ancuţa, Popa Octavian-Marius, Scarlat George, Scutaru Adrian George, Simedru Dan Coriolan, Stroe Ionuţ-Marian, Surdu Raluca, Şoptică Costel, Taloş Gheorghe-Mirel, Teju Sorin, Tocuţ Dan-Laurenţiu, Ţîmpău Radu Bogdan, Ursărescu Dorinel, Varga Vasile, Voicu Mihai Alexandru, Zamfir Daniel-Cătălin.

Senatori PNL

Obreja Marius-Lucian, Niţu Remus-Daniel, Ichim Paul, Paşca Liviu-Titus, Dobra Dorin-Mircea, Burlea Marin, Bodea Cristian-Petru, Mora Ákos-Daniel, Antonescu George-Crin-Laurenţiu, Ţapu Nazare-Eugen, ZisuIonuţ-Elie, Păran Dorin, Ardelean Ben-Oni, Popa Mihaela, Neculoiu Marius, Boeriu Valeriu-Victor, Ehegartner Petru, Popa Ion, Ilieşiu Sorin, Cristina Ioan, Luchian Ion, Grapă Sebastian, Oprea Mario-Ovidiu, Luchian Dragoş, Deneş Ioan, Atanasiu Teodor, Iliescu Lucian, Nicoară Marius-Petre, Vosganian Varujan

Ministri PNL

Daniel Chițoiu, Viceprim-ministru, ministrul finanțelor publice. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.19 GIURGIU, colegiul uninominal nr.4 Comisia pentru buget, finanţe şi bănci

Radu Stroe, Ministrul afacerilor interne. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.25 ILFOV, colegiul uninominal nr.1 Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale

Andrei Gerea, Ministrul Economiei. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.3 ARGEŞ, colegiul uninominal nr.8 Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare, Comisia de validare

Eugen Nicolăescu, Ministrul sănătății. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.42 BUCUREŞTI, colegiul uninominal nr.11 Comisia pentru buget, finanţe şi bănci

Mariana Câmpeanu, Ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice. Senator ales în colegiul uninominal 3 Hunedoara.

Ramona Mănescu, Ministrul Transporturilor.

Gigel Știrbu, Ministrul culturii. Ales deputat în circumscripţia electorală nr. 30 OLT, colegiul uninominal nr.6 Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă – Preşedinte Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană – Dimensiunea Parlamentară – Membru

Lucia Varga, Ministrul delegat pentru ape, păduri și piscicultură. Aleasă deputat în circumscripţia electorală nr.5 BIHOR, colegiul uninominal nr.3 Comisia pentru afaceri europene.

Mihai Voicu, Ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.17 DOLJ, colegiul uninominal nr.7 Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale

Cristian David, Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni.

Acum e alegerea dumneavoastra, VOTATI pentru ROMANIA si natia romana.

Iesiti la vot. Votul nostru conteaza.

Un vot lipsa sau un vot nul insemna distrugerea Romaniei si dispariti natiei noastre.

VOTATI asa cum va dicteaza inima si sufletul de roman, nu va lasati pacaliti cu un mic si o chifla, pentru ca 4 ani de zile altceva nu mai primiti si mai mult, acesti masoni fascisti va i-au casa, familia si identitatea.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ANTONESCU si PNL-isti primi vanzatori ai Romaniei

  1. Pingback: Taxa TV s-ar putea DUBLA |

  2. Pingback: Cine nu crede ii pot vedea sunt masoni-fascisti si tradatorii nostri si sunt la vedere, sa-i cunoasca toata natiunea romana sa stie ce voteaza la europarlamentare | Lupul Dacic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s