Planeta atacata de bancheri. Putin e urmatoarea tinta.

obamaA inceput al treilea RAZBOI MONDIAL, razboi declansat de bancheri evrei jidani spurcati, pentru ca au accesat la usa lui Putin si au vrut sa faca cu Putin asa cum au facut cu Noriega, Ceausescu, Gaddafi, Milosevici si alti.

BANCHERI

Putin le-a atras atentia bancherilor si lui Obama si Americii si Israelului incetati sa mai atacati Siria ca ce faceti voi in SIRIA sunt CRIME DE RAZBOI si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.

CeausescuPriviti Romania. Ceausescu e atacat de agenti straini CIA si Mossad si altele si care ne-au impuscat in 1989, in gat si cap cu cartuse de tip NATO DUM DUM si vidia, pentru ca Ceausescu a achitat datoriile externe la FMI si Banca mondiala si a scos Romania din ghearele lor, chiar si GRU, dar numai agenti CIA si Mossad si M16 si alti agenti occidentali trag in civili si militari cu arme cu luneta, vezi si Ingerul iranian pentru a creste presiunea asupra presedintilor de state si pentru inlaturarea lor si jefuirea si asasinarea lor.

Un agent CIA prin rândul protestatarilor din Ucraina.

CIA Agent Captured In Ukraine Helping Ukranian Protesters

Si mai mult, Israelsi MOSSAD e in spatele acestei revolte din Ucraina:

UCRAINA . Video : Acord și un fost ofițer israelian , lider al Maiden revoltă

Ucraina e langa noi si acum aveti o imagine destul de simpla si clara in care toti cetateni planetei pot vedea lucrarea bancherilor care se gasesc in spatele revoltelor planetare si sunt cei care finanteaza si organizeaza lovituri de stat planetare.

Bancherii si-au creat SRL-uri planetare FMI, Banca Mondiala, NATO, ONU, UE si altele.

evreiMai trebuie oare sa reamintesc ca protestele din Ucraina si atacul asupra lui Ianukovici au fost declansate pentru faptul ca Ianukovici a refuzat sa bage Ucraina in UE?

Liderii elveţieni au ordonat îngheţarea conturilor lui Ianukovici
http://www.bursa.ro/liderii-elvetieni-au-ordonat-inghetarea-conturilor-lui-ianukovici-230615&s=international&articol=230615.html

Pardon! Despre ce vorbim?

Despre lovituri de stat planetare organizate si finantate de bancheri care conduc SRL-urile ONU si NATO si M-UE si controleaza toate serviciile secrete CIA, MOSSAD, si altele de pe aceasta planeta, iar FBI e politia lor particulara.

Care e problema elvetienilor?

Problema lor este sa jefuiasca conturile lui Ianukovici, asa cum au jefuit conturile lui Ceausescu, Saddam si alti.

Mai trebuie sa vorbesc oare despre cele 3 miliarde de euro pe care trebuia sa le primeasca Romania de la Saddam si Irak si unde sunt?

Nu ca e simplu ca buna ziua.

Propaganda lor jidaneasca evreiasca spurcata:

LUPTAM IMPOTRIVA TERORISMULUI!,

dar CIA si MOSSAD sunt cei care au atacat America la 9/11 septembrie 2001 si OSLO, Norvegia si altele si au aruncat vina pe niste fantome:

TERORISTIIIII,….

si apoi au atacat militar Irak si Afganistan sa le poata jefui in liniste si buna pace cu sprijinul militarilor romani care au rolul de mercenari si teroristi in SRL-ul privat evreisc jidanesc spurcat NATO.

O alta cacealma jidaneasca evreiasca spurcata folosita de elita fascista masonica internationala pentru a justifica actiunile militare Americane si Israeliene pe Terra si dupa ce ucid peste 200 000 de Sirieni copii, civili si militari, prin propaganda lor fascista spun ca:

NOI LUPTAM PENTRU APARAREA DRETURILOR OMULUI!

Toate actiunile bancherilor sunt bine definite sa ucida si sa elimine presedintele unei tari, ii confisca conturile si apoi jefuiesc, ATENTIE!

AURUL si TEZAURELE ACESTOR TARI.

Tezaurul Irakului, Libiei, Afganistanului, Romaniei in toata media romaneasca vorbeste despre faptul ca AURUL din BNR e plecat de ani de zile si pentru ce?

Va informez ca este vorba de sute de mii de tone de AUR si care e depozitat intr-o grota depozit al NATO din Antartica, dar acest AUR e al bancherilor si este jefuit din toate tarile atacate si jefuite de NATO in falsa lor lupta impotriva TERORISMULUI.

Mai este si un alt castig, numirea de MARIONETE in aceste tari TINTA si cu ajutorul lor distrug si desmembreaza state si le jefuiesc de resurse energetice si naturale si ucid milioane de fiinte nevinovate.

Nu credeti? Priviti PRIVATIZAREA apei, gazului, petrolului si altele si toate se gasesc in spatele cresterii asigurarilor sociale si a taxelor si a impozitelor si toti acesti bani ajung la marionetele si firmele lor, chiar si scumpirea carburantului si alimentelor sau energiei sunt tot opera lor pentru jefuirea si saracirea si infometarea si exterminarea fiintelor umane si banii se duc la plosnitariile clasei poiltice romanesti sau la firme si agenti straine.

Unde sunt banii din contul lui Mubarak de 70 de miliarde de euro? Sau banii din conturile lui Ceausescu peste 12 miliarde de dolari, dar aici lucrurile sunt clare, nu erau conturile lui Ceausescu, ci conturile statului roman in strainatate, Ceausescu personal nu a avut nici un cont bancar personal, ci a avut curajul sa infrunte acesti bancheri planetari si a fost ucis fara mila.

Mai este un lucru pe care putin il stiu.

Bancherii prin FMI obliga partidele si politicieni aflati la putere si marionetele lor sa cumpere TITLURI DE STAT AMERICANE, de miliarde si miliarde de euro, dar sunt simple hartii de sters la cur.

Mai trebuie sa spun ca Basescu si BOC au vanat cetateni romani cu minciuna evreiasca jidaneasca spurcata precum ca este CRIZA si RECESIUNE si AUSTERITATE si au redus salariile si pensiile si au vandut scoli si spitale si cu banii obtinuti au comparat TITLURI DE STAT AMERICANE, dar sunt simple hartii emise de REZERVELE FEDERALE AMERICANE care este un SRL al bancherilor americani.

Daca era Ceausescu la putere si nu marionete sioniste, acesta critica expansiunea Israeliana pe Terra, dar azi avem marionetele lor la putere si nu zic nimic si considera ca este bine ca toate tarile planetei sa fie jefuite si distruse de evrei jidani de peste tot.

Ceausescu a criticat invazia URSS si a tarilor membre ale Tratatului de la Varsovia in Cehoslovacia si atragea atentia intregii planete, lucru care nu era pe placul bancherilor.

Priviti bancherii ataca toata planeta si jefuiesc natiuni si ucid presedinti de state si noi ce mai asteptam?

Sa ne ia familia, copii si casa si tara?

Nu atacam Israelul si America si tot occidentul care sunt armele bancherilor pe Terra si bancile lor si pe Basescu care e varful lor de lance :

MURIM CU TOTI.

Un lucru trebuie sa inteles,  Hitler a venit la putere cu ajutorul bancherilor si Lenin si COMUNISMUL a venit la putere tot cu ajutorul bancherilor si ne ucid de sute de ani in lupta lor pentru implementarea nazismului si a comunismului care sunt tot lucrarea lor.

Ne ucid in numele comunismului si in lupta lor impotriva comunismului si vand si distrug Romania si ne ucid fara mila in lupta lor impotriva COMUNISMULUI, dar un lucru romani nu au intelesc ca nu sunt decat simple cuvinte si slogane fasciste evreiesti jidanesti spurcate promovate de propaganda lor fascista, pentru ca in spatele lor se gasesc marionetele lor kominternisti evrei agenti NKVD-KGB, membri PCR si securisti, adica cei care chiar au implemetat COMUNISMUL.

Un ultim lucru doresc sa-l mentionez. Toate aceste actiuni militare planetare se fac si cu ajutorul plosnitariilor: al asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor private particulare romanesti si straine si care sunt finantate de toate natiunile controlate de Israel si elita fascista masonica internationala din asigurari sociale si taxe si impozite si nu sunt bani pentru locuri de munca, dar sunt bani pentru aceste plosnitarii care colcaie de agenti straini si cartite tradatoare de neam si tara.

Cine nu crede sa priveasca membri plosnitariei GDS care este arma Israelului in Romania si conduce mascat Romania din comisiile prezidentiasle Basescu, dar sunt si marionetele regelui Mihai, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara a Romaniei in 1989 si distrugerea statului roman si exterminarea natiei romane.

Pentru ca propaganda sinonista evreiasca spurcata sa fie completa, priviti cum suntem manipulati de Biserica ortodoxa romana si care acceseaza la toate aceste crime si asasinate planetare si invazii militare Israeliene.

BISERICA ORTODOXA ROMANA ne invita sa ne rugam pentru ISAREL care este cel mai terorist stat de pe Terra si de miliarde si miliarde de ori mai terorist si criminal decat Germania lui Hitler si Rusia lui Stalin luate la gramada.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Planeta atacata de bancheri. Putin e urmatoarea tinta.

 1. Adelina says:

  Multe lucruri scrise aici au ceva logica. La revolutia din’89 toti repetau ca si papagalii printre revolutionari au fost infiltrati KGB-isti. Au fost nu zic nu, dar o mare intrebare daca tot au fost KGB-isti si lovitura de stat s-a realizat cu sprijinul lor atunci de ce dupa revolutie am taiat orice fel de legaturi cu Rusia?

 2. Pingback: Planeta atacata de bancheri |

 3. Ilie Saftoiu says:

  IO sunt prost , incult , ca nu am scoli … dar am ” O INTREBARE ” : ” CE TABLOU DE SUFLET ARE PUTINA ? ” si de ce ? Au inundat Ucraina si striga la urs :”Nu te misca , hiberneaza in continuare urmezi tu si ursul Panda …” https://www.youtube.com/watch?v=2y0y-JUsPTU#t=447 Venezuela e pe teava , acum vine Coreea … “Ursule nu te misca , hiberneaza in continuare urmezi tu si ursul Panda …” Privim componenta Cominternului si a derivatelor , a Uniunii Internationale a Tineretului Comunist de prin anii ’56 -60,si privim “materia cenusie ” a stangii UE … Coincidente de nume ? Posibil …, dar , a luat -o in BOT primul Westul (adio sistem imperial ) , coloniile ( astea o iau acum cu repetitie ca nu au invatat lectia …) URSS , statele CU TRUPE URSS , RSR cu plumbuitul ca ERA PREA LIBER , RUSIA si unele resturi Eu stau si ma gandesc : ANGAJATII CUI OR FI ASTIA ? Au inundat gogoloiul cu ” economia de piata ” ( puteti spune cine ,cum si pentru cine sunt stabilte criteriile si valoarea de “piata” a sufletului si a credintei dpdv ec si social ?) MA INGROZESC . Toti se chinuie sa impuna noua cale : leul sa pasca , rata sa impunga , vaca sa macaie … Se lauda cat sunt de fertili calare pe BLUE MULE …Dar , mule ca moie ,cati catari ati vazut din catari ? NE ARATA CALEA … Ce cale ? GLOABA LI -I ZAREA …CALEA LACTEE ? TU ORIGINAL ZBORI in cele 4 zari indicate de sigla NATi -O franta ca te -am DRES DA … Ca UE , NATO , ONU , FMI , BM sunt remorcile varfului de lance USA nu e o noutate la fel cum nu e noua directia lancii : OMENIREA 1. Populatia lumii trebuie redusa cu 1 miliard 2. Toata lumea sa vorbeasca aceeasi limba 3. Toti sa poarte acelasi tip de haine 4.Toti sa se aprovizioneze din acelasi loc si sa utilizeze doar produsele noastre 5. Toate miscarile fiintelor de pe planeta trebuie sa le cunoastem 6. Credintele si obiceiurile sa fie doar ale noastre 7. Nivelul de saracie sa arate de la cel mai mic la cel mai mare astfel : a.) dupa credinta :chazarii ( vopsiti in 860 dHR evrei ) baptistii , reformatii , protestantii , catolicii , ortodocsii , musulmanii b .) dupa culoare : albii si restul galbeni , rosii , negri 8. Cei care scapa sunt poftiti in Gradinile zoologice , pardon , Rezervatii naturale Se zice ca satana pune stapanire pe noi doar cu acordul nostru , ar fi bine sa recitim povestea Omului care a crescut un sarpe la san. Executiile oamenilor nici nu se mai vad … Ele sunt chimice , alimentare …SICTIR ! Te UITI si vezi ESECUL ECUMENIC la care au participat pe langa mozaicari , islamisti si CHIRIL cu fratele METODIU in 860 . Acolo sa vezi GENOCID , omorarea parintilor , a trecutului , a obiceiurilor … doar cand auzi ce a fost ATUNCI iti e teama de minciunile si veninul ce va VENI ! Cine a refuzat sa treaca la religia mozaica NICI LOC DE INGROPARE NU AVEA Ai avut neobrazarea sa spui adevarul ? Sa fii linsat ! Pentru ADEVAR? Macar sa fie IUDEI dar sunt kazari cucazieni vopsiti la apelul opincilor din 860 en drept EVREI Ar cam fi timpul sa ne uitam in oglinda si sa recunoastem adevarul http://epochtimes-romania.com/news/scandal-cu-cantec-la-kremlin-evreii-acuzati-ca-au-destramat-rusia—212263 Se zice ca satana pune stapanire pe noi doar cu acordul nostru , ar fi bine sa recitim povestea Omului care a crescut un sarpe la san. Nu stiu care sta mai prost , ursii sau ailalti … Fiecare sta asa cum e … http://nuaisacrezi.ro/priveste-pana-la-final-si-incearca-sa-nu-cedezi/?fb_action_ids=657587554300079&fb_action_types=og.likes&fb_source=feed_opengraph&action_object_map=%7B%22657587554300079%22%3A1455631014652230%7D&action_type_map=%7B%22657587554300079%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D..

 4. Leo Brujbu says:

  Bai nea scriitoru’ ! sinucide-te! mancate-ar ursu’ ! faci umbra degeaba !

 5. gusti says:

  Holywod-ul e foc de paie pe linga cele descrise de tine.

  • valentinmano says:

   Holywod-ul si actori americani au sustinut, manipulat si manevrat revolta de la Kiev, Ucraina pentru ca FMI-ul si UE sa ajunga la putere in Ucraina sa vanda si sa distruga Ucraina si sa ucida ucrainieni fara mila, asa cum fac in Romania de 24 de ani.

 6. gusti says:

  Oameni ca tine sau ca voi gasesc ca absolut TOTUL este un complot. E extrem de indoielnic tot articolul asta,daca pot sa-l numesc asa,caci nu aduceti nici o proba,dovada sau cel putin explicatii logice la majoritatea povestilor,pe care le amestecati una cu alta si le legati impreuna dupa care le prezentati mai ceva ca David Blain magicianul. Dati-mi voie sa cred ca sinte-ti genul de ”om” care ma face basist daca iti atrag atentia sa respecti institutia cea mai mare din stat. Ha ha…vezi? Spune ca nu e asa?
  Voi din care conspiratie faceti parte devreme ce instigati la ura,ridicarea armelor si alte atrocitati? NU santeti evrei?Nu?,,,ok, Nici KGB-isti?American?…Nu? Atunci de ce faceti tocmai ceea ce acuzati?

 7. anonim says:

  Tatal meu a fost sef in Securitatea anilor ’50 si pot sa spun ca daca astazi nu e public nici macar 20 % DIN CE A FOST NU AI CUM SA STII nici 10 % din ce e astazi. Nu stiti nici macar de cate ori Romania era sa se dezintegreze, nu ati stiut de \tismaneanu decat dupa demisie ca e fiu de consilier sovietic, nu stiti cum a ajuns in Israel unchiul lui Tismaneanu si nici ce au facut rubedeniile lui in Basarabia ca are acum o biografie curata ca lacrima aranjata de baietii din servicii care citesc comentariile.

 8. Pingback: Rusia a declarat razboi total petrodolarului |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s