Jandarmeria romana se destanuie: Basescu e un dictator si se gaseste in spatele protestelor din Piata Universitatii.

jandarmerieZilele trecute am avut o discutie cu un angajat al jandarmeriei romane si pe care am inregistrat-o audio.

Am caseta audio si o pot pune la dispozitia celor interesati intrucat sunt mai multe probleme dezbatute.

rouenIncendierea portului francez Rouen, a fost o actiune organizata de Israel si Mossad cu sprijinul lui Traian Basescu pentru ca Franta sa nu se mai opuna atacarii militare a Libanului de catre Israel. Basescu a incendiat vasul “Arges” in Portul Francez Rouen a urmat o explozie si flăcările extinzându-se si asupra altor 38 de nave. A urmat mesajul Israelului catre Franta:

Sustineti Libanul toata Franta va fi in flacari!

Asa lucreaza statul Israel si s-a vazut prin atentatul comis de mossad la Oslo, Norvegia pentru ca norvegieni au sustinut Palestina la ONU.

-Ce parere aveti despre cei care se autointituleaza lideri din Piata Universiatatii?

-Sunt tineri si plini de initiative.

-Sunt de drepta sau de stanga?

-Lasa-ma domne cu rahatul asta sionist stanga si dreapta, toti sunt niste escroci si fascisti ordinari.

-Expresii ciudate din partea unui jandarm. Aveti experienta privind protestele din Romania si mai ales din Bucurersti. Acesti tineri sunt sub atentia dumneavoastra si cred ca stiti din ce spectru politic vin.

-Majoritatea sunt de la PDL si  sunt straini?

-Pardon? Despre ce vorbiti? Straini?

-Despre basarabeni adusi la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman. Basescu le promite si le da cetatenie romana si le asigura studii gratuite in Romania masa, cazare si bursa si le asigura locuri de munca in institutiile statului roman: judecatori, magistrati, procurori, consuli, ambasadori politisti si jandarmi.

-Ii cunosteti foarte bine din moment ce stiti atatea lucruri despre acestia basarabeni. Stiti cum se spune:

Basarabeni sunt fratii nostri.

-O mare inselaciune si o mare drama pentru natiunea romana si Romania. Sunt primi care ataca Romania, ei sunt in institutiile statului roman din 1991 si romani nativi in strada fara salariu, casa si identitate si fara viitor. Acestia solicita aprobari pentru diferite actiuni de protest in Romania si mai ales in Bucuresti. Un element in acest sens il constituie EUGEN TOMAC care e cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania si acest individ e in institutiile statului si ataca Romania si e numit de Basescu presedintele PMP-ului si este si un infractor cautat de Curtea de conturi, dar este protejat de Basescu care e puterea in Romania. Basescu are controlul asupra INAMOVIBILILOR si sentintelor judecatoresti si al serviciilor.

-Ce solicita acesti basarabeni in general?

-Unirea cu Basarabia!

Jos comunismul!

Fara comunisti!

Mi se pare un lucru ciudat intrucat basarabeni sunt deja in institutiile statului roman si lucrul acesta e solicitat de UE si saptamanal se tin sedinte comune de guvern R. Moldova si Romania. Povestea cu comunismul e total ridicola si aiurea, dar bine subliniata si promovata in Romania pentru ca toate partidele sunt pline de fosti membri PCR si in mod special PDL-ul, dar si mai ridicol este faptul ca cei care ataca COMUNISMUL sunt copii kominternistilor evrei agenti NKVD-KGB care impreuna cu regele Mihai au implementat comunismul in Romania in perioada MONARHISTA 1944-1947 si perioada istorica despre care se refuzasi se interzice sa se vorbeasca.

-Apropo de regele Mihai. Ce parere aveti?

-Un escroc ordinar si un tortionar notoriu al natiei romane. Regele Mihai e vinovat pentru lovitura de stat de la 23 august 1944 si a impus TRIBUNALELE POPORULUI prin decrete emise de regele Mihai si care erau conduse de kominternisti evrei agenti NKVD-KGB in frunte cu sotia lui Silviu Brucan. Regele Mihai condamna romani la puscarie pe viata sau moarte prin decrete emise de Casa regala germana Hohenzollern, azi se numeste Casa regala de Romania pentru a ascunde crimele si asasinatele casei regale, crime comise impotriva natiei romane in perioada monarhista 1944-1947.

Si pentru ce toate astea?

Civili si militari romani se opuneau implementarii comunismului in Romania sau deportarilor in lagarul uman din Siberia. Militari erau revoltati pentru ca au fost mintiti si inselati si abandonati in Crimeea. Sevastopol si altele. Aici trebuie cautati criminali din perioada comunista si se pot vedea prin sentintele pronuntate. Basescu il ataca pe regele Mihai, dar uita sa spuna ca mercenarii regelui sunt in comisiile prezidentiale Basescu GDS si Tismaneanu care e prietenul regelui si au semnat impreuna Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta Ungaria. Regele Mihai este si un mincinos ordinar. Regele nu a fost gonit de nimeni din Romania, din contra el a solicitat sa abdice si a fost despagubit pentru propietatile cedate la abdicare in Romania cu 191 de tone de aur din BNR si acum doreste sa fie despagubit din nou. Totusi exista probe si documente in arhivele BNR si ale statului roman in acest sens si toate au fost facute cu acordul lui Churchill si Stalin. Un lucru nu stiu romani. In 1989 regele Mihai si kominternisti evrei agenti NKVD-KGB au declansat lovitura de stat in frunte cu Silviu Brucan care ulterior devenise membru FSN si sustinea aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, asta a insemnat renumita Mineriada, fiind o alta inselaciune straina si care a fost sprijinita de partidele istorice PNL si PNTCD.

-Interesant. Sa revenim la lideri din piata Universitatii, cine ii finanteaza?

-Au asociatii, fundatii si ONG-uri care sunt finantate de toate guvernele Romaniei din taxele si impozitele noastre, banii romanilor sunt folositi pentru finantarea mercenarilor si teroristilor straini pentru a ataca Romania, teroristi  folositi, manipulati si manevrati de alti, fiind masa de manevra, mai ales pentru Asociatia 21 Decembrie si PDL si sunt cei mai rai.

-Inteleg ca basarabeni sunt in politie si jandarmerie si politia de frontiera si servicii si altele.

Da, sunt peste tot in Romania. Ati vazut protestul spontan al politistilor la Basescu la Cotroceni atunci cand au aruncat cu caschetele si au strigat:

Iesi afara javra ordinara!

A fost o inselaciune organizata de Basescu si Blaga pentru a avea pretext sa diponibilizeze politisti romani si sa angajeze basarabeni adusi la sutdii in Romania. UE impune acest lucru si basarabeni sunt vazuti mai bine in UE decat romani. UE ii solicita lui Basescu sa urgenteze inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului. Basescu de la Bruxelles informeaza UE si Romania ca vor avea loc arestari masive in Romania. Si ce s-a intamplat? Au arestat mii de politisti de frontiera acuzati de diferite actiuni ilegale, dar aceste probe au fost fabricate in mod special de Basescu si SRI pentru ai arunca in strada fara nici un venit si sa fie inlocuiti de basarabeni, dar vinovatii principali sunt sefi lor care sunt protejati personal de Basescu si organizau totul si stabileau regulile si unde trebuiau sa ajunga banii si in special la PDL-isti pentru a finanta campania elctorala si nu numai ei au facut acest lucru si la Basescu la Cotroceni ajungeau acesti bani.

-Sa revenim la cei care se autodefinesc lideri din Piata Universitatii. Ce informatii aveti si ce puteti sa-mi spuneti despre acestia.

-Din informatiile nostre si din imaginile video rezulta ca acestia sunt dirijati si manipulati de societatea civilia si de PDL-isti si in mod direct de Traian Basescu.

-La ce va referiti?

-Ii avem in obiectiv de multi ani. Va duceti aminte de protestele din perioada 1-5 decembrie 2009? Atunci ne-am confruntat cu probleme deosebite in Piata Universitatii intrucat diferite asociatii doreau aprobari pentru a protesta impotriva PSD-ului si Geoana. In primele randuri erau tineri basarabeni adusi la studii gratuite in Romania, iar in toate orasele importante PDL-isti protestau fara aprobari. Indivizi pe care i-am intalnit si la proteste din 2011 si recentele proteste din Piata Universitatii. Lucrurile sunt clare:

Basescu se gaseste in spatele actiunilor de protest din piata Universitatii.

-Liderii protestelor din Piata Universitatii sunt pro PDL si Basescu. Cum explicati acest lucru?

-La toate actiunile de protest ale PDL-ului acestia erau in primele randuri si acest lucru reiese din informatiile si inregistrarile noastre video. Au fost nenumarate actiuni de protest ale PDL-ului impotriva USL-ului sau ultimele proteste. Cel din 8 februarie 2014, asociatii ale basarabenilor adusi la studii in Romania solicitau actiuni de protest la Primaria Municipiului Bucuresti si in aceasta zi are loc protestul PDL-ului si acesti basarabeni sunt in primele randuri la aceste proteste impotriva Guvernului USL. PDL-isti se retrag si acesti lideri basarabeni revin in Piata Universitatii si continua actiunea de protest sa para ca sunt niste simpli cetateni romani, dar in realitate sunt manipulati si manevrati personal de Traian Basescu. Noi stim asociatiile care sunt conduse personal de Traian Basescu si executa proteste la comanada. Ultima actiune de protest de la Ambasada Ucrainei e evidenta in acest caz. Basescu a ordonat aceasta actiune de protest care s-a facut cu srijinul membrilor PDL si al acestor basarabeni adusi la studii in Romania si aici sunt prezenti lideri ai protestelor din Piata Universitatii.

-Puteti spune ceva despre aceste asociatii? Si care ar fi acele asociatii pro Basescu si PDL?

-Asociatia 21 Decembrie, Asociatia Victimelor Mineriadelor si renumitele proteste cu TEPELE din 2004 pentru sustinerea Aliantei DA si Basescu, GDS, Alianta civica, Pro democratia si altele si basarabene ACAB si Actiunea 2012 si toate constituie propaganda externa in Romania si sunt finantate din taxele si impozitele romanilor si au infiintat FORTA CIVICA condus de Razvan Traian Ungureanu si Maries. Basescu a ajutat aceste asociatii finaciar si chiar a cedat o parte din arhivele statului Asociatiei 21 Decembrie care colcaie de agenti straini si de cartite romanesti si asociatia Victimelor Mineriadelor a fost sprijinita sa se ocupe de refugiati straini in Romania. GDS constituie propaganda Israelului in Romania si in spate se gaseste Soros care deja spune foarte multe, atentate, asasinate politice, revolte si altele.

-Si atunci cum inghititi gogoasa cu lupta Israelului si Americii impotriva TERORISMULUI?

-Asa cum o inghite toata Romania si toata planeta. E o inselaciune evreiasca criminala planetara.

-Ce parere aveti despre Basescu? 

-Basescu e un infractor si dictator, adus la putere de propaganda fascista Soros -GDS. El conduce Romania si controleaza justitia, serviciile si armata. Un infractor renumit in dosarul FLOTA si nu este moral sa judece si sa aresteze ministri si parlamentari romani si de comisiile lui juridice. PNL-isti sunt victime si sunt vanati pentru ca PNL-isti sa treaca in ograda lui, asa cum au facut UNPR-isti, infractori din PSD. Nu zic ca Nastase si Becali si alti ministri si parlamentari nu sunt vinovati, dar Basescu nu e in masura sa judece si sa-i aresteze si sa le puna catuse. Multi nu stiu, dar Basescu e in spatele vanzarii resurselor din Marea Neagra si lucrul acesta l-a facut in guvernarea PDSR 1992 si era ministru al transporturilor, iar Stolojan era premier si ARLO Slatina si Rosia Montana si are actiuni la aceste jafuri nationale.

-Ce sanse are Basescu sa scape de catuse in cazul FLOTA dupa expirarea mandatului?

-Basescu e pe val si asta datorita coabitarii politice impuse de Israel si America. Mai mult, Basescu si-a finantat campania elctorala pe banii romanilor din asigurari sociale si taxe si impozite in R. Moldova unde a pompat peste 2 miliarde de euro fiind o mare inselacine politica si un mare caz infractional.

Bani pentru romani din R.Moldova.

Un mare fas politic si jaf financiar, bani s-au dus la actuala putere de la Chisinau pentru sustinerea lui Basescu si PDL-istilor, vezi Eugen Tomac care a fost votat si sprijinit la Chisinau sa devina paramentar in Romania, fiind omul lui Basescu si pentru romani este criza si austeritate si se inchid scoli si spitale si se reduc salariile si pensiile si bani sunt dirijati pentru campania electorala pentru salvarea lui Basescu.

-Nu mai are nici o sansa, e deja pierdut.

VOT FRAUDAT PT BASESCU-Te inseli domnule. Din R. Moldova vin cel putin un milion de voturi, are 500 000 de voturi de la UDMR-isti fiind un ONG si nu partid politic si de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania, partid infiintat la sugestia lui Basescu si cu sprijinul lui Tokes. Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe Laszlo Tokes cu Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Cavaler pentru a obtine voturi de la minoritatea maghiara. Basescu si Boc prin ordonata de urgenta a stabilit hotarele noului stat Republica Transilvania, iar Guvernul Tarceanu PNL, PC si UDMR au emis stema acestui nou stat pe harta Europei si Ponta a infiintat ambasada a stataului roman in Republica Transilvania.Toti sunt la furat si jefuit si Romania e cea mai bogata tara de pe Terra pentru ca se fura de 24 de ani si inca se mai gaseste ceva de furat. Basescu si PDL au cert doua milioane de voturi daca sunt ajutati de serviciile secrete straine, sunt peste 3 milioane de voturi. Mai trebuie un milion de voturi sa ramana la putere si astea vin din cumpararea voturilor si fasificarea buletinelor de vot de catre basarabeni din centrele de votare sau basarabenii, fratii nostri care voteaza de mai multe ori pentru distrugerea statului roman si exterminarea natiei romane, asa cum s-a intamplat in 2009. Justitia e a lui Basescu si e INAMOVIBILA si e numita de Basescu. Asa ca Basescu a castigat detasat si linistit.

-Ce se intampla, atacati romani nevinovati care protesteaza sa-si recapete Romania inapoi.

-Multi ne-au atacat cu sticle incendiare si bolovani si au ranit grav multi colegi. Avem niste reguli militare si noi trebuie sa aplicam legea si ordinea. Nu depinde de noi, ci de cei care dau ordine politice.

-Ati depus un juramant militar sa aparati cetateni si Romania.

-Da, e adevarat, dar Romania e o tara invadata militar de Israel si America si Ungaria si lucrul acesta e foarte evident, restul sunt minciuni ordinare si noi trebuie sa acceptam ordinele politice, chiar daca sunt impotriva rudelor si parintilor nostri care locuiesc in provincie si suntem constienti ca ne otravesc apele si pamanturile si distrug si jefuiesc Romania, trebuie sa acceptam situatia pentru ca e ordin politic. Daca nu executam ordinele ne arunca in strada cu datorii la intretinere si banci si cu familie de intretinut.

-Si nu puteti face nimic in acest sens? Nu puteti sa schimbati situatia din Romania?

-Singura solutie e o alta lovitura de stat a armatei care sa preia puterea in Romania, asta e solutia pentru a salva Romania si natia romana.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jandarmeria romana se destanuie: Basescu e un dictator si se gaseste in spatele protestelor din Piata Universitatii.

  1. Pingback: Jandarmeria romana se destanuie: Basescu e un dictator si se gaseste in spatele protestelor din Piata Universitatii |

  2. Pingback: Jandarmeria romana se destanuie: Basescu e un dictator si se gaseste in spatele protestelor din Piata Universitatii | .::: CALIN ADRIAN :::.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s