Mircea Badea atacat de primul terorist si tortionar al Romaniei: TRAIAN BASESCU

Mircea Badea a fost atacat asa cum au fost atacate Pivniceru si presedinta Asociatiei magistratior din Romania, au fost atentate criminale la viata acestora, dar si Huidu de doua ori.

Ori se slabesc piulitele de la roata sau se taie furtunele de la instalatia de franare acestea sunt actiuni de tip MOSSAD si MAFIOTIC American si Italian. MOTOCICLISTII fac si ei parte din aceasta categorie si sunt folositi de Basescu pentru intimidarea lui Mircea Badea si a celor de la Antena 3.

Motociclistii sunt aceiasi care au dirijat si manipulat toate actiunile de protest din Piata Universitatii cu privire la Rosia Montana si extragerea gazelor de sist.

Aici doresc sa fac precizarea ca ambasadorul SUA Mark Gitestein, azi angajat intr-o institutie romaneasca si nu stiu cu acordul cui a fost angajat in Romania a impus Guvernului Basescu-Boc extragerea gazelor de sist. Lucru recunoscut de acesta personal in media din Romania.
Dupa aceea, aceiasi MOTOCICLISTI au fost recunoscuti de numerosi colegi la mitingul organizat de Basescu PDL-isti impotriva presedintelui Ucrainei de la ambasada Ucrainei. Mitingul a fost organizat cand a inceput sa se insereze pentru ca cetateni din Bucuresti sa nu-i recunoasca pe acesti MOTOCICLISTI care si-a batut joc de o natiune intreaga si a manipulat toate protestele si au fost numeroase in Pantelimon, Piata Obor si altele si nu au protestat la Basescu la usa sau a Ponta la usa.
Ce face Basescu se numeste atac terorist si atentat criminal la viata cetatenilor.
Si acum avem o alta supriza. Motocicisti sunt basarabeni adusi a studii gratuite in Romania si constituie masa de manevra a lui Basescu si Soros in Romania.
Atentie!
Cand zic SOROS ma refer si la Comunitatea evreiasca din Romania si America si daca nu credeti o sa vedeti steagul sau afisul sub care s-a protestat impotriva Rosiei Montane pe fatada GDS-ului un ONG al lui Soros infiintat impreuna cu Brucan in 1990 si ocupa sediul UTC al Municipiului Bucuresti din Calea Victoriei 126, dar i-au jefuit si fondurile de peste 100 de milioane de dolari.
Ce legatura are Soros cu Basescu? Amandoi sunt actionari la God Corporation Exxon Mobil, vezi resursele din Marea Neagra vandute de Stolojan si Basescu in 1992 si altle, dar si toate conducerile de partide PNL, PNTCD, PDL, PSD-Ponta, Sarbu si ati, UNPR sau ONG-ul UDMR, procurori, politisti, judecatori si magistrati, dar si calugari, maicute si preoti.
Sa revenim la MOTOCICISTI. Acestia sunt membri PMP, acel partid ALBA CA ZAPADA de care vorbea Lazaroiu, adica de oameni care nu sunt corupti, dar majoritatea sunt basarabeni si alte rase, asa zisi romani din strainatate adusi la studii gratuite in Romania din 1991, condusi de Eugen Tomac si care are dosar penal intocmit de Curtea de Conturi si este protejat de TRAIAN BASESCU. PMP este infiintat la solicitarea Comunitatii evreiesti din Romania si are culorile statului Israel ALB SI ALBASTRU.
Acesti basarabeni sunt procurori, judecatori, magistrati, politisti, ambasadori, consuli, politisti, jandarmi sau lucreaza in serviciile secrete ale Romaniei si tinerii romani sunt vanati la examene si nu au un loc de munca.
Procurori care au sustinut PRIVATIZAREA ROMANIEI, adica vanzarea Romaniei si azi sunt actionari pe toata Romania si pe resursele energetice ale Romaniei.
Acesti basarabeni membri PMP au primit cate 10 000 de euro de la guvernul Basescu-Boc sa-si faca firme in Romania si sunt si cei care au participat la dansul renumit din Ploiesti care a fost inscris in cartea recordurilor, iar pentru romani a fost CRIZAsi s-au redus salariile sipensiile si s-au inchis si vandut scoli sispitale si au disponibilizati peste 500 000 de romani care aveau datorii la banci si intretinere.
Acest kazer jidan nu suporta sa se spuna nimic despre persoana sa si stie bine ce putere are in Romania, EL NUMARA VOTURILE.
Ce au facut MOTOCICLISTI intra in categoria actiunilor TERORRISTE si acesti motociclisti sa fie judecati si condamnati pentru actiune terorista, iar Basescu sare in apararea MOTOCICLISTILOR trimisi de el personal sa -l intimideze pe Mircea Badea, dar cred ca Basescu a gresit, Badea ii facea surcele pe toti si mai mult, Basescu solicita demisia sefuli jandarmilor pentru ca nu i-au lasat pe motocicisti sa-l atace si sa-l sperie pe Mircea Badea si pe cei de la Antena 3.
In cele ce urmeaza doresc sa fac precizarea ca tot ce scriu sustin in fata legii si se poate verifica si o spun ca fost salariat al MAE, dar si ca membru PNL din 2010 si fondator al PLR in 2014.
Sa incepem cu anul 2004. Alianta DA Stolojan candidatul la prezidentiale, dar la nivelu conducerii aliantei DA si PSD se stia ca Basescu va fi noul presedinte si lucrul acesta a fost solicitat de Comunitatea evreiasca din Romania si America si de ambasadele Israelului si Americii la Bucuresti.
Acum situatia se repeta, acelasi scenariu. Avem din nou alianta DA si alcauita din aceleasi formatiuni politice PDL si PNL, dar sub alta sigla ACL, adica PDL avand simbol comunist TRANDAFIRUL si PNL si si zic ca sunt de drepta si avem si un candidat la prezidentiale Johannis Klaus cercetat penal in care doi copii romani sunt dati disparurti si conducerea PSD si alti cetateni romani cu functii importante judecatori sau politicieni ori medici sau profesori ori asociatii nu contesta prezenta acestui penalist german in alegerile prezidentiale din Romania.
In momentul in care s-a anuntat ca Stolojan renunta la candidatura sa in alegeri, Basescu a fost inlocuitorul si acum supriza mare. PSD avea posibilitatea sa conteste prezenta la alegerile prezidentiae a lui Traian Basescu, acesta era in cercetari penale cu dosarul FLOTA, dar nu au facut acest lucru.
In aceea perioada sustineam DA si eram simpatizant al Asociatiei Victimelor Mineriadelor si amic cu Ene Viorel.
Traian Basescu a platit personal lui Ene Viorel 1 200 000 de euro, lucru spus de Ene Viorel pentru ca acesta si Asociatia Victimelor Mineriaddelor sa faca o actiune de protest in Piata Universitatii si sa instaleze renumitele tepe si la care am participat. Dupa ce Basescu a ajuns presedinte Ene Viorel avea telefon direct cu Traian Basescu, dar si cu Monica Macovei.
Pentru care motiv acesti doi comunisti si securisti Basescu si Macovei nu au rezolvat dosarul Mineriadelor?
Pentru ca amandoi si alti PDL-isti au fost implicati personal in aceste cazuri, mai ales la evenimentele din 13-14 iunie 1990, Basescu era secretar de stat in transporturi si a adus minerii si Macovei era procuror si ancheta grevisti foamei.
De fapt, MINERIADA a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea la putere a regelui Mihai si Ion Ratiu premier.
Complotul poitic FSN, adica PDSR si PD, azi PSD si PDL, exista de 25 de ani cu mici schimbari si aliante PNL-iste si UDMR-iste si cu alternante la guvernare si sprijinul reciproc la vanzarea si distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane.
Guvernarea DA Tariceanu si Basescu au implementat Institutul pentru condamnarea Comunismuli In Romania condus de fiul celui mai mare tortionar kominternis Leonte Tismaneanu si Institutul Holocaustului in Romania, dar amandoua au fost infiintate penntru a condamna natia romana si Romania pentru crimele comise de evrei impotriva romanilor in perioada MONARHISTA 1944-1947 si ulterior in perioada Gheorghe Ghiorghiu Dej. Cititi ce scrie Trancota si Romania ca o prada.
Actiuni teroriste ale lui Basescu sunt renumite si in strainatate. Traian Basescu a sustint lovitura de stat din R. Moldova si sustinea si instiga tinerii basarabeni din R Moldova si basarabeni adusi la studii gratuite in Romania si trimisi de Basescu la Chisinau sa protesteze impotriva conducerii din R. Moldova si ii iinstiga la revolta si crima de la B1 TV si le promitea locuri de munca in Romania in 07 aprilie 2007.
In 2010 Basescu organizeaza o actine de protest cu ajutorul lui Ene Viorel si al Asociatiei Victimelor Mineriadelor impotriva Ambasadei Israelului la Bucuresti, actiune care avea ca tinta pe presedintele Israelului Ariel Sharon care urma sa vina in vizita in Romania.
Priviti articolul Basescu: Tradator de neam si tara cedeaza Romania pentru a primi bunavointa a Israelului, exista si un film pe youtube cu acest protest si sunt si eu printre protestatari.
Si acum supriza. Basescu si Ene Viorel il ataca pe Tismaneanu si crimle comise de evrei impotriva romanilor. Nu ca e halucinant.
Mai trebuie sa spun oare ca acesti MOTOCICLISTI basarabeni sunt si suporteri ai clubului Steaua, cei care-l ataca pe Becali la ordinul lui Traian Basescu.
Mircea Badea atentie la piulitele de roti si la sistemul de franare, Basescu a stabilit ca trebuie sa iesi din sistem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s