Contestatii impotriva coruptilor si criminalilor politici: ROMANIA REALA

Contest prezenta in alegerile prezidentiale a urmatoarelor persoane:

-Victor Viorel Ponta implicat in asasinarea procurorului Cristian Panait si solicit control CSM in acest dosar penal si sa fie facut pubic. VP este implicat si in jaful de la MICROSOFT si sa nu participe la alegerile prezidentiale pana nu se rezolva dosarul penal.

-Monica Macovei, comunista si procuror implicat in crimele de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. Monica Macovei a anchetat GREVISTII FOAMEI din Piata Universitatii din 13-15 iunie 1990 si a protejat crimele comise de FSN-isti: Ion Iliescu, Petre Roman, Traian Basescu si alti. Monica Macovei a fost Ministrul Justitiei in perioada 29 decembrie 2004-5 aprilie 2007 perioada in care a refuzat sa rezolve crimele comise de FSN-sti in frunte cu Petre Roman si Traian Basescu PD, azi PDL si Ion Iliescu PDSR, azi PSD, iar CEDO solicita redeschiderea dosarului penal criminal al MINERIADEI din 13-15 iunie 1990 si condamnarea vinovatilor.

– Johannis Klaus implicat in 1990 in vazarea de copii pentru a le jefui organele, control al CSM-ului in rezolvarea acestui caz si dosarul penal sa se faca public si Johannis Klaus sa nu aibe dreptul sa participe la alegerile prezidentiale pana nu apar cei trei copii Elena-Maria 7 ani, Vasile 5 ani si Anca 3 ani si sa existe dovezi ca sunt in viata.

-Elena Udrea implicata in dosarul de jaf si coruptie nationala MICROSOFT 2003-2009. Eena Udrea a divortat de Dorin Cocos la data de 10 iunie 2013 la ordinul lui Traian Basescu pentru ca a anuntat-o ca va da drumul la dosarul Microsoft si nu trebuie sa fie implicata in acest dosar de coruptie. Elena Udrea este cadidatul la presidentie din partea lui T. Basescu si pe care a numit-o presedinta partidului sau PMP. Cu ajutorul lui Elena Udrea, Traian Basescu spera sa ajunga premierul Romaniei si sa scape de puscarie si sa conduca in continuare Romania in stil mafiot, terorist si criminal. Elena Udrea nu are dreptul sa participe la alegerile presidentiale pana nu se rezolva acest dosar Microsoft de jaf si coruptie nationala, intrucat cu banii de la Microsoft Eena Udrea si-a achitat datoria-creditul la banca BRD de 5 milioane de euro.

Contest prezenta partidelor PMP si PLR in Parlamentul Romaniei.

PLR este de fapt Partidul National al Mediului-PNM cu sediul in Brasov, Zizinului nr.2 si a fost cumparat de Calin Popescu Tariceanu care ia schimbat denumirea in PLR, pentru ca infiintarea unui nou partid dureaza mult timp si nu mai avea suficient timp pentru a participa la alegerile presidentiale si sa aduca membri PNL in aceast PLR sa refaca USL-ul pentru ca PSD sa aibe majoritate parlamentara si sa nu plece de la guvernare.

PMP si PLR nu au participat la alegeri nu a fost votate de nimeni si nu au avut sigla si program politic.

Romania NU trebuie sa ajunga a doua Palestina care a fost atacata si distrusa de grupari paramilitare evreiesti-israeliene, cetatenii romani NU trebuie sa ajunga sa fie ucisi si exterminati de grupari paramilitare maghiare la ordinul Comunitatii evreiesti din Romania si America.

Solicit de urgenta ALEGERI ANTICIPATE.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Contestatii impotriva coruptilor si criminalilor politici: ROMANIA REALA

  1. Pingback: Contestatii impotriva coruptilor si criminalilor politici: ROMANIA REALA | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU | radupopescublog

  2. OFF TOPIC – ULTIMUL ARTICOL

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/04/de-ce-cred-eu-ca-elena-udrea-merita-increderea-electoratului-din-romania-pentru-a-deveni-presedinte-radu-iacoboaie-4-octombrie-2014/

    Sper ca acest articol să ajungă și la tinerii din mediul rural, pentru că tineretul României va fi cel care va promova schimbarea. Nimeni altcineva. Acolo, în mediul rural, unii dintre primari cumpără masiv voturile cu diverse produse, alimente și promisiuni ale românilor care nu știu cu cine să voteze, pentru că nu sunt informați sau nu înțelege mersul politicii…
    Sper să ajungă la alți jurnaliști și politicieni, care susțin cauza Partidului Mișcarea Populară și cauza României și să prezinte și aceste modeste puncte de vedere…

    Doamne ajută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s