Basarabenii din R. Moldova fratii nostri, asasinii nostri

basarabiaBasarabenii din R. Moldova fratii nostri, asasinii nostri, ii aducem la studii gratuite sa ne inlocuiasca in institutiile statului, ei sunt agenti ANAF ne ataca si ne distrug, magistrati, procurori, jidecatori si consuli si jandarmi si politisti si avocati si medici care ne ucid in spitale, functionari si directori de banci si ingineri si farmacisti si pe desupra le finantam si ONG-urile fabricate in Romania si toti si toate ONG-urile se subordoneaza lui Soros.

Mercenarii si teroristi lui Traian Basescu. Azi sunt in PMP-uli si in parlamentul Romaniei in frunte cu alt mercenar si terorist ucrainian Eugen Tomac. Acestia sunt postacii lui Traian Basescu si Udrea si care au primit bani din jafuri de tot felul sa atace romani online si sa-l sustina pe Basescu. Acesti mercenari au primit si cate 10 000 de euro de la guvernul Basescu-Boc sa-si faca firme in Romania. Daca isi fac sau nu, ei raman cu banii nostri din taxele si impozitele noastre.

Aceasta e cea mai mare inselaciune evreiasca jidaneasca spurcata in Romania si un alt experiment marca Soros in Romania si copii nostri nu au bani sa ajunga la scoala si sunt analfabeti si nu au serviciu si nici salariu si nici familie si nici casa si noi finantam prin taxele si impozitele noastre mercenari si teroristi sa ne atace familia, copii, tara si casa si viata si sufletul.

basarabia

Frumos este sa vada si Stefan Banica si Horia Brenciu acest basarabean fascist ordinar: Andrei Ionita, dar si Romania toata sa vada cine sunt fratii nostri si asasinii nostri.

Acesti basarabeni fanatici si fascisti sunt adusi la studii gratuite la ordinul lui Ion Iliescu si Alexandru Mironov pe banii si taxele romanilor pentru a inlocui cetatenii romani in institutiile statului roman pentru ca Israel si Soros cu ajutorul lor sa poata distruge si vinde Romania si extermina natiunea romana.

Cetateni romani sunt pribegi pe Terra si nu mai au casa si familie si copii si acesti fascisti sunt in institutiile statului si lupta pentru distrugerea statului roman si zilnic ne ucid fara mila si noi ce facem? Dormim si tacem?

Cine sustine acest fanatism si fascism basarabean? Basescu si Eugen Tomac. Unde se gasesc ei? In Partidul Mscarea Populara si sunt in parlament si noi pe strada fara nici un drept ca cetateni ai statului roman, pentru ca acesti venetici basarabeni sunt statul roman.

PMP-uli, partid care nu a participat in alegeri si nu a fost votat de nimeni e in Parlament si noi unde suntem? Pribegi pe Terra sau in strada fara serviciu si fara salariu si cu pensiile reduse. Despre ce vorbim?

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s