Incepe MACELUL impotriva PROCURORILOR, asasinii nostri

CeausescuProcurorii asasinii natiei.

Cine l-a ucis pe Ceausescu? Acuzarea a fost reprezentată de procurorul militar Dan Voinea.

Unde sunt cetatenii gasiti in sediul CC al PCR dupa 23 decembrie 1989, domnule general DAN VOINEA?

Nu spun mai mult, dar doresc sa atrag ATENTIA ca a fost un act bine gandit si ticluit pentru ca romanii sa nu mai poata zice nimic la toate abuzurile si infractiunile si crimele procurorilor din Romania.

Dragi procurori va informez ca a venit vremea sa sugeti pula si va asteapta streangul si hoitul vostru va fi ars si capetele voastre eu le voi instala la intrare in fiecare oras din aceasta tara.

Procurori si procuroare care ati privatizat si vandut Romania trebuie sa platiti in locul celor care trebuia sa plateasca pentru ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI ROMAN si JAF SI CRIMA ORGANIZATA IN GRUPURI CRIMINALE INFRACTIONALE.

Dragi procurori priviti natia romana si o sa vedeti ca a trecut 25 de ani si multi dintre acestia nu si-au primit pamantul si nici nu au acte pe pamant si acest pamant al Romaniei a fost udat cu lacrimi si sange de stramosii nostri si voi l-ati pangarit si vandut la straini.

Romania a avut intreprinderi si fabrici si uzine si institute de cercetare, vezi Institutul Pasteur sau INCREC si altele, si toate acestea asigurau salariu si un venit lunar si un loc de munca cetatenilor romani, lucruri pe care le-ati distrus si vandut la fiare vechi.

Toate acestea erau un pericol si o drama pentru FMI pentru ca Romania isi platise datoriile cu ajutorul lor si cu oamenii care muneau acolo, azi sunt someri sau asistati social ori dorm in canale si voi vreti sa traiti?

Nu mai sunt locuri de munca si tinerii cetateni romani nu au viitor si nici o sansa sa traiasca, nu au serviciu, si nici salariu si nici venit si sunt ANALFABETI si sunt vanati de voi si de jandarmi si politisti la examene si voi primiti salarii infinite sa ne ucideti fara mila si sa distrugeti statul roman l-a ordinul lui Soros si al Israelului si voi doriti sa traiti?

Poate sub gazon 2 metri ori in Israel.

Acum puteti sa informati SRI si CSAT si pe OBAMA si pe SOROS, vin sa ma pis pe voi.

Incep cu raul infect si ordinar si apoi cu politicienii asasinii nostri.

Ce faceti voi?

Va jucati de-a hotii si vardisti sau de-a ALBA NEAGRA cu infractorii si jefuitorii si criminalii natiei. Udrea e libera si Basescu e liber si Johannis e liber si Ciolos e liber si Poanta e liber si multi alti sunt liberi si noi ce facem?

INCEPE MACELUL.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s