Basismul si basisti mai tortionari, corupti si nocivi decat comunismul si comunisti

siria tokesBasescu si gasca sa de infractori si jefuitori ai Romaniei si tortionarii natiei romane conduc si vand si distrug Romania si ne jefuiesc si saracesc si ucid fara mila de peste 11 ani de zile si sunt protejati de institutiile statului roman.

Basescu si basisti sunt cei mai mari jefuitori si tortionari ai Romaniei si mai criminali si nocivi decat Ceausescu si comunisti.

Interesant este faptul ca Basescu si basisti au protestat in aceasta perioada folosind sloganele: JOS COMUNISTI!  si Fara comunisti, dar cu basisti securisti si comunisti alaturi si cu Basescu primul securist si comunist in frunte.

Am fost alaturi de Basescu su basisti si am vazut cum lucreaza.

Seful statului basist da ordine si organizeaza personal actiuni de proteste folosindu-se de Asociatia victimelor mineriadelor- ENE Viorel, Asociatia 21 decembrie 1989-  Maries, asociatii si ONG-uri SOROSISITE: GDS, Romania Curata, Pro democratia – MRU, Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Liiceanu, Plesu, Pis Pipiddi, si alti, presedinti de sindicat: Hossu si alti, sau jurnalisti: Pora, Tuciuriu Turcescu si alti, pe care i-a facut si ofiteri si le-a dat si grade militare si bani infiniti.

Basescu cu ajutorul SRI si a unor judecatori si magistrati si procurori si agenti CIA si MOSSAD au atacat cetateni romani pe strada si a atentat la viata si libertatea lor fara sa plateasca, nici el, dar nici executanti lui, fie membri PDL sau procurori in frunte cu Kovesi si alti.

Prezint numai cateva cazuri:

Gigi Becali tocat zilnic de Basescu, chiar si la puscarie si a fost nevoit sa se mute la alta puscarie sa scape de Basescu si basisti lui.

Becali a fost atacat si chiar s-a dorit asasinarea lui si luarea echipei de fotbal Steaua de catre basisti lui, dar au ratat aceasta lucrare.

Pivniceru fost ministru justitie care a fost atacata de Mossad si i-au fost slabite piulitele de la roata la masina sa aiba un acident grav sa intre pe contrasens si sa fie ucisa fara mila.

Presedinta asociatiei magistratilor din Romania si sotul ei sunt atacati tot de catre Mossad si tot la ordinul lui Basescu si le sunt taiate furtunele de la instalatia de franare de la masina pentru a avea un accident si pentru a fi ucisi fara mila.

Deputatul Voicu a fost arestat pe strada sa bage frica in corupti PSD si sa-i determine sa fuga din PSD si sa-si faca un alt partid respectiv UNPR si care sa-l apere si sa-l sustina pe Basescu si basisti lui.

Mircea Badea si Antenele au fost atacati de MOTOCICLISTI sa-i bruieze cu zgomotul motoarelor si chiar sa le dea foc daca se poate, intrucat Basescu si basisti sunt STATUL.

In 2009 a inceput proiectul stabilit de Israel si America la ordinul lui Soros, reducerea salariilor si pensiilor cetatenilor romani, inchiderea si vanzarea scolilor si spitalelor din Romania si DISPONIBILIZAREA cetatenilor din aceste institutii, arucarea in strada a cel putin un milion de romani care aveau datorii la intretinere si la banci si copii si bunici sau parinti de intretinut, un GENOCID national.

Basescu si basisti sunt o specie de tortionari si corupti si asasini mai rai si mai nocivi decat Ceausescu si comunisti. Nu credeti?

Ceausescu si comunisti au construit un stat puternic si case si locuinte pentru toata natiunea romana si industrie si economie si fabrici si uzine si au creat si locuri de munca pentru 22 de milioane de romani si asigura serviciu si salariu.

Tineretul avea un VIITOR asigurat, scoala, un loc de munca sigur, casa si familie si copii, azi tinerii nostri sunt analfabeti, nu au serviciu si nici salariu si nici un venit, acesta e Basescu si basismul.

Mai mult, le cere romanilor sa plece din Romania daca nu le place de Basescu sau basisti lui.

Mai e o categorie de basisti feroce, basarabeni din R. Moldova si straini adusi la studii gratuite in romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului si cu ajutorul acestora sa poata controla basescu Romania.

Aceasta categorie de basisti sunt finantati din taxele si impozitele romanilor si sunt masa de manevra de pe FACEBOOK, cei care dau linkuri infinite sa-l sustina pe Basescu si elita corupta din PDL si mai mult, acesti basisti sunt folositi pentru voturi multiple in toata Romania si la Chisinau in perioada alegerilor pentru ca Basescu si basistisa puna mana pe putere.

De asemenea, e bine de amintit faptul ca Basescu e un terorist international.

A dat foc la portul Ruen in Franta la ordinul Israelului pentru ca Franta nu era de acord cu invazia israeliana in Liban si in acest fel, Israel a atentionat Franta ca daca mai sustine Libanul, Israel o sa dea foc la toata Franta.

In 7 aprilie 2009, Basescu impreuna cu basarabeni adusi la studii gratite a atacat PARLAMENTUL din R. Moldova cu sticle incendiare si chiar politisti pentru a schimba clasa politica de la putere si tot cu aceea lozinca fascista JOS COMUNISTI!

Care era pretul lui Basescu pentru acesti tortionari basarabeni?

Basescu le promitea de la nasul TV cetatenie romana, scoala gratuita si locuri de munca in institutiile statului roman, lucru pe care-l face de peste 11 ani de zile si mai mult, azi sunt si membri de partid in partidul lui Traian Basescu PMP si care cu complicitatea intregii clase politice , acest partid este deja parlamentar si prezent in parlamentul Romaniei fara sa participe la alegeri si fara sa fie votat de natia romana, iar varful de lance al lui Basescu si al basistilor e un uncrainian infractor cautat de parchet si Curtea de conturi: EUGEN TOMAC.

Se spune ca basarabeni din R. moldova sunt fratii nostri, dar in realitate sunt asasinii nostri si fac proteste in Romania si solicita AUTONOMIE MAGHIARA in Romania.

Actiuni teroriste sunt multiple in cazul lui Basescu si al basistilor, va rog sa vedeti atacul impotriva Ambasadei Ucrainei la Bucuresti pentru desfiintarea statului ucrainian si faramitarea lui si intrarea unor portiuniu din acest vstat in UE, sa devina o alta colonie evreiasca jidaneasca spurcata.

Daca Ceausescu si comunisti au construit o FLOTA COMERCIALA care sa ajute industria si economia Romaniei si natia romana, Basescu si basisti au distrus si vandut Flota si au disponibilizat sute de mii de romani, mai mult, a luat dosarul penal FLOTA si alte 40 de dosare penale ale SRI-ului acasa la el si este liber intrucat Basescu reprezinta statul si recunoaste ca a pus SRI-ul sa controleze justitia romana si Basescu si basisti cu ajutorul SRI-ului sa controleze justitia si sa aresteze pe cine vrea si cand vrea.

Cine a adus trupe NATO in Romania? Traian Basescu si Eugen Tomac.

Ce doreste Israel si America la ordinul lui Soros?

Atacarea militara a Rusiei si tineri cetateni romani sa fie carne de tun pentru interesele Israelului si Americii si ale lui Soros.

E prea mult de scris si nu este timp, dar un lucru doresc sa mai atrag atentia, Basescu a facut credite externe la FMI si Banca Mondiala in numele statului roman si natiei romane si nimeni nu stie unde sunt banii.

Ultima oara se vorbea de 20 de miliarde de euro, credit luat de la FMI, si nimeni nu stie unde sunt banii, iar Eugen Tomac stie unde sunt 6 miliarde de euro si romanii si politicieni romani nu stiu nimic.

Basescu si basisti sunt mai rai si mai nocivi decat Ceausescu si comunisti si acum dupa 26 de ani aflam cu indignare ca acesti basisti ne-au atacat si infometat sa-l atacam pe Ceausescu si sa-l gonim de la putere, intrucat in marile depozite de stat se gaseau alimente care putea asigura hrana zilnica a natiei romane, dar s-a refuzat punerea lor pe piata si azi a aparut in magazine si piete carne din 1980 si asa Dunmezeu ne arata ADEVARUL si TORTIONARII NOSTRI.

O ultima actiune terorista a lui Basescu si basistilor este desfintarea ANTENELOR sa nu se mai vorbeasca despre ilegalitatile lui Basescu si ale basistilor.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s