Ciolhannis, zis si Klaus Johannis si prosteala si cacealmau impotriva Romaniei

hitler 2Noul HITLER al Romaniei,  un infractor ordinar jefuitor de imobile si asasin si rapitor de copii pentru a fi ucisi si pentru a fura si vinde organele unor copii nevinovati si fara aparare, a vazut ca timp de 25 de ani a tinut vrajeala si prosteala impotriva romanilor solicita infiitarea MUZEULUI COMUNSMULUI.

De 25 de ani cu ajutorul unor cacealmale evreiesti jidanesti spurcate si criminale si cu care s-au distrus economia si industria si s-a vandut si distrus Romania si au ucis fara mila milioane de romani, Ciolhannis solicita infiitarea MUZEULUI COMUNSMULUI si a inceput sa guite si el ca PORCUL in ajun de sfintele sarbatori de CRACIUN:

JOS COMUNISMUL!

FARA COMUNISTI!

Frumos, tare frumos, dar cine guita mai tare aceste lozinci fasciste sioniste?

Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman si Mihai Razvan Ungureanu fost membru UTC, azi sustinator al lui Ana Pauker o kominternista bolsevica criminala si Cristian Preda fost membru UTC  si Monica Kakavei si allti PDL-isti, dar si Silviu Brucan  si nepotul sau Adrian Severin.

Interesant este faptul ca toti erau subordinea unui alt infractor jefuitor de case si terenuri si vanzatorul principal din dosarul FLOTA, fiind vorba de o paguba de peste un miliard de dolari adusa statului roman si natiei romae: Traian Basescu care este si comunist si securist.

Acesti ordinari nenorociti ataca si distruge Romaniasi ne ucid fara mila cu aceste lozinci fasciste sioniste.

Mai mult, parinti lor Leonte Tismaneanu si Dionis Patapievici si Walter Neulander Roman si alti, respectiv Silviu Brucan  impreuna cu regele Mihai si Casa germana de Hohanzollern au implementat comunismul in Romania in perioada MONARHISTA 1944-1947 si acesti criminali si asasini sunt vionovati pentru GENOCID in Romania in aceasta perioada si nu Romania si natia romana.

Azi, Ciolhannis doreste sa infiinteze un MUZEU a COMUNISMULUI, dar fara Regele Mihai si fara crimele casei regale germane de Hohenzollern si fara crimele evreilor jidanilor spurcati, crime comise impotriva natiei romane care s-a opus implementarii comunismului in Romania.

Gata, merge vrajeala si prosteala impotriva Romaniei si natiei romane: FAC UN MUZEU AL COMUNISMULUI si postez imagini cu CEAUSESCU si i-am castigat pe romani.

Prosteala pe fata si raman la putere inca 9 ani sa fac si eu10 ca Basina Chioara, dar Ciolhannis, Romania nu are invatamant si nici sanatate si nici economie si nici industrie si nici agricultura si peste 75% din copii Romaniei traiesc intr-o saracie lucie si sunt muritori de foame si nu au serviciu si nici un venit si sunt vanati la examene cu jandarmi, politisti si procurori si sunt si ANALFABETI.

Ciolhannis, Romania este inca in stare de criza si austeritate si recesiune si stare de razboi trebuie sa-i batem pe rusi ca nu se supun ordinelor externe Soros si Israel si America.

Criza si austerite si recesiune?!

Ce inseamna aceste cacealmale evreiesti jidanesti spurcate si criminale?

Romanii platesc taxe si impozite si UNDE sunt acesti bani, miliarde de lei si de euro?

Banii romanilor sunt furati si jefuiti in mod DEMOCRATIC si impartiti la ONG-uri Sorosiste, IMM-uri si scoli si spitale private si agricultura privata si pentru jurnalisti si scriitori si sportivi straini si multe altele si romanii traiesc intr-o saracie cumplita si foamete crunta.

mihai IIDe asemenea, trebuie amintit faptul ca s-a facut si Institutul pentru cercetarea crimelor comuniste si presedinte este fiul celui mai feroce asasin si tortionar al neamului Leonte Tismaneanu, respectivVladimir Tismaneanu si membru Horia Patapievici fiul altui Tortionar al neamului romanesc: Dionis Patapievici cel care a hotarat arestarea lui Arsenia Boca, jurnalistului Pafil Seicaru, Petre Tutea si alti, care dupa mintea lor erau: DUSMANII POPORULUI.

Tortionarii:

Regele Mihai si VladimirTismaneanu la condamnarea crimelor comuniste.

De asemenea, este forte bine de amintit ca RegeleMihai si Vladimir Tismaneanu sunt semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungariain care se solicita atacarea militara a Romaniei pentru ca este un stat comunist si distrugerea si desfiintarea statului Romania si infiintarea Republicii Transilvania, lucru care se face si mai mult, dapelul Romaniei este ars si distrus si interzis in Harghita si Covasna.

E foarte interesanta si opinia lui Sorin Iliesiu, cel care de 25 de ani face APELURI si condamna Romania pentru CRIME COMUNISTE care in 2014 isi aduce aminte ca nu trebuia sa se inceapa cu condamnarea crimelor comuniste dupa abdicarea regelui Mihai la 30 decembrie1947, ci cu lovitura de stat de la 23 august1944 si cu cei care au atacat Romania si au adus bolsevismul kominternoist la putere si cine a semnat si emis decrete pentru condamnarea romanilor la moarte sau la ani grei de puscarie pentru ca se opuneau implementarii comunismului in Romania, respectiv regele Mihai si casa regala germana de Hohanzollern si parinti lui Tismaneanu.

Intrebat la infintarea partidului Partidului National Reformat pentru ce nu au condamnat si crimele regelui Mihai si ale parintilor lui Tismaneanu, Petre Romana sau Patapievici?

Nu a vrut Vladimir Tismaneanu (membru GDS-Soros)pentru ca si parintii lui sunt tortionarii neamului.

Sorin Iliesiu a fost membru in comisia pentru condamnarea crimelor comuniste si a fabricat si filmul privind MINERIADA.

Mineriada, intrucat mineri au salvat Romania de la un razboi civil provocat de copii kominternistilor si care au comis crime si atrocitati si dezastru in Romania pana la venirea minerilor. au atacat armata si politia si militari si ofiteri si sediul politiei si TVR cu bolovani si sticle incendiare, dar astea nu se pun si nu se tine cont de aceste acte teroriste comise de protestatari.

Mineriada, o incercare de LOVITURA DE STAT pentru aducerea Regelui Mihai la putere in Romania si ION Ratiu premier, erau singuri care nu erau nici comunisti si nici securisti.

Sire, Ciolhannis in primul rand doresc sa-ti dai demisa de onoare intrucat esti un infrator ordinarsi sa-ti prezinti public dosarul de la parchet privind rapirea de copii si vanzari de organe umane si sa vina cineva la putere care sa iubeasca Romania si natia romana si nu pe Soros si elita masonica satanista internationala.

Cat priveste Muzeul comunismului, daca imi ajutaDUMNEZEU eu te asigur ca te voi pune in lanturi si te voi aseza pe un piedestal in acest muzeu sa arat lumii intregi cum ai ajuns tu presedinte al Romaniei  folosind propaganda fascista sionista, dar te pun sa si platesti pentru toate faptele tale infrationale si criminale:

JOS COMUNISMUL!

FARA COMUNISTI!

De asemenea, voi pune in acest MUZEU AL COMUNISMULUI primele imagini cu regele Mihai primul tradator de neam si tara si tortionar al neamului romanesc si chiar ii voi muta statuia din sos Kiseleff in acest Muzeu al comunismului.

mihaiEu sunt roman si sunt nascut in Romania si am un mesaj foarte important pentru tradatori de neam si tara:

Nu mai sugeti PULA unui tortionar al neamului romanesc: REGELE MIHAI

Totusi, ma bucur ca maieustatea sa CIOLHANNIS a inceput sa practice si sportul acesta.