Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Aexandru Mironov – IV

Capitolul 4: Mironov se implica si lupta sa NU imi primesc drepturile salariale cuvenite pe perioada suspendarii abuzive.

mironovEra o dizidenta in regie si lupta impotriva conducerii regiei si a lui Marian Mitris, ministru secretar de stat in MAE care era nuimit de Petre Roman.

Nu era povestea mea. Eu aveam probleme cu fotbalul, sahul si generatoarele cunatice si altele.

Aveam revista mea, OZN Stiinta si anticipatie. Eram pe alta lungime de unda. Aveam un mic studio sa fac filme despre fuziunea nucleara si despre OZN-uri.

Multi ma saftuiesc sa ma apuc de afaceri in Europa si asa am facut o firma si am inceput afacerile in Europa. Erau multi bani si zilnic. Era prin 1995. Nu aveam posibilitatea sa merg la serviciu si sa fac afaceri. Am facut cerere pentru demisie, dar imi este respinsa de Panait Matei, seful meu direct. “Nu pleci nicaieri, ramai la serviciu si daca e nevoie aduci si firma aici, ma ocup eu de ea.“ Firma are si Popeasca si Chirilus si alti. Asa se lucreaza in DEMOCRATIE.

Imi parea o idee foarte proasta. Nu era nici moral, dar nici legal.

Am insistat sa plec. Panait o tinea pe a lui, trebuie sa raman, are nevoie de mine.

Aveam cativa prieteni in MAE si ne mai intalneam la un fotbal la Clubul Dipomatilor sau pe Stadionul Tineretului. Le-am povestit necazul meu si ii rog sa ma sustina sa pot pleca din regie, dar ei ma sfatuiesc sa raman si chiar sa fac jocul lui Panait si asa sa ajut dizidenta din regie, trebuia sa aratam ca se fura in regie si conducerea regiei sprijina jaful si se imbogatesc jefuid fondurile regiei.

Am spus ca nu este legal si nici moral si e caz de puscarie grasa. Au spus sa nu imi fac probleme. De fapt, ajut legea si statul roman si lupt impotriva coruptiei.

Baieti, eu sunt batran nu-mi arde de mititica. Neam de neamul meu nu a fost certat cu legea si tocmai eu sa-i fac de bacanie. Eu spun: Nu se poate. Ei: Ba se poate. O tineau pe a lor si atunci imi spun ca voi fi protejat ca este implicat de procurorul Chiusbaian. Trebuie aruncat afara din MAE Mitris Marian si Iliescu sa plece de urgenta la alegerile din 1996.

Aveau o vorba: “Daca nu am incredere in institutiile statului, atunci in cine sa mai am incredere.“

Romania trebuia salvata. Trebuia sa aratam cum este jefuita Romania si de cine.

Le-am explicat cine sunt Iliescu si Mironov si e o lupta grea si cu morile de vant. Ei sunt Romania si institutilie statului. Ei le-au umplut cu oamenii lor si toti sunt de partea lor. Nici o sansa.

Am familie si copii, o sa sufere toata viata.

Acestia spun: Nu vor avea probleme. S-a dovedit total pe dos.

Au insistat si chiar m-au rugat sa ma apuc urgent de treaba si sa colaborez cu anumite persoane si sa ne intalnim in Parcul Ioanid sa le dau documente sau sa-i informez despre anumite probleme. Asa a inceput activitatea firmei mele in Raportul Apartamentul.

Am predat cecul firmei mele lui Panait Matei si el se ocupa de aprovizionare cu materiale pentru regie prin firma mea. El stabilea preturile de intrare si comisionul de 15 % din valoarea facturilor, comision care ajungea la Panait, Chirilus si Popeasca. Imi dadea o fila cec din carnetele merceologilor din regie pentru marfa vanduta de firma mea regiei. Asta era toata treaba. Apoi Panait a plecat si a ramas Popescu Alexandrina in locul sau.

M-am bucurat se treminase jucaria. Dar, aceasta era o fomista si stia de afacere si solicita sa continuam povestea. Eu am zis: stop. Deja firma functionase cateva luni, vreo 4 sau 5 luni de zile. Mersese frumos jucaria. Eu tot cu frica lui Dumnezeu ii spun ca nu mai am firma.

De urgenta sa fac alta si colegii din MAE au insistat si asa am facut alta firma si am continuat treaba inca vreo 3 sau 4 luni. Incepe agitatia. Era iunie 1996 si incepea meciul mare si decisiv in noiembrie 1996, Iliescu trebuia sa plece.

Se facea scandal in media impotriva lui Ion Iliescu. Trebuia sa apara public Raportul Apartamentul si sa apara si la confruntarea televizata dintre Emil Constantinescu si bolsevicul Ion Iliescu. Lucru care s-a si intamplat. Dar, GHINION. Evreii isi cer casele inapoi si Basescu impins cu puscaria de la spate de evreii in dosarul FLOTA cere inchiderea cercetarilor in Raportul Apartamentul si demisia lui Valerian Stan seful corpului de control al guvernului, dar si demisia premierului Ciorbea.

Au venit anchetatorii IGP in centrala in str. Polona nr.9. Asa incep cercetarile penale in regie. Eu trebuia sa maresc spectacolul, sa fac agitatie in regie. Am facut spectacol. Am inchis toate usile de acces la magaziile si birourile mele si am plecat acasa. Eram informat din centrala, din str. Polona 9 de tot ce se planuia.

Au venit anchetatori de la IGP si la noi in str. Caragiale nr.32. Acestia doreau sa se apuce de treaba, dar nu aveau obiectul muncii.

Agitatie mare. Colegii mei iesise pe strada, pe trotuarul din fata sediului. Vine si managerul Enachescu impreuna cu toata conducerea regiei. Vad usile inchise si nu sunt de gasit. Enachescu escrocul principal turba, simtea mititica la cur. Asa spuneau colegii la telefon. Justitia lui Mironov il apara si azi.

Asa ca cei de la IGP ma suna acasa si-mi cer sa ma prezint la serviciu.

Cand am ajuns in curtea regiei colegii mei erau in curte sau la geanuri.

Era spectacol. Multi se simteau vizati.

In curtea regiei erau si ofiteri de la IGP. Ne-am salutat si cand m-am apropiat de usile de la birou acestea erau sparte.

Le-am spus: “Bravo baieti ati inceput bine treaba.“

Mi-au explicat pentru ce sunt dinsi acolo, dar tema mea era sa fac spectacol. Asa ca cer comisie din regie sa constate ca toate usile sunt sparte. S-a facut proces verbal de constatare, iar cei de la IGP au spus ca aduc si ei o comisie speciala externa.

Am tras de timp cat am putut, deja se facuse ora 15 si la ora 16 se termina programul, asa ca ii invit sa vina a doua zi.

A doua zi au venit ofiteri de la directia generala a politiei Muncipiului Bucuresti si de la IGP si experti contabili externi solicitati de IGP, corpul CFI din regie, s-a format si o comisie in acest sens, alcatuita din ingineri si maistri din regie.

Nu continui cu ancheta. Nu are rost, dar in gestiune nu se gaseste lipsa, decat cateva maruntisuri si stornari de materiale si astea daorita faptului ca in regie exista o Nota emisa de conducerea regiei sa se scada materialele cele mai scumpe la misiunile diplomatice, astia plateau orice si gras, iar cele mai ieftine sa se scada in contul regiei, asa apar diferente de preturi si de acelasi tip de material.

O mica paranteza in acest caz. Ceausescu a platit peste 20% din creditele externe la FMI jefuind misiunile diplomatice prin chiriile grase pe care le impunea si pentru acest lucru trebuia distrusa institutia si mai mult, evreii jidanii isi doreau proprietatile inapoi, proprietati platite in aur (exista probe si documente in Arhiva statului roman, daca mai exista?) ca despagubire.

europa liberaAur platit de statul roman si dupa 1989 au venit toti sa revindece case, terenuri, paduri si altele, inclusiv regele Mihai care dupa ce ca este un CRIMINAL DE RAZBOI si tradator de neam si tara si vinovatul principal pentru implementarea COMUNISMULUI in Romania, in perioada MONARHISTA 1944-1947 si colaborator la evenimentele din 1989. Are tupeul sa ceara propietatile inapoi dupa ce a fost despagubit de Stalin si Churchill cu peste 191 de tone de aur si pe deasupra mai primeste dupa 1989 si 30 000 000 euro despagubire. Nu ca e frumos. E tara lui Iliescu si a lui Mironov si e de FOR SALE.

Cercetarile vizau conducerea regiei. S-au analizat si anchetat toate inchirierile si vanzarile de imobile, firme private care colaborau cu regia si conducerea regiei, intrarile de materiale in cadrul regiei si au facut o diferenta dintre pretul de achizitionarea materialelor si pretul pietei la toate firmele cu care colaborase regia si iese o paguba de aproximativ un miliard de lei.

Acum conducerea regiei si anchetatorii si justitia, judecatori, magistrati si procurori imi atribuie mie toata paguba, dar paguba nu era in gestiunea mea, ci in cadrul serviciului aprovizionare, a celor care achizitionau materialele respective si conducerea regiei si intregul serviciu contabil care stia tarasenia, in primul rand Panait Matei si Chirilus Traian, dar si Popescu Alexandrina. Cat despre Enachescu si dir. economic Mircea Stan, acestia primeau dreptul direct in biroul lor personal. De drep vinovatii, erau cei care planificau ce materiale trebuiau cumparate si cei care aprobau cumpararea si intrarea lor in gestiunea regiei si pentru care primeau comisioane grase

Ulterior, am aflat ca dir. Mircea Stan ca sa nu ajunga la mititica s-a internat in spital cu probleme pshiatrice, asa spera sa scape de mititica. Asa fusese educat si sfatuit.

Astfel, pentru spectacolul oferit si pentru ca s-a constatat ca nu am fost un partener docil, conducerea regiei stabileste suspendarea mea incepand cu luna noiembrie 1996 pana la terminarea cercetarilor penale.

Eu eram acasa si gasca Popescu Alexandrina si Chirilus Traian trageau vartos din fondurile regiei. Le-am spus colegilor din MAE, eu sunt acasa fara serviciu si nu ma angajeaza nimeni pentru ca sunt in cercetari penale si ei continua morisca. Acestia mi-au spus ca ei nu au nici o vina, sunt alti mai sus care au decis ca acestia sa ramana la conducerea regiei.

Ce afacere am facut? Eu pic si ceilalti raman. Nu trebuia sa fie asa. Trebuia sa plecam cu toti cu catuse si pe urma sa se cearna sita dupa functii si raspundere si dupa comisionale primite. Asa era scenariul.

Era o treaba corecta din partea lor, ei erau legea, adica Marian Mitris si Petre Roman si alti trepadusi din toate partidele subordonati lui Iliescu pentru care devalizase bancile si-i umpluse cu bani, dar si cu functii si case si terenuri si spatii comerciale.

Am trimis o scrisoare la MAE si am aratat ca HOTII sunt in continuare la serviciu si eu pe strada si le prezint si hotilie pe care le incepuse fara mine. Aveam sursele mele si asa conducerea MAE ii suspenda pe Popeasca si pe Chirilus si alti.

Martie 2001, un coleg imi da telefon si-mi spune: Vezi ca Popeasca a inceput munca, dar si Chirilus, s-a dat rezolutia parchetului, sunt NEVINOVATI.

Ne intalnim si-mi da o copie de pe Rezolutia in care eram toti samecherii, era NUP pe toate fronturile.

Conducerea regiei avea proba si trebuia sa ma cheme la datorie, dar ei se faceau ca ploua, ca nu stiu nimic si nu e treaba lor sa ma reprimeasca pe mine la serviciu.

Sunt sfatuit sa nu arat rezolutia la nimeni. Mergi la Parchet, ai nr de dosar si cere si tu o rezolutie si hai la treaba, la munca tinere.

Ma duc la Parchet si solicit Rezolutia in cazul meu, dar ghinion, nu exista. Toutsi eram informat ca exista rezolutii pentru fiecare specialist in parte. Ma plimb vreo trei zile pe la Parchet judecatoria sector 1 Bucuresti. Nu gaseste rezolutia si NU. Mai baieti, domni procurori imi dati si mie ceva sa pot sa ma duc la serviciu sa muncesc si sa-mi recuperez drepturile. Nu gasesc rezolutia si PACE. Aveam deja relatii la media, la Evenimentul zilei, Papij si alti, ma vizitase de multe ori acasa sa le mai dau cate o informatie, sa scrie si ei ceva, sa manance si gura lor ceva.

Intr-o zi prind un procuror care iesea din birou, ma dau la el. Eram deja suparat si aflasem ca e prim procuror de serviciu. II spun: “Bai tinere uite cum sta treaba, daca tu acum nu-mi dai ceva scris la mana sa ma duc la serviciu sa ma pot angaja, voi aduce toata mass media pe capul vostru.“

In doi timpi si trei miscari, s-a rezolvat problema. Tinerelul procuror se transformase in mielusel cand a auzit de mass media. Primisem o NOTA in care scria NUP pentru specialistul din mine.

M-am prezentat la conducerea regiei. Am facute cerere de reangajare si eram cu lectia invatata trebuia sa primesc drepturi slariale si drepturi conexe pentru 4 ani de suspendare, dar ghinion.

Sunt reangajat, dar nu au un post pentru mine si inventeaza pentru mine o magazie si un post de sef depozit pentru materiale aduse din demontari fiare vechi si cioburi si cu salariu de 2 100 000 lei, mai mic decat a unui muncitor necalificat in regie care la aceea data depasea 3 500 000 lei, iar salariu era grila si unic si pe grupe de functii in regie si pentru functia de sef depozit era peste 4 764 760 lei.

Jocurile se facuse, trebuia sa fiu calcat in picioare si daca se putea cu tancul. Imi da o decizie in care era mentionat acest salariu. Decizie pe care o contest, dar avocatul meu Nelu Panga era prieten cu Nicila Nicolae, consilierul juridic al regiei si in loc sa ma sprijine, apara regia si in loc sa ceara o expertiza contabila care sa-mi stabileasca drepturile salariale pentru perioada suspendarii, asa cum ne-am inteles si pentru care platisem onorariul. Acest avocat sustine ca regia sa faca o expertiza contabila unilaterala si ilegala si in lipsa subsemnatului, lucru care si este efectuat si acestia sa decida ce drepturi imi sunt cuvenite.

Se incheiase raportul, se stabilise suma, dar eu nu stiam nimic. Totusi un coleg are un spirit de colegialitate si-mi comunica ca sunt jefuit si ca trebuie sa fiu jefuit pentru ca regia daca imi da mie drepturile cuvenite legal, suma depaseste un miliard de lei, regia trebuie sa recupereze BANII de la cei vinovati, respectiv: Enachescu, Popoasca, Panait, Chirilus si alti.

http://www.justitiemafiotacriminalasiterorista.blogspot.ro

Acum apare MINUNEA. Apare Alexandru Mironov care stabileste cu managerul regiei Emil Patrichi ca trebuie sa-mi confiste banii, drepturile salariale. Nu aveam nici o datorie la acest milog, din contra el avea datorii multiple la mine, un om suspendat din serviciu si aruncat in strada, dar descurcaret. Bani trebuie sa ajunga la mama si la copii.

Eu eram deja suparat pentru salariul de mizerie stabilit care sa-mi distruga drepturile salariale si care imi afecteaza si periaoda de pensionare si acum colac peste pupaza apare si MILOGUL care stabileste ca sa nu primesc drepturile salariale. Stia oare acest MILOG dedesubturile povesti mele din regie? Mizeria din fundul sacului?

Sunt informat personal de manager Emil Patrichi ca el este DUMNEZEU in regie si eu nu voi primi nici un ban si ca asa a stabilit impreuna cu Alexandru Mironov.

I-am atras atentia ca se joaca cu focul si ca va exista o zi in care imi va plati cu varf si indesat. Eu nu uit si nu iert.

Ma duc la niste colegi, niste ofiteri, militari suparati si le spun povestea mea si ii rog sa vina sa ma ajute sa ridic banii de la regie si sa fie martorii mei, daca apare vreo problema si chiar in instanta.

Acestia sunt alaturi de mine si mergem impreuna la conducerea regiei. Apare Tiberiu Ripski si Nicila. Emil Patrichi se inchisese in birou. Le spun ce doresc si imediat au fugit si mi-au adus banii: 45 de milioane lei, 4500 lei azi, pentru 4 ani de suspendare, numai salariu pe o luna de zile imi revenea peste 4 700 000 lei. Acestia ma jefuiese asa cum reiese din inscrisurile lor de peste un miliard de lei si asta datorita lui Alexandru Mironov. Pentru moment trebuia sa ma multumesc cu acesti bani. Trebuia sa-i ridic deoarece pentru acest lucru solicitasem sprijin.

Am solicitat Raportul de expertiza sa-l contest in instanta, dar imi refuza acest drept spunand ca este stric secret si nu poate sa mi-l dea si dabea dupa 2 ani de zile primesc o copie de pe acest raport de expertiza, in dosarul 3073/ 2003

Ma judec din 2001 cu conducerea regiei si asta datorita milogului Alexandru Mironov si pentru care-i multumesc mult.

Acum aveti ocazia domnilor de la Terra Mirabilis si Dan Fodor sa stiti care e poveste cu sentinte si decizii si rezolutii infractionale si criminale emise in forma continuata de JUSTITIA ROMANA in cazul subsemnatului si culmea lucrul acesta il spun colegii din OFICIUL JURIDIC si din regie care au fost alaturi de mine tot timpul pe perioada judecarii cauzei mele, mai putin Nicila Nicolae, un esccroc cercetat penal pentru mai multe imobile vandute din regie, dar primeste si el NUP si isi calculeaza pesonal drepturile salariale si conexe si le si incaseaza pe perioada suspendarii, vreo doi ani de zile, azi e asistent magistrat la Inalta Curte de Casaie si Justitie si Horhat Vasile.

Am incercat sa restabilesc ADEVARUL si in cele din urma am reusit sa fac o erxpertiza contabila care arata realitatea, dar fara sa se calculeze drepturile conexe din cauza refuzului conducerii regiei si aici erau destui bani, dar aceasta expertiza nu este luata in cacul de justitia romana, ramane valabil raportul de expertiza fabricat de regie impotriva mea si datele ilegale si false operate in Carnetul de munca care imi afecteaza si perioada de pensionare.

De asemenea, aveti posibilitatea sa vedeti ca tot ce am scris in acel text sau in carte e scris de mine si nu au scris cei de la MISA si nici nu am copiat de pe yogaezoteric. Sunt lucruri traite de mine.

In final, doresc sa scriu un pic despre un avocat foarte de treaba Dobrescu Iulian fost judecator la tribunalul Bucuresti Sectia a III-a civila. Nu mai este printre noi, dar ii multumesc in lipsa pentru tot.

Ma intalneam cu el in Parcul Cismigiu si intr-o zi imi spune: “Am epuizat toate relatiile si posibilitatile mele, SRI se opune ca tu sa NU primesti drepturile banesti legale si sa NU ti se opereze date corecte in carnetul de munca.“

La inceput am crezut ca este o gluma, dar omul vorbea serios. Am facut o actiune de protest in fata SRI-ului, intrucat nimeni nu dorea sa ma bage in seama, sa discute cu mine. Asa ca snt bagat in seama de cativa SRI-sti si nervosi imi cer sa intru in sediul SRI sa discutam. Foarte nervosi ca-i deranjez, dar eu eram mai nervos ca ei. Aveam un material scris care se poate vedea, e la SRI si arat ca se baga in povestea mea. Acestia sustin ca nu au nici o vina si ca eu bat campii, iar acum aveti DOVADA. Priviti ce spune Udrea: “SRI controleaza Justitia.“

Vorbiti de AUTOINCENDIERE!? De unde ati scos si rahatul asta? Credeti ca la varsta mea mi-am pierdut mintile si de dragul justitiei, a unor grupuri criminale infractionale am inceput sa ma mutilez? Nu ma cunoasteti, colegii imi spuneau TICALOSUL si eram foarte suparat cand aveam o treaba de facut si cred ca spune suficient despre mine. NU UIT SI NU IERT PE NIMENI.

Va atrag atentia ca COMISIA DE ABUZURI a Parlamentului Romaniei i-au gasit VINOVATI pe toti judecatorii si magistrati si procurori in cazul meu, dar sunt INAMOVIBILI conform CONSTITUTIEI ROMANIEI, iar toata conducerea regiei, consilieri juridici si experti contabili au fost trimisi in cercetari penale si Parchetul a tinut dosarul in fiset si a prescris cauza.

Acum m-am intors din nou la Comisia de Abuzuri a Parlamentului si astept sa fiu primit in audienta. Meciul inca se joaca.

Urmeaza capitolul 5: Lovitura de stat militara si MACELUL Mironovian din decembrie 1989

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s