Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Aexandru Mironov – VI

Capitolul 6: Jaf bancar organizat de clanul Murariu-Chirvase, avand colaborator pe milogul Alexandru Mironov

mironovSefa clanului mafiot Murariu Adriana, personaj care organiza simpozioane si conferinte pentru Ion Iliescu, Razvan Theodorescu, Mugur Isarescu si alti. Aceasta fiind si mana dreapta a lui Alexandru Mironov, secretara Fundatiei Socrate si administratora firmei Socrate XXI SRL si a peste 1000 de alte firme, care se ocupa si cu obtinerea de fonduri europene.

Membri clanului mafiot Murariu – Chirvase: Murariu Dan sotul, Murariu Andrei fiul, campion national la sah, fugit prin orasul Lugoj, Stan Gabriela sora lui Murariu Adriana, Mioara Chirvase sau Mioara Parvan e aceiasi persoana si are doua CNP-uri, Razvan Chirvase fiul acesteia, Gabi Chirvase fiica, Razvan Gustere, Vasile Nicoleta, Abdula Ingi, Radu Tudor, inca nu stim daca e vorba de jurnalistul de la Antena 3, aflam in curand, Iamandi Alina si alti, si care sunt si beneficiarii banilor jefuiti din bancile: Piraeus Bank, BRD, Banca Carpatica si Banca Transilvania.

Aici doresc sa fac o precizare importanta. Romania se imprumuta la FMI si Banca Mondiala si bani se duc la aceste banci de unde Romania si guvernele Romaniei se imprumuta si in acest caz Romania plateste doua dobanzi, una la creditele de la FMI si Banca Mondiala si a doua dobanda la creditele facute la aceste banci.

Nu doresc sa mai vorbesc de persoane private sau firme romanesti si straine care au facut sau fac credite la FMI in numele statului roman.

Romania nu are economie si industrie. Acestea au fost distruse la ordinul comunitatii evreiesti jidanesti spurcate de Ion Iliescu si Petre Roman, dar se imprumuta si de la Fonduri private, Pensii Private sau Fonduri Mutuale private si altele.

Profesorul Mircea Cosea, fost ministru al privatizarii, a facut o dezvaluire teribila, cumplita: legea 15, emisa de guvernul Petre Roman, lege care a decis cum sa se desfasoare privatizarea economiei romanesti si a avutiei statului roman, nu a fost lucrata de nimeni din guvern, nu a fost elaborata de expertii nostri, din guvern sau din Parlament, ci a fost adusa si depusa pe biroul lui Petre Roman de catre Silviu Brucan (un evreu)!

Sa continuam povestea. Banii sunt jefuiti din aceste banci cu ajutorul contractelor descoperit de cont fabricate cu semnaturi false si fara stirea si acordul nostru. Fara sa primin card de credit si nici sa folosim acesti bani. Am cerut contracte, care se vad ca sunt semnaturi false si extrase de cont, le-am primit, dar bancile refuza sa ne emita imagini ATM pe motiv ca numai autoritatile pot solicita aceste imagini, adica Politia si parchetul si judecatoria.

Credite bancare obtinute cu ajutorul contractelor de credit false fabricate in contul nostru fara stirea si acordul nostru, iar banii au fost scosi din banci cu ajutorul unor contracte online banking si acestea fabricate in fals si cu semnaturi false, folosind si o persoana cunoscuta lor, ABDULA INGI. Totusi aceasta declara in fata organelor de cercetare ca nu a semnat ADEVERINTE DE VENIT si nici contracte ONLINE BANKING si totusi exista semnatura ei pe aceste documente. Experta in semnaturi fase si fabricarea de documente false era Adriana Murariu. Lucrul acesta este recunoscut de experti grafologi din MAE.

Un lucru este cert si pentru toti procurori de la DNA si toata Justitia romana, toate persoanele din justitia romana judecatori, magistrati, procurori si anchetatori, Banca Piraeus prin adresa nr. 475 din 23 07 2013, indica hotii, cei care au jefuit banca cu ajutorul unui contract online banking, fabricat in fals cu ajutorul directorilor si functionarior din aceasta banca si cu semnaturi false in numele asociatului unic si a lui Abdula Ingi.

Piraeus Bank indica utilizatorul: User ID initial 70003417-utilizator Murariu Dan, sotul lui Adriana Murariu si adresa de email declarata la achizitionarea serviciului: mioara.chirvase@sferacomserv.ro.

Acestia sunt hotii si tot Banca Piraeus prin adresa nr. 308 din 17 04 2015 comunica toate tranzactiile efectuate prin serviciul Piraeus online banking si care se regasesc in extrasele de cont sau istoricul tranzactiilor din banca.

Piraeus bank indica unde au fost dus banii, iar adresa firmei Sc Sfera com serv SRL corespunde cu apartamentul lui Alexandru Mironov situat in Calea Victoriei nr. 155, etaj. 5, ap 55, sector 1, Bucuresti.

Nu intru in amanunte, dar si-au lasat pe contracte numele si prenumele, adresele email si numerele de telefoane si totusi anchetatori si procurori inca mai sustin: infractorii sunt AUTORI NECUNOSCUTI. Mai ales, inspectorul principal Bondari Daniel.

Murariu Adriana si clanul mafiot au depus si ridicat numerar din aceste banci folosind semnaturi false in contul firmei SC Socrate XXI SRL, dar dupa ce altcineva a fost numit asociat unic si administrator al firmei.

Firma Sc Socrate XXI SRL este partenera UNESCO, controlat o vreme de Alexandru Mironov si Ursu Srban, fiind si fondatorii Fundatiei Socrate, iar SOCRATE este prescurtarea data de Alexandru Mironov si provine de la SOCietatea de RAdio si TEleviziune.

Jafurile bancare erau sprijinite de directori si functionari ai acestor banci care pe deasupra erau si angajati in numeroasele firme conduse si controlate de Adriana Murariu.

Maria Stochiceanu directoarea Bancii Carpatica se ocupa de balantele si bilanturile firmelor, fugea din timpul programului de la banca Carpatica sucursala Ritmului sa rezolve problemele lui Murariu Adriana, Fiica sa Sivia, era secretara lui Murariu Adriana.

Narcisa Patrascu fost director BRD sucursala Calderon era cadru didactic la scoala SC Socrate XXI SRL, preda diferite cursuri de manageri si altele, Irina Neacsu director BRD si Bogand Hulea functionar BRD.

Gabriela Marza nepoata lui Adriana Murariu director in Piraeus Bank si Madalina Tanase si alti functionari din Piraeus Bank sucursala Drumul Taberei ii aduceau la birou lui Adriana Murari cereri si contracte de descoperit de cont si contracte de credit si contracte online banking, pe care aceasta le completa si semna fara stirea si acordul angajatilor, iar documentele astfel fabricate se intorceau inapoi in aceasta banca si bani erau jefuiti in numele angajatilor fara stirea si acordul lor, online direct de pe LEPTOP din biroul lui Adriana Murariu si de catre aceasta sau cu ajutorul cardurilor fabricate in numele angajatilor fara stirea si acordul lor.

Priviti cum porneste jaful.

Banca Piraeus emite 4 Bilete la ordin:

PIRB3AA 0011235/ 30 04 2008, scadent in 19 03 2009, suma: 88 373,02 euro,

PIRB3AA 0011236/ 20 07 2007, scadent in 19 03 2009, suma: 26 190, 58 euro,

PIRB3AA 0011237/ 28 11 2007, scadent in 19 03 2009, suma: 232 533, 64 lei,

PIRB3AA 0011238/ 30 04 2008, scadent in 19 03 2009, suma: 320 163, 95 lei.

Pe toate aceste Bilete la ordin Banca Piraeus prin  Nicoleta Raducu mentioneaza: “Refuz total la plata din lipsa disponibil.“

Adriana Murariu semneaza in fals aceste Bilete la ordin in numele asociatului unic fara stirea si acordul acesteia.

Pasul urmator fabricarea documentelor online banking pentru jefuirea banilor fara stirea si acordul asociatuli unic.

Astfel, se fabrica in fals Cerere de acces la serviciul Piraeus online banking nr.101/08 08 2007 si Contract pentru acordarea accesului la serviciul Piraeus online banking nr. 102/08 08 2007. Amandoua contractele sunt semnate in fals in numele asociatului unic, dar si al lui Abdula Ingi, lucru recunoscut personal de aceasta care spune ca: Nu a semnat Adeverinte de venit si nici aceste contracte Piraeus online banking.

Acesta a fost pasul decisiv pentru infaptuirea jafului bancar in numele asociatului unic si al firmei Sc Socrate XXI SRL.

Banca Piraeus prin adresa nr. 475 din 23 07 2013, indica hotii, cei care au jefuit banca cu ajutorul unui contract online banking nr. 102/08 08 2007, fabricat in fals cu ajutorul directorilor si functionarilor din aceasta banca si cu semnaturi false in numele asociatului unic si a lui Abdula Ingi.

Piraeus Bank indica utilizatorul: User ID initial 70003417-utilizator Murariu Dan, sotul lui Adriana Murariu si adresa de email declarata la achizitionarea serviciului: mioara.chirvase@sferacomserv.ro.

Acestia sunt hotii si tot Banca Piraeus prin adresa nr. 308 din 17 04 2015 comunica toate tranzactiile efectuate prin serviciul Piraeus online banking si care se regasesc in extrasele de cont sau istoricul tranzactiilor din banca.

Piraeus bank indica unde au fost dusi banii. La peste 1000 de firme ale carui patron si sef este Adriana Murariu, firme ale prietenilor, rudelor sau cunoscutilor, adica renumiti INTERPUSI.

De asemenea, e foarte important de precizat faptul ca Aexandru Mironov le-a pus la dispozitie apartamentul sau situat in Calea Victoriei nr. 155, et.5, ap, 55, sector 1, Bucuresti care a devenit sediul firmei SC Sfera Com Serv SRL, firma lui Stan Gabriela sora lui Murariu Adriana.

Adriana Murariu era mana dreapta a lui Alexandru Mironov, ii facea publicitate la revistele lui Mironov, vezi revista Anticipatia. Abonamente se faceau prin firma controlata de Adriana Murariu Eurocons International in care Adriana Murariu isi da nr. de telefon 0212300549 si email-urile: adriana.murariu@eurocons.mcit.ro sau socratee@k.ro ori abonamente@anticipatia.ro. Date care sunt prezentate si in contractele de credit si contractele descoperit de cont si contractele online banking, inclusiv adresele lor si CNP-ul lor, iar in extrasele de cont se indica persoanele si adresele firmelor unde au fost distribuiti banii de catre Adriana Murariu si totusi anchetatori din politie si parchet vorbesc de AUTORI NECUNOSCUTI.

Aici doresc sa fac o precizare foarte importanta. Adriana Murariu avea peste 1000 de firme, dar majoriatea erau facute in numele prietenilor sau angajatilor ori aiurea, asa numiti interpusi, iar in cazul firmei Eurocons International firma era condusa si controlata de Adriana Murariu si asociat unic si administrator era un pictor al familiei si pe care-l plimba peste tot, inclusiv la Vatican sa-si prezinte picturile sale, respectiv Raportoru Sandu Eugen.

Firma Eurocons International isi avea sediul la Adriana Murariu acasa, (am inteles ca a vandut apartamentul) Aleea Bicaz, nr. 11 B, Bl M.32, et 7, ap 88, sector 3, Bucuresti si punctul de lucru la adresa din Str.Bujorului nr.7, P40/1, Snagov, Jud Ifov, adresa la care s-au mutat parintii lui Murariu Dan.

Totul este fabricat ca sa fie usor controlat de Adriana Murariu, adresa pentru a primi corespondenta, chiar si adresa email: office@euro-cons.ro.

tudorAm o mare dilema. In toate extrasele de cont apare un personaj PFA Radu Tudor. O fi oare jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3?

Nu intru in amanunte, dar doresc sa fac niste precizari.

Adriana Murariu avea relatii si la nivelul lui Mugur Isarescu pe care-l facea hot si bandit si ca Mugur Isarescu este vinovatul principal in dosarul in care a fost judecat si condamnat Ioan Avram Muresan, intrucat Mugur Isarescu a intocmit in mai 1999, noiembrie 1999 si aprilie 2000, mai multe memorandumuri, pe baza rapoartelor facute de Ioan Avram Muresan pentru scoaterea din rezerva de stat sub forma de imprumut a 5000 tone de ulei, iar premierul Radu Vasile le aproba.

Se deturneaza fonduri in valoare de  25,5 miliarde lei vechi, fiind o paguba a Ministerului agriculturii si alimentatiei, bani care ajung intr-o banca offshore in strainatate, iar beneficiarii banilor fiind Mugur Isarescu, Radu Vasile si Ioan Avram Muresan.

Am lucrat in sistem informational si informatia era buna daca provenea din cel putin doua sau trei surse, daca nu, era stationara.

Mugur IsarescuAsa ca am intrebat personal un functionar important din Ministerul agriculturii si alimentatiei si acesta a spus ca s-a ocupat de caz si ca el a descoperit jaful si asa s-a solutionat cazul.

Aici se impune o alta precizare. Traian Basescu il scoate din dosarul penal pe Mugur Isarescu si asa e inca liber si poate sa-si construiasca un guvern propriu cu care sa conduca Romania. Un SRL. Un fel de RFA – REZERVELE FEDERALE ALE AMERICII, dar in Romania.

Regizorul Mircea Daneliuc, despre infiintarea Comitetului pentru Supravegherea Macroprudentiala: Va imaginati o comisie inviolabila, pe Isarescu dand ordine financiare oricarui Guvern fara nici o raspundere! Ce stat democratic e asta?

B1.ro | 02 Aug 2015, 10:27

Ideea infiinarii unui comitet care sa supravegheze sistemul financiar national, aflat sub conducerea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, si care sa nu poata fi controlat de nimeni, a fost catalogata drept lovitura de stat, un atac la democratie si un proiect care contravine prevederilor constituionale.

In acest context, regizorul Mircea Daneliuc este de parere caa acest organism este neconstitutional…

Adriana Murariu primea informatii direct de la Mugur Isarescu si din spusele dansi, aceste informatii le primeau si membri PSD si PNL si PDL si alti. Mugur Isarescu le spunea cand scade valuta sa o cumpere sau cand creste valuta sa o vanda.

Adriana Murariu a fost informata si sfatuita de Mugur Isarescu sa nu mai plateasca ratele la case si terenuri cumparate prin credite bancare, intrucat acestea vor fi scoase la licitatie de catre banci si le pot recupera cu ajutorul prietenilor sau rudelor a un pret mult mai mic.

Adriana Murariu a spus ca Mugur Israescu si BNR au garantat si asigurat toate creditele bancare neperformante si ca toate aceste credite au fost si sunt achitate de Mugur Isarescu si BNR din bani publicii, adica din taxele si impozitele romanilor.

Pornind pe ideea imbogatirii rapide executori bancari sau membri ai oficiului juridic bancar si-au facut  firme de recuperat credite bancare neperformante. Firme fabricate pentru a jefui cetateanul roman, intrucat creditele deja sunt achitate de Mugur Isarescu si BNR.

Scriu despre acest fenomen, intrucat acelasi lucru e sustinut si de Serbanescu Valeriu fost executor bancar la Piraeus Bank, Mugur Isarescu si BNR au achitat creditele neperformante si  acesta isi infiinteaza o firma de recuperat bani, “Societatea civila profesionala de executari judecatoresti Ionescu, Serbanescu si Peticaru.“

Ulterior, am aflat ca majoritatea creditelor bancare neperformante au fost fabricate cu ajutorul directorilor si functionarilor din banci cu acte, documente si semnaturi false in numele unor cetateni romani si chiar pensionari fara stirea si acordul acestora si anchetatori si procurori emit rezolutii ilegale, infractionale si criminale in forma continuata: AUTORI NECUNOSCUTI.

Priviti creditele de zeci si sute de milioane de euro si alte valute facute de parlamentarii nostrii, credite pe care acestia nu le vor achita in veci, ci le vor platii romanii din taxele si impozitele lor si fara stirea si acordul acestora. Aceste jafuri bancare INTELIGENTE sunt organizate din exteriorul Romaniei la ordinul comunitatiii evreiesti jidanesti spurcate internationale: Soros, Rothschild, Rockefeller si alti.

In final, doresc sa precizez faptul ca Adriana Murariu stia de la Mugur Isarescu ca in 2009 va incepe o criza economica profunda in Europa si ca aceasta criza va fi declansata de bancile particulare care vor refuza sa mai faca plati.

Atentie! Guvernul Romaniei e finantat de banci si fonduri private particulare si toti cetateni romani platesc dobanzi imense la aceste credite ale Guvernului Romaniei. Romania nu are economie si industrie si nici agricultura, numai taxe si impozite si astea au devenit o sursa de jaf si coruptie si mai mult, din acesti bani publici din sangele poporului roman se finanteaza capuse si plosnite, adica propaganda fascista sionista: Asociatii, fundatii si ONG-uri romanesti si straine si cu toti spun ca nu sunt bani pentru scoli si spitale si salarii si pensii si medicamente.

In Romania, CRIZA va fi amplificata de Basescu si Boc la ordinul comunitatii evreiesti din America si Romania, prin reducerea salariilor si pensiilor si inchiderea sau vinderea scolilor si spitalelor din Romania. Scopul acestei crize a fost desfiintarea a peste 1 000 000 de locuri de munca din toate institutiile statului politie, invatamant, sanatate si altele si dsponibilizarea romanilor, adica aruncarea romanilor in strada cu datorii la banci si intretinere.

GENOCID si HOLOCAUST impotriva romanilor, crime comise de evrei in Romania si nimeni nu se supara.

Asta e societatea Mironoviana, jaf si crima.

Urmeaza capitolul 7: Fuziunea nucleara si Mugur Isarescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s