Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Alexandru Mironov – II

Capitolul 2: Inceputul.

mironovTineri din Cluj ma intristati si ma obligati sa va spun ADEVARUL care este foarte crud si sa raspund la toate aberatiile dumneavoastre.

Inainte de toate priviti SURSA dumneavoastra: The owl report romania si pe urma incercati sa fiti corecti si obiectivi.

Acesti israeliti bat campii si sunt o rasa denaturata, criminala si sufera de boli grave. Tatal se culca cu fiica, mama se culca cu fiul si fratii si surorile intre ei si pentru ce? Pentru ca sa nu piarda averile acumulate din jaf si crima sau specula.

Vorbesc despre faptul ca niste psihiatri m-au gasit bolnav. Oare e ADEVARAT ce spun acesti evrei jidani spurcati? In realitate acesti israeliti sunt foarte bolnavi si sufera chiar de bolile cu care ma onoreaza pe mine: tulburare iluzionala persecutorie, personalitate schizoida.

Priviti la Breban si Patapievici si veti intelege ca sunt boali tipice evreilor. Daca Breban a spus o gluma, Patapievici guita ca PORCUL evreiesc POGROM sau MUCI HOLOCAUST.

Mai mult, acest Pata-pievici ataca personal si jigneste cetateni romani si de Eminescu spune ca este “Cadavrul din debara.“

Acum ca s-a suparat Pata-pievici nu e mare branza, dar s-a suparat comunitatea evreiasca si a cerut marionetelor politice din guvern si parlament o lege antilegionara, dupa ce s-au folosit de legionari sa promoveze un tradator de neam si tara si  un CRIMINAL DE RAZBOI: Regele Mihai.

Pe langa Coran, mai citesc si Biblia si sunt uimit cate crime si inselaciuni pot comite evreii jidani spurcati de mii de ani si totusi unele culte religioase sustin Israelul si mai ales, Biserica Ortodoxa Romana, acum cand toata planeta fierbe si cu toti si-au dat seama ca evreii sunt CIUMA si CANCERUL pe aceasta Terra Minunata.

Sa trecem la fapte. Am lucrat in sistem, cunosc sistemul foarte bine. Am lucrat cu ciment, var, nisip si altele, dar si cu informatia. Cine are informatia are si ceva avantaje.

Da. Alexandru Mironov este un MILOG.

Acest individ ma cauta acasa, venea personal la mine la usa ori ma cauta la telefon acasa sau la serviciu pentru ca sa-l ajut sa-i rezolv diferite probleme personale.

Omul nu avea timp sa-si rezolve problemele si a gasit un tip bun la toate. Pe subsemnatul.

De cand ma stiu mi-au placut motoarele si am fost impresionat de fizica, in care se gasesc lucruri interesante si utile omului.

O vecina, dna. Moisiu aducea reviste din Franta despre OZN-uri sau PIF si altele. Asa a inceput sa-mi creasca pasiunea despre motoare si fizica si dorinta de a invata limba franceza, dar a aparut si o mare dilema si o mare provocare: OZN-urile.

L-am avut vecin si pe dl. Ion Hobana cu care ma intalneam prin Parcul Cismigiu si din cand in cand discutam despre OZN-uri. rachete, avioane sau nave cosmice si mecanisme cuantice.

Domnul Ion Hobana ma invita pe la uniunea Scriitorilor unde era presedinte, era curios si atent la tot ce-i spuneam, dar nu prea intelegea ce-i spuneam si aratam, dansul era scriitor si nu fizician. Dl. Hobama a inteles ca totusi sunt lucruri interesante si trebuie vazute de specialisti care sa se pronunte in cazul meu, ma invita la Cubul Martienilor care isi tinea sedintele a Muzeul Literaturii Romane.

Aici l-am cunoscut pe Alexandru Mironov si mai multi scriitori, cercetatori, profesori, oameni draguti, simpatici.

Problema era simpla. Daca ne putem deplasa intr-un mediu ostil omlui, apa si marile oceane ale planetei, pentru care motiv nu ne putem deplasa in Univers de la o paneta la alta sau de la un sistem solar la altul cu aceiasi usurinta?

Astea sunt povestile si pasiunile si preocuparile mele.

Aparitia lui Alexandru Mironov in viata mea mi-a schimbat putin din preocuparile si activitatile mele si mi-a modificat negativ viata. Aveam o problema si o obligatie in plus.

L-am cunoscut pe Alexandru Mironov atunci cand locuia intr-un apartament cu 2 camere prin cartierul Ozana impreuna cu dna. Veronica si mama acesteia. Isi parasise sotia si copii si era redactor la revista Stiinta si tehnica si la emisiunea TV Orizont tehnico stiintific.

Aveam problemele mele, iar Alexandru Mironov stiind ca lucrez in domeniul constructiilor mereu ma solicita sa-l ajut in acest domeniu.

Prezint un exemplu din multiplele cazuri.

Repanovici soferul si secretarul Ministrului Tineretului si Sportului, Alexandru Mironov, (fusese promovat de Ion Iliescu), ii darama peretii de la WC-ul de serviciu de la apartamentul sau, situat in Calea Victoriei nr. 155, et.5, ap.55, sector 1, Bucuresti, sa-i mareasca bucataria domnului ministru.

Mironov ma solicita la telefon la serviciu sa-i aduc meseriasi sa-i modifice instalatiile de lumina si apa si zugrav-zidar si materiale sa-i faca reparatiile necesare, intrucat dansul nu avea timp.

Mi-a dat cheile de la apartament si sa ma apuc de treaba, sa rezolv problema, ca multe altele.

Am platit personal toate operatiunie si materialele necesare, plus transportul materialelor, molozului si munca meseriasilor, iar Alexandru Mironov nu avea timp sa-mi plateasca banii risipiti de mine pentru dansul si nu era pentru prima data.

Nu contest ca nu mi-a platit bani, recunosc ca mi-a dat banii, dar dupa un timp indeungat.

Dupa cum vedeti nu e vorba de cultura si nici de studii sau clasa sociala, asa cum o scaldati dumneavoastra Dan Fodor si Terra Mirabilis.

Acum va prezint o supriza. Amici si colaboratorii lui Mironov in frunte cu familia Murariu Adriana, Murariu Dan, Murariu Andrei campion national la sah, (ca tot vorbiti de alt nivel si alta clasa sociala), Stan Gabriel sora lui Murariu Adriana si alti, s-au constituit inr-un grup criminal infractional si au jefuit cateva banci in numele meu si al familiei mele, cu semnaturi false si cu documente false, banii au fost jefuiti cu sprijinul directorilor si functionarii bancilor. Bani au fost jefuiti online banking, cu contracte false online banking.

Exista dovezi in acest sens. Am facut treaba DNA-ului, dar sunt protejati la nivel inalt, de Aexandru Mironov. Mai mult, extrasele de cont indica si unde au dus banii, la peste 1000 de firme patronate de acest grup criminal infractional.

De asemenea, e bine de stiut ca am fost angajati in numeroasele lor firme fara semnaturile noastre si fara stirea noastra, mai ales ca in aceea perioada eram plecat in Elvetia si aparem si in firma SC Sfera COM SERV SRL care este a lui Stan Gabriela si isi are sediul si tot ca o supriza: Calea Victoriei nr.155, ap 55, et. 5, sector 1, Bucuresti, iar Murariu Adriana spunea ca: “Alexandru Mironov este cel mai scump colaborator al ei.“

In aceste extrasele de cont apare si un personaj RADU TUDOR. O fi oare jurnalistul de la Antena 3?

Deci, dupa cum vedeti MISA nu are nici un amestec in potlogariile lui Alexandru Mironov. Asa ca lasati Misa in pace si vedeti-va de treaba voastra.

Vorbiti de texte copiate de yogaezoteric. Sunteti rau intentionati si intr-o grava eroare.

Ce vina are MISA in aceasta poveste? Va rog sa va cereti scuze fata de cei de la MISA, asa e frumos si elegant.

Va urma capitolul 3, Mironov si Razvan firea si creditele favorizate de la Bancorex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s