Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Alexandru Mironov – III

Capitolul 3. Mironov si Razvan Firea si creditele favorizate de la Bancorex

murariu 2Bancorexul a fost jefuit la ordinul Israelului si al comunitaii evreiesti din Romania cu sprijinul marionetei principale Ion Iliescu, iar banii s-au dus la clientela evreiasca jidaneasca spurcata, agenti sovietici GRU, cei care au sprijinit lovitura de stat militara, Stolojan-Megapower si la membri de partid din toata clasa politica, vezi Videanu -Bordura si la amici si prieteni lui Mironov, inclusiv la Basescu peste 150 000 de dolari, cea mai mare sluga israelita. Bebeficiar fiind si Alexandru Mironov 40 000 de dolari si jurnalisti, vezi Sorin Rosca Stanescu.

Toate aceste date sunt scrise in cartea de mine, lucruri serioase si grave pentru natiunea romana si Romania si nu sunt copiate de yogaezoteric, asa cum spuneti dumneavoastra si invinovatiti MISA pentru lucruri pe care nu le-a stiut si nici nu le-a comis.

MISA nu a jefuit nici bancile din Romania si nu a vandut si nu a distrus Romania, asa cum se vede ca au facut Iliescu si Mironov si toata clasa ploitica si totul la ordinul comunitatii evreiesti din Romania si internationale, dar si a Israelului.

Nu vorbesc de America intrucat asa cat este ea de mare si de puternica e controlata si condusa in totalitate de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata Soros, Rothshilld si alti masoni.

America e o tara fascista sionista si pentru cine nu stie AMERICA e o imensa inchisoare planetara.

Ma aflam suspendat din serviciu si am fost nevoit sa vand o casuta la Comarnic si cu ce aveam am incropit vreo 10 000 de dolari.

Imi trebuiau acesti bani sa cumpar o casa la curte si pozitionatA bine. Imi trebuia un spatiu comercial stradal si gasisem doua spatii, doua casute la curte si fiecare costa 5000 de doari bucata. Doream sa cumpar una singura pentru ca aveam destui prieteni care s-au oferit sa ma ajute. Ei aduceau marfarile si alimentele si eu trebuia numai sa le vand si aveam un comision din toata afacerea.

Eram pregatit, aveam banii si trebuia numai sa cumpar casa respectiva. Ma pregatesc sa plec pe usa si suna telefonul. La telefon Alexandru Mironov care spune ca stie ca am niste bani si ca el doreste sa ma ajute sa-i investesc in ceva serios sa nu-i pierd. Asa am aflat ca sotia mea discutase cu Mironov si stia de toata povestea mea. La inceput nu am vrut sa ma bag in afacerea lui. Nici nu stiam despre ce era vorba. A spus ca trebuie sa ne vedem imediat la Radio si ca ma va duce el la cineva sa investesc bani si o sa fiu foarte castigat din aceasta afacere.

Ne intalnim si Mironov ma duce acasa la Razvan Firea sotul lui Firea Gabriela. Locuinta se afla pe strada Helesteului nr.1, sector 1, Bucuresti. Acestia locuiau la etajul 1, aveau o sufragerie mare si in mijloc era montata o masa de biliard. Asa l-am cunoscut pe Razvan Firea care avea o firma de produse petroliere, lichid de frana. Imi arata documente ca firma merge minunat si ca are bani.

Ce trebuia sa fac eu?

Trebuia sa-i dau bani si el sa-mi dea o dobanda lunara la bani, dar si bani inapoi daca doresc sa-i retrag de la dansul.

Toate bune si frumoase. Atunci am aflat ca bancile dadeau si o dobanda mai mare in lei peste 100% din valoarea depunerii. Problema era sa-i dau in lei sau in dolari. Mironov spune ca e mai bine in lei. Eu ca sa nu ma supar cu sotia si mai ales ca aveam si o situatie dezastroasa, eram suspendat din serviciu, am aceptat sa-i dau banii in lei pe o dobanda impusa de banci la ora aceea.

Dar, chinion. Nu trece doua luni de zile si creste VALUTA si cei 10 000 de dolari devin 30 000 de dolari, iar eu raman cu banuti mei in lei si nu la mine, ci la Razvan Firea. Asa a fost intelegerea si cu greu dabea am putut sa-mi scot leii, bani mei amarati de la Razvan Firea.

Supararea pe mine a fost si mai mare pentru ca Alexandru Mironov stia de la Mugur Isarescu ca va creste valuta, iar prietenul meu Mironov in loc sa ma lase in legea mea, el este primul care sare sa ma ingroape.

Culmea ironiei, daca cineva sta langa el crede tot ce spune. Are niste teme specifice. Sustine mama si copilul. E un luptator impotriva bogatilor. Ia bani de la bogati si da la saraci. Povesti. Realitatea e pe dos. Unde se gasesc MAMA si COPII acum cand au datorii la banci, iar banii sunt la Adriana Murariu si grupul criminal infractional?

Asa, am aflat si am scris si in cartea despre creditele speciale de la Bancorex oferite de Ion Iliescu celor care l-au ajutat sa-l dea jos pe Ceausescu si o parte din bani ajungeau la firma lui Razvan Firea.

Cat priveste Mugur Isarescu e o alta poveste. Mugur Isarescu e creerul si el executa zi si noapte ordinele evreilor din America: Soros, Rothchild si altii, creste si scade valuta in Romania la ordinul lor.

Urmeaza Capitolul 4 : Mironov se implica si lupta sa NU imi primesc drepturile salariale cuvenite pe perioada suspendarii abuzive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s