Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Alexandru Mironov – V

Capitolul 5: Lovitura de stat militara si MACELUL Mironovian din decembrie 1989

CeausescuO sa spuneti ce legatura are Alexandru Mironov cu lovitura de stat si cu macelul din decembrie 1989?

Cine a citit Razboiul lumilor de Herbert George Wells inteleg ce spun. Aceasta carte a isterizat si panicat toata America cu ceva ani in urma.

Lovitura de stat si macelul din decembrie 1989 s-au infapuit dupa un scenariu scris de Alexandru Mironov, fiind o adaptare dupa Razboiul lumilor de Herbert George Wells, iar regizorii sunt Ion Iliescu, Victor Atanasie Stanculescu, Nicoae Militaru, Sergiu Nicolaescu si alti, avand sprijinul marilor puteri, America condusa si controlata de Israel, Rusia si tot occidentul.

Toate paginile mele web au fost atacate ori distruse din tara si strainatate: ADEVARUL supara si deranjeaza pe multi teroristi si mercenari romani si straini, corupti si jefuitori ai Romaniei sau macelari ai natiei romane.

Am facut filme si am aratat cum este atacata si jefuita Romania si cum sunt saraciti si jefuiti cetateni romani la ordinul comunitatii ereiesti jidanesti spurcate, multe web-uri au pastrat si pastreaza munca mea, priviti aici:

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47822/REVOLUTION_MINERS_BLUFF_ZIONIST_B_nai_B_rith_XIV/

Lovitura de stat militara s-a infaptuit in dimineata zilei de 22 decembrie 1989, in jurul orei 8, 30 de catre Victor Atanasie Stanculescu si de grupul cu care a intrat in CC al PCR care-i aresteaza pe toti cei aflati acolo, iar gen Milea a fugit la etajul 6 sa-i spuna sotiei ca este lovitura de stat, dar este prins de conspiratori si ucis.

Victor Atanasie Stanculescu se autonumeste Ministru Aparari Nationale care in acel moment era si presedintele Romaniei, ii luase locul lui Ceausescu, retrage trupele militare in cazarmi, ii trimit la plimbare cu elicopterul pe sotii Ceausescu si fuge la sediul MAPN.

Stanculescu ii comunica lui Gorbaciov ca lovitura de stat a reusit, asa cum fusese stabilit la Budapesta impreuna cu generali NATO, iar Gorbaciov il cere la telefon pe Ion Iliescu.

Nu intru in amanunte, dar apare ORA SI MINUTELE ASTRALE ale Romaniei, conform celor scrise de emine in cartea: “Dezvaluiri uluitoare despre modu in care este afectata Romania de gigantica conspiratie internationala a Noii ordini Mondiale,“ pag, 62, cap. Inabusirea in sange si confiscarea REVOLUTIEI, ora 12, 45:

Dan Fodor si Terra Mirabilis spuneti ca nu am scris un cuvant despre numele lui Alexandru Mironov in cartea mea.  Aveti dreptate, dar nu din vina mea. Cred ca a fost o greseala la tiparirea si corectarea carti si cineva a inlocuit numele lui Mironov Alexandru in acest paragraf cu numele lui Ion Iiescu.

In primul rand, Iliescu nu a fost in cladirea Radio in ziua de 22 decembrie 1989 si nici in urmatoarele zile sangeroase pentru Romania, crime comise de Ion Iliescu, Sergiu Nicoaescu, Nicolae Militaru, Victor Atanasie Stancuescu si alti.

Acestia au transformat Romania intr-o macelarie. Au ucis fara mila deopotriva civili si miitari si pentru ce?

Sa revenim la text: “Incepe inabusirea in sange si conficarea Revolutiei din decembrie 1989, o data cu numirea lui Ion Iiescu pe lista Comitetului Frontului salvarii Nationale, pe terasa de beton de la Radio.

Cetateni aflati in fata cladirii Radio nu sunt de acord cu numirea lui Ion Iliescu pe lista Comitetului Frontului Salvarii Nationale. Se striga: FARA COMUNISTI! Multimea este mintita cu nerusinare de Ion Iliescu (aici este inlocuit numele lui Alexandru Mironov), acesta pretinzand ca el (Ion Iliescu) s-ar fi impotrivit ca Ceausescu sa-i cumpere Elenei Ceausescu un inel de aur de la Paris: “Poporul moare de foame si el (Ceausescu) cumpara inele de aur.“ ar fi spus Iliescu, si pentru acest motiv a fost indepartat de Ceausescu din Guvernul Romaniei. Minciuna sfruntata suna pe placul multimii care o accepta cu bucurie, odata cu vicleanul politruc si vesnicul nomenclaturist Ion Iliescu.

De fata erau si complotisti Ana Blandiana, Arsinel si alti, care il accepta pe Ion Iliescu pe lista CFSN.

In realitatea, a fost momentul astral a Romaniei, Ion Iiescu a fost numit comandantul suprem al armatei si Presedintele Romaniei in locul lui Ceausescu.

Stiam acest lucru si in clipa urmatoare il vad pe Mironov fugind de pe terasa Radio. Mironov fugise la telefon sa-i comunice lui Ion Iliescu la Editura Tehnica ca este acceptat pe lista CFSN si ca este noul comandant suprem al armatei si noul Presedinte al Romaniei.

Atunci ceva se rupsese in mine. Am vazut negru in fata ochilor. Nu mai auzeam nimic in jurul meu, cu toate ca se urla ca la un meci de fotbal. Parca paralizasem. Vedeam numai negru, cu toate ca eram in plina zi. Am plecat acasa cateva minute. Locuiam langa Radio.

Stiam de atunci ca bine nu ne va fi. Asa s-a si intamplat. Priviti Romania in 1989, scapase de FMI si avea industrie, agricultura si armata si economie, nu existau someri,…,cel mai mic salariu era 2000 de lei de azi, aprozimativ 20 000 000 lei, iar acum Romania arata ca dupa un razboi nuclear, se fura tot se rade tot si toate resursele energetice sunt cedate pe gratis la corporatii straine evriesti jidanesti spurcate, cei care ne impun taxe si impozite si preturi infinite si o fac zilnic.

Ion Iliescu e sunat de Alexandru Mironov din Radio sa-i comunice vestea cea mare si de Victor Atansie Stanculescu din MAPN sa-i comunice ca trebuie sa mearga de urgenta la MAPN sa discute cu Gorbaciov, totul decurgea conform planului stabilit in tara si strainatate, via Budapesta si Moscova si Belgrad si altele.

Primul lucru pe care-l face Ion iliescu, se duce la MAPN si discuta cu Gorbaciov, restul e asa cum se mentioneaza in datele ulterioare.

Momentul al doilea, cel decisiv pentru soarta Romaniei: MACELUL.

Obiectivele principale Radio si Televiziunea trebuia fabricat HAOSUL si FRICA si TEROAREA si pentru asta trebuia scoasa multimea in strada si ucisa sa-l accepte pe Ion Iiescu conducatorul si salvatorul Romaniei si conducerea de teroristi si complotisti COMITETUL FRONTULUI SALVARII NATIONALE.

Trebuia pusa in aplicare DIVERSIUNEA cu TERORISTI de care vorbeste Ion Iliescu la TV.

De fapt, incepea RAZBOIUL LUMILOR versiunea lui Alexandru Mironov.

Acesti teroristi au existat in realitate, majoritatea lor sunt straini si sunt viitori oameni de afaceri ai Romaniei si de care vorbesc in carte si care ne-au impuscat din fata sau pe la spate.

Incepe activarea maselor de oameni sau in alti termeni masa de manevra, scoterea romanilor in strada sa inceapa MACELUL si recunoasterea politica a CFSN si ca drept comandant suprem al armatei si presedinte al CFSN si al Romaniei pe Ion Iliescu.

Daca cineva urmareste tot ce s-a prezentat la TVR in 22-23 decembrie 1989, poate vedea complotul si MACELUL in direct impotriva Romaniei si natiei romane si cinesunt MACELARII.

eu32jpgTeleviziune factor important. Sergiu Nicolaescu invita poporul sa iasa in strada sa vina la televiziune, in fosta Piata Stalin, iar daca ei nu vin va fi doar un foc de paie, si el nu dorea sa fie un foc de paie. Apare Mihai Lupoi si alti ofiteri. Mihai Lupoi spune ca gen. Militaru e provizoriu numit Ministru Apararii Nationale. Cine il numise? Comandantul suprem al armatei si noul presedinte al Romaniei Ion Iliescu.

Priviti MACELARUL cum invita romanii sa iasa in strada sa-i ucida fara mila.

1989 Apel international pentru atacarea Romaniei

Acum priviti pag 88 din cartea Dezvaluiri uluitoare despre modul in care este afectata Romania de gigantica conspiratie internationala a Noii ordini Mondiale si o sa va dati seama ca cineva de la editura intentionat a modificat numele lui Mironov cu Iliescu sau ca “au fost niste zvonuri raspandite pentru locatari din zona.“ Nu au fost niste zvonuri, ci comunicate clare ale MAE:

Toate ambasadele din zona Televiziunii Romane sa paraseasca zona, in curand vor avea loc evenimente deosebite, PUNCT.

Sergiu Nicolaescu, intr-o emisiune Genialii din 27 mai 2005  de la Antena1, moderator fiind Mihaela Radulescu, de fata cu Victor Atanasie Stanculescu, facea firmatia ca a avut o discutie cu acesta in ziua de 22 decembrie  1989, in care V.A. Stanculescu i-ar fi spus:

“Sergiule iti dau unitatea 0110 cu care cuceresti Bucurestiul in 3 ore.“

Iar, Nicolaescu a continuat:

“In noaptea de 22 decembrie 1989, am cucerit Bucurestiul.“

V.A Stanculescu doreste sa intervina, dar Sergiu Nicolaescu o intoarce ca la Ploiesti si spune:

“In noaptea de 22 decembrie 1989 am aparat TVR si spun asta sa auda si cei din Timisoara.“

Realitatea a fost alta. Au atacat TVR din Strada Zambaccian si apoi s-au instalat la Aeroportul Otopeni si au provocat MACELUL.

Doresc sa fac o precizare. L-a intalnirea dintre Ion Iliescu si comandantii de unitati militare din MApN, de la ora 15, 15, Stanculescu le comunica celor de fata ca de acum inainte se vor adresa noului comandant suprem al armatei si presedinte al Romaniei, tovarasului Ion Iliescu si vor asculta de ordinele sale. Punct.

In acest moment Romania avea trei ministri ai apararii nationale Victor Atanasie Stanculescu autonumit, Stefan Gusa conform ierarhiei militare si  gen. Nicolae Militaru numit de Ion Iliescu.

Ministru de drept al Apararii Nationale era Stefan gusa, dar de fapt, era o simpla marioneta in mainile lui Stanculescu, Ion iliescu si Militaru, pentru ca in final sa moara otravit de complotisti si teroristi natiei. Adevarul nu trebuie sa se stie.

Pregatirea MACELULUI s-a facut in CC al PCR si era planificat mai de mult. Intalnirea COMPLOTISTILOR si tradatorilor de neam si tara. Intalnirea se gaseste pe youtube se poate vedea, se da numai o parte din aceasta intalnire.

Va rog sa priviti cu atentie ce calm si frumos spune Nicolae Militaru la TV: “OPRITI MACELUL!“, dar in realitate se anunta complotisti actori, regizori, civii si militari ca de fapt: “INCEPE MACELUL!“

Unii trebuiau sa intre in casa la adapost, iar alti sa se pregateasca de MACEL. Romanii trebuiau impuscati si trimisi inapoi in casa, LOVITURA DE STAT se infaptuise cu succes deplin si nici ei nu le venea a crede ce repede s-a terminat povestea. Cat de repede si de usor pusese mana pe putere.

Mai era un hop. Sa terorizeze poporul si sa-l preosteasca cu televizorul sa accepte conducerea CFSN si pe Ion Iliescu presedinte al Romaniei.

Nu mai vorbesc de MACEL, intrucat s-au scris destule. Am scris si eu in cartea mea. Un singur lucru doresc sa-l scriu: MACELUL DE LA OTOPENI.

Se stia in toate cancelariile occidentale si in America ca Ceausescu plecase de la putere si era arestat intr-o unitate militara de langa Targoviste si ca Ion Iliescu preluase puterea in Romania.

Acum toti doreau sa-si aduca si sa-si numeasca marionetele lor la putere in Romania, inclusiv regele Mihai sprijinit de Marea Britanie si ar fi fost insotit de Dennis Diletant agent M16 care pregatise disidenta din Romania pentru lovitura de stat si cu care avusese numeroase intalniri la ambasada Olandei de la Bucuresti.

Aeroportul Otopeni trebuia sa devina inoperabil pentru o perioada indelungata de timp si asa s-a pregatit si infaptuit MACELUL DE LA OTOPENI, la fel ca toate crimele din Bucuresti si orasele importante din Romania, facea parte din marea MACELARIE. Era in scenariu Mironovian.

Aici fac precizarea ca la acest MACEL au participat o parte din militari ai UM 0110 antikgb. Ei sunt TERORISTI de la Otopeni si au fost condusi de Sergiu Nicolaescu. MACELUL a fost minutios pregatit si nu trebuia sa scape nimeni. Au fost trei filtre de intrare in Aeroportul Otopeni si nimeni nu a oprit MACELUL. Nu trebuia sa existe martori. Chiar si cei raniti trebuiau ucisi cu focuri de arma, in ambulanta sau chiar la spital. Dar, exista un DUMNEZEU. S-a oprit macelul si Dumnezeu si ratiunea umana au reusit sa salveze cateva vieti fragede.

Sunt lucruri scrise in carte, dar nimeni nu le-a bagat in seama. Mai mult, Sergiu Nicolaescu se lauda cu faptul ca a condus o parte din militari UM 0110 antikgb prin Bucuresti in noaptea de 22 -23 decembrie 1989 si ca a primit comanda acestor militari direct de la Victor Atansie Stanculescu.

Sergiu Nicolaescu a ordonat militarilor sa traga cateva focuri de arma si in locuinta sa din strada Zambaccian nr.22, eveniment care e prezerntat la TVR si ca Sergiu Nicolaescu ar fi fost atacat de teroristi.

Acest eveniment a fost provocat inainte sa ajunga la Otopeni sa comande MACELUL s-au la intoarcere?

Am fost la sediul CC al PCR si la cladirea Radio si am trait personal acele evenimente. De la Radio se spunea ca se trage focuri de arma la CC al PCR si invers. Dar, in realitate NU se tragea de nicaieri, era numai pregatirea MACELULUI si pregatirea scenei, a actorilor si recuzitei, TANCURILE si militari care au inceput sa traga din fata sediului CC al PCR catre Palatul regal si la ordinul lui Ion Caramitru.

Macelul a inceput dupa ce comandantul suprem al armatei si noul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a citit COMUNICATUL CFSN catre natiunea romana si a vorbit despre existenta TERORISTILOR.

Teoristi nu-l aparau pe Ceausescu, asa cum spunea Ion Iliescu, aparau victoria complotistior.

Cine a trait acele momente, le reamintesc. S-au stins LUMINILE in Bucuresti si a inceput MACELUL. Romanii trebuiau ingroziti, isterizati, goniti si panicati prin prezenta TERORISTILOR si trebuiau impuscati si goniti in casa.

Teroristii erau de fapt, MARTIENII lui Alexandru Mironov din Razboiul lumilor, fiind o adaptare romaneasca, Mironoviana dupa Herbert george Wells.

Am fost in strada in Calea Victoriei, era 23 decembrie 1989, in jur de ora 6 dimineata. Se trageau de pe cladiri inalte in civili. Am vazut un lucru cutremurator. Militari ai UM 0110 insirati pe doua randuri spate in spate pe Calea Victoriei, unii trageau cu arme grele, mitraliere rotative pe care le tineu pe burta in cladirile din partea dreapta si ceilalti in cladirile din partea stanga. Erau vecini si colegi si prieteni ascunsi in arcade de usi si porti si pe care i-am intrebat cine sunt: Militari de la UM 0110, se intorc de la Otopeni si Televiziune.

Lovitura de stat militara si MACELUL din 22-23 decembrie 1989 sunt opera membrilor CFSN, in ordinea evenimentelor Sergiu Nicolaescu a pregatit revolta din Piata Romana si explozia de l-a mitingul lui Ceausescu, a folosit grenade oarbe, a instigat romani la revolta si a condus si ordonat MACELUL din Aeroportul Otopeni. Victor Atanasie Stanculescu a infaptuit lovitura de stat militara, l-a arestat pe Ceausescu si a sprijint MACELUL, Ion Iliescu, Militaru si alti, MACELARII.

Toate crimele aruncate in carca lui Ceausescu, sunt in realitate crimele odioase si macelul comis impotriva poporului roman de Ion Iliescu si conducerera CFSN.

Daca priviti cati morti sunt pana in 22 decembrie 1989, o sa vedeti ca sunt aproximativ 120 de persoane, dar majoritatea au fost ucisi de agenti straini de pe pladiri inalte si care au folosit armament performant, arme cu luneta si cartuse NATO cartuse cu varf vidia sa strapunga un zid de beton gros de 20 cm si cartuse Dum Dum care sa explodeze la contact cu corpul uman si la iesirea lor sa fac o gaura imensa in corpul uman, cel lovit sa moara rapid sa nu existe raniti si majoritatea victimelor din acele zile au fost impuscate in gat si cap. Vezi, Capul lui Kennedy impuscat in fata de soferul sau agent CIA si veti intelege mai bine realitatea, Ingerul Iranian si Anna Lindh si alte crime comise de evreimea jidanimea spurcata planetara, atunci cand interesele lor sunt in pericol sau in joc.

Daca exista revolutionari in acesta perioada 22 – 23 decembrie 1989 sunt impostori sau chiar teroristi si trebuie de urgenta sa predea DIPLOMA de Revolutionar si sa fie scosi din drepturi, intrucat a fost un razboi impotriva Romaniei si natiei romane si nu a fost REVOLUTIE, pentru ca Ion Iliescu si clica lui de complotisti si teroristi si tradatori sa puna mana pe putere in Romania si sunt vinovati pentru toate crimele comise in aceea perioada si dupa si de jaful national si de distrugerile ce au urmat.

Totul a fost fabricat pentru ca romanii sa acceptate de urgenta un comunist Ion Iliescu in locul altui comunist Nicolae Ceausescu.

Tot ce se vorbeste in procesul impotriva lui Ceausescu, de fapt sunt crime care se comite dupa ce l-au arestat si impuscat pe Ceausescu si asta o face Ion Iliescu. Priviti caseta si procesul si va lamuriti singuri.

Ceausescu a fost ucis pentru faptele si crimele comise de Ion Iliescu si gasca sa in perioada 22-25 decembrie 1989.

Nu a fost o numai o lovitura de stat militara, au fost mai multe lovituri de stat comise impotriva Romaniei si natiei romane. A fost cel mai groaznic atac militar comis de Ion Ilieascu si armata romana impotriva Romaniei si natiei romane de cand exista statul roman.

Au intors Romania cu sute de ani inapoi. Romania si natia romana au ajuns un imens laborator pentru experimente evreiesti jidanesti spurcate impotriva Romaniei si natiei romane.

A fost o lovitura de stat impotriva invatamantului. S-au vandut si inchis scoli ori s-au facut cadou si au devenit scoli si gradinite particulare. Asta ca sa venim la vorba lui Mironov care ia de la bogati si da la saraci, in realitate se suge sangele saracilor si-l da la bogati, se finanteaza din bani publici aceste scoli si gradinite private particulare romanesti si straine, iar profesori, invatatori si alt personal nedidactic au fost cu toti aruncati in strada fara serviciu si salariu si fara painea cea de toate zilele. Copii nostri sunt vanati la examene si majoritatea abandoneaza scoala pentru ca nu au cele necesare sa ajunga la scoala, inclusiv bani de transport si hrana cea de toate zilele. Vorbiti de corn si lape, care inseamna corn si cuie sau sarma si cioburi ori cornul si merele si un astfel de meniu coste peste 120 de lei zilnic si nu sunt bani pentru salarii si pensii.

A fost loviturea de stat impotriva sistemului de sanatate din Romania. La fel s-au inchis si s-au vandut spitale ori au fost facute cadou la romani si straini si personalul medical a fost aruncat in strada, cu renumitele arme evreiesti jidanesti spurcate: Privatizarea, Disponibilizarea  si Restructurarea.

A fost lovitura de stat impotriva industriei si economiei Romaniei. S-au inchis uzine, fabrici, institutede cercetare si intreprinderi care asigurau locuri de munca si salariu la 22 de locuitori ai Romaniei, azi avem peste 60% din cetateni someri, iar peste 5 milioane au parasit Romania. Cei de care vorbeste Mironov recent, adica diaspora care numeste presedinte in Romania.

Majoritatea au ajuns la fiare vechi si au imbogatit milioane de escroci ori au fost facute cadou a straini si la membri claseipolitice sau simpatizanti, dar romanii le intretin prin taxe si impozite si castigul e al patronilor romani sau straini si banii ajung in strainatate, dar munca e a romanilor care muncesc pe salarii de mizerie si chiar materia prima.

S-au distrus economia si industria Romaniei la ordinul comunitatii evreiesti jidanesti spurcate din tara si din America si Israel, intrucat Romania a avut capacitatea sa se rupa de gigantica comunitate evreiasca jidaneasca terorista criminala planetara, CIUMA SI CANCERUL PE TERRA, reprezentate prin FMI, Banca Mondiale conduse si controlate de Soros, Rotshild si alti.

Priviti Grecia si aveti posibilitatea sa vedeti cat de mare si puternic era CEAUSESCU care a fost un mare patriot, scosese Romania din ghearele teroristilor si criminalilor planetari, dusmanii fiintelor umane pe Terra.

Priviti Romania in urma cu cu 25 de ani si cataclismul nuclear evreiesc jidanesc spurcat care s-a abatut asupra Romaniei si o sa vedeti someri, analfabetism, crime, violuri si cel mai grav lucru din multele fenomene care s-au intamplat aspura Romaniei si natiei romane este faptul ca taxele si impozitele romanilor, obtinute din sangele romanilor au devenit sursa de coruptie si jaf pentru toata clasa politica ori se finanteaza studii gratuite pentru straini in Romania pentru inlocuirea romanilor in institutiile statului roman sau se finanteaza plosnitarii si capuserii, propaganda fascista sionista: ASOCIATII, FUNDATII, ONG-URI, IMM-uri, ferme si agricultura particulara si nu sunt banii sa se creeze locuri de munca si nu sunt bani pentru spitale si scoli sau Institutul Cantacuzino si alte institute de cercetare.

Asta e realitatea. Am fost educat sa fiu atent la tot ce se intampla injurul meu, sa fiu atent la detalii, sa fiu atent la cine vorbeste si ce vorbeste. Unde nu stiu si nu cunosc anumite probleme, sa intreb, sa fiu informat in orice clipa si orice moment. Am fost educat si format datorita atributiilor mele sa cunosc teritoriul sau zona mea de deplasare ori unde imi desfasuram activitatea, sa cunosc oameni, obiceiuri si sa colaborez cu acestia si sa aflu detalii.

Credeti ca toate aceste informatii si evenimente le cunosc din zbor, din cer de undeva? Nu.

Am trait in sistem. M-am intalnit cu oameni importanti din institutiile statului roman, cu consuli si ambasadori romani si straini si multi alti, chiar si cu teroristi straini care veneau sa-mi spuna ca ei l-au gonit pe Ceausescu cu pistoul, ii priveam cu atentie si scarba. Stiam ADEVARUL. Dumnezeu exista si e mereu alaturi de noi, dar multi nu cred.

Unul dintre ei era sirian si l-am cunoscut personal si e mentionat in Raportul Apartamentul si era amicul managerului Enachescu Dumitru si ma opresc aici. Omul nu mai este printre noi.

Dupa cum vedeti scriu lucruri traite si nu au legatura cu MISA sau cu asa numitul colectiv de redactie, asa cum spuneti dumneavoastra Dan Fodor si Terra Mirabilis.

In final, tot ce am scris despre aceste evenimente am facut-o si pentru domnul Pavel Corut care a scris multe lucruri reale si crude despre evenimentele din 1989 si pentru Elisabeth Spencer care a scris Masacrul de la Otopeni si multi alti, dar si pentru victimele macelului si pentru cei in viata, sa stie ADEVARUL. Sa stie cine au fost MACELARII.

Am vazut recent povestea Cristoiu, Iliescu si TERORISTI. Se spunea ceva de procurorul Voinea. Il rog pe domnul Cristoiu sau alti jurnalisti sa-l intrebe pe gen. Voinea ce s-a intamplat cu civili care au fost gasiti dupa 22 decembrie 1989 in sediul CC al PCR?

Majoritatea au fost ucisi sa se ingroape ADEVARUL. Acestia vazuse MACELUL din spatele scenei. Generalul Voinea a venit in sediul CC al PCR impreuna cu alti ofiteri si militari inarmati. Gen. Voinea s-a asezat pe un scaun in mijlocul unei sali mari. Nu am fost in interiorul CC al PCR, nu cunosc locatia, dar din informatiile mele si sunt numeroase, gen. Voinea s-a asezat pe un scaun si a chemat pe fiecare civil in parte la el, in fata lui si daca nu era din gasca complotistilor era impuscat.

De asemenea, doresc sa fac precizarea ca l-am cunoscut personal pe Sergiu Nicolaescu. Am participat la realizarea filmului RINGUL, eram subofiter neamt in filmul sau. Se poate vedea e online. Atunci era un om deosebit. Nu stiu pentru ce s-a intors impotriva lui Ceausescu, intrucat acesta il iubea si-l respecta pentru tot ce facea si chiar ii finanta gras toate flmele sale.

Ceausescu ii punea toata armata la picioare atunci cand Sergiu Nicolaescu avea nevoie de numeroasa figuratie. Sergiu Nicolaescu nu era atacat sau cenzurat. Sergiu Nicolaescu era inginer de profesie, dar facea filme si filme bune. Nu pot intelege nici acum ce a determinat acest gest criminal din partea lui Sergiu Nicolaescu si mai ales impotriva natiei romane si militarilor in cazul MACELULUI de la Otopeni.

Ce a facut Sergiu Nicolaescu, e total pe dos fata de el si munca si pasiunea sa, filmul.

Vedeti domnilor Dan Fodor si cei de la Terra Minunata, asa era corect sa o numiti, daca sunteti romani adevarati si nu Terra Mirabilis. Dupa cum se vede,’ lucrez cu marfa clientului si nu au legatura cu MISA.

Urmeaza capitolul 6: Jaf bancar organizat de clanul Murariu-Chirvase, avand colaborator pe milogul Alexandru Mironov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s