Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Alexandru Mironov -VII

Capitolul 7 : Fuziunea nucleara si Mugur Isarescu

Mugur IsarescuDe la inceput doresc sa fac o precizare foarte importanta. Inainte de dl. Ion Hobana si Alexandru Mironov si renumitul profesor Ciplea Liciniu, colaborasem cu numerosi cercetatori si oameni de stiinta printre care si prof. doctor, ing. Dinu Moraru. Nu veneam de undeva din neant si nu stiam despre ce vorbesc.

Acesta din urma ma compara cu Aurel Vlaicu si cu Hermann Oberth din Sibiu, unul din parintii fondatori ai rachetei si astronauticii.

De la domnul prof. doctor ing. Dinu Moraru am invatat ca orice idee sau lucrare stiintifica trebuie demonstrata cu ajutorul aparatelor si facute numeroase experimente. Asta inseamna stiinta si cercetare. Pornind de la aceasta idee. Am construit un Avion electromagnetic despre care se relateaza in revista Flacara nr.3 din 16 ianuarie 1987 si spirala de sticla cu vapori de mercur si altele.

Trebuia aratat ca se poate si altceva. Oamenii nu trebuie sa moara atunci cand zboara cu avionul sau se plimba cu vaporul.

Oamenii de toata isprava, cautau altceva decat fac dansii sau se scrie in carti.

Veneam cu ceva nou: Sisteme atomice izolate si neizolate care nu se mai aflau in echilibru termodinamic.

Munca mea e atacata si distrusa de ani de zile. Pagini web atacate si distruse pentru ca arat ADEVARUL.

O alta carte pe care am scris-o se numeste: Cea mai importanta enigma stiintifica a mileniului este elucidata sau Misterioasele OZN-uri si ratiunea umana.

In aceasta carte vorbesc faptul ca am fost invitat sa particip la constituirea Centrului interdisciplinar Judetean Braila al Asociatiei oamenilor de stiinta din Romania, precum si la simpozionul Aspecte energetice si informationale in ecosisteme organizat in colaborare cu Institutul Central de Biologie din Bucuresti.

Pe data de 18 mai 1989, ma aflam in sala de conferinte a Teatrului Maria Filotti din Braila. Nu eram inclus in program. Doamna Godeanu m-a asigurat ca a doua zi voi fi inclus in program si imi voi prezenta lucrarea.

A doua zi, la sfarsitul primei parti a simpozionului, la ora 13, 19 mai 1989, doamna Godeanu face prezentarea mea si a lucrarii pe care urma sa o prezint in fata participantilor la acest simpozion. Cu ajutorul domnilor Laurentiu venit din partea Radio si a domnului George Cusnarenco de la revista Magazin am instalat spirala din sticla, punand-o in functiune. Un domn din sala s-a opferit sa ma ajute sa-mi expun plansele din calc pe un ecran cu ajutorul unui aparat ce se afla in sala. S-a stins lumina in sala de conferinta. Singura sursa de lumina din intreaga sala era spirala mea confectionata din sticla avand in interior mercur si argon. In aceasta atmosfera am vorbit despre fuziunea nucleara prin efect fotoelectromagnetotermic.

La sfarsitul prezentarii a vorbit acad. Stefan Milcu, care a inceput cu prezentarea experimentelor legate de fuziunea nucleara controlata a celor doi profesori Fleischmann si Pons, continund cu ideea ca o alta varianta  sau tentativa de rezolvare a acestei probleme sttintifice este bine venita, mai ales din partea unui roman.

Dupa un anumit timp, cei doi profesori au avut probleme, si-au cerut scuze, s-au dus la publicatia respectiva sa retracteze declaratia pripita, dar nu i-au mai bagat nimeni in seama. Cei doi profesori au facut electroliza apei grele, este o mare realizare, dar nu ceea ce au afirmat.

Dupa aceasta poveste, sunt invitat la domnul Mugur Isarescu sa discut cu dansul despre lucrarile mele si sa-mi dea niste bani, un credit bancar gras.

Domnul Mugur Isarescu avea biroul la Banca de Investitii. L-a discutie a fost prezent si un amic de al dansului din strainatate care m-a sustinut tot timpul. Am vorbit de fuziunea nucleara, generatoare cuantice, nava cu propulsie cuantica si altele, dar si de bani.

In final e de acord cu povestea mea si sunt trimis la domnul director Vasilescu sa-mi dea bani, era o suma mare de bani. Nu am avut garantiile necesare si asa s-a naruit toata povestea mea, cu tot ajutorul domnului Mugur Isarescu.

Am scris toate acestea pentru ca am discutat cu acesti oameni, ii cunosc si stiu cine sunt, iar Dan Fodor si Terra Mirabilis sunt intr-o mare eroare. MISA nu are legatura cu povestile mele si cu ce am scris eu.

Pe cei de la MISA pot sa-i acuz ca sunt prea vigilenti si prea tineri pentru un razboi asa mare.

Daca urmariti cu atentie, ce scriu se aproprie de multi autori din serviciile secrete care scriu despre lovitura de stat si MACELUL din 1989, majoritatea sunt aproape de ADEVAR, mai ales Pavel Corut.

Prin natua serviciului si a legaturilor mele profesionale trebuia sa fiu atent la tot ce misca si la detalii, lucruri care au devenit rutina.

Cand aud de UNIRE stiu ca e vorba de George Simion, Eugen Tomac, Traian Basescu, Soros si singura lor tema fiind aducerea basarabenilor din R. Moldova si strainilor la studii gratuite in Romania pentru inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului roman, romani au ajuns pribegi pe Terra, iar copii lor sunt analfabeti sau violati si ucisi fara mila. Si, toate acestea sunt posibile datorita lui Alexandru Mironov si Ion Iliescu, datorita legilor emise de acestia in favoarea strainilor si pentru exterminarea romanilor.

Dar, GHINION. Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.

Acesti tineri basarabeni si straini adusi de Mironov si Iliescu la studii gratuite in Romania au ajuns masa de manevra a lui Basescu si Soros in Romania si este folosita impotriva lui Iliescu -PSD-ului si Romaniei.

Basarabenii si UNIREA: MASA DE MANEVRA a UNGARIEI in Romania

https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/01/14/basarabenii-si-unirea-masa-de-manevra-a-ungariei-in-romania/

Azi sunt membri ai partidului ALBA CA ZAPADA, membri ai fundatiei lui Ioana Basescu Miscarea populara, mai nou PMP.

Se fura tot, se rade tot.

Dan Fodor si Terra Mirabilis vorbiti despre faptul ca am probleme financiare.

Da. Am probleme financiare.

Nu am bani sa pot sa-mi aduc colegii si prietenii din tara si din strainatate in Bucuresti sa facem o mare manifestatie, sa le asigur transportul si hrana pentru trei zile si va spun ca daca vin 10 000 de romani ADEVARATI in trei zile pleaca toti politicieni si presedintele, dar pleaca si NATO isi lasa si jucariile si pleaca.

Deja, le-am pregatit plecarea: Yankee, go home!

Nu credeti ce spun? Priviti Ucraina atacata personal de Victoria Nuland, adjunctul secretarului american de stat pentru afaceri externe care a finantat revolta de la Kiev. A fost zi si noapte acolo, a dat mancare si apa la protestanti si chiar a ucis civili si militari uncrainieni cu ajutorul gruparii paramilitare private Blackwater, sa cresaca presiunea asupra lui Ianukovici. A adus actori si cantareti din America sa sustina revolta din Kiev si intrarea Ucrainei in UE.

Planul real, a fost desmembrarea Ucrainei, un stat mare si puternic care era un obstacol pentru inceperea celui de al treilea razboi mondial.

Da. Am probleme financiare.

Nu am bani sa fac pliante si postere sa arat cine sunt dusmanii Romaniei. Sa trezesc natiunea romana. Sa le distribui prin marile orase, pe strazi, in scoli, in institutii, in toate mijloacele de transport. Si pe urma sa vezi cum pleaca toti hori si banditii din gvern si parlament si lasa locurile libere.

Da. Am probleme financiare.

Nu am bani sa particip la simpozioane si conferinte de stiinta internationale la care sunt invitat si nu pot sa-mi prezint lucrarile.

Da. Am probleme financiare.

Nu am bani sa-mi continui cercetarile, sa construiesc mecanisme si nave cu care sa ma pot deplasa in spatiul inconjurator si sa pot folosi energia mediului inconjurator, sa ma pot plimba prin Univers inainte ca timpul existentei mele sa expire.

In rest, nu am probleme finaciare, ci probleme cu sistemul fascist sionist, ca tot romanul dupa lovitura de stat si MACELUL din 1989.

Un ultim lucru doresc sa-l mai spun. Multi politicieni si jurnalisti nu stiu ce inseamna SUMMIT.

Dumneavoastra stiti?

Si despre ce vorbiti dumneavoastra Dan Fodor si membri Terra Mirabilis? Despre MISA! Priviti pe cate web-uri sunt povestile mele.

Si pentru ce toate atacurile, amenintarile si provocarile astea? Pentru ADEVAR? Romania trebuie sa renasca pe o temelie solida si puternica: ADEVARUL.

Urmeaza capitolul 8: Suedia misiune esuata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s