Dan Fodor si Terra Mirabilis aparatorii unui milog, Alexandru Mironov

Capitolul 1: Dan Fodor si Terra Mirabilis sunt intr-o mare eroare

mironovPe ce se sprijina apararea lor, in fapt atacul lor impotriva celor de la MISA? Pe un web israelit “The owl report romania“ care ataca si injura romani. Acest web s-a constituit in instanta medicala, emite hotarari medicale si certificate medicale semnate si parafate de Nentu-yahu, premierul Israelului, bunicul lui Itic si al lui Strul.

1. In acest caz, Dan Fodor si Terra Minunata au pornit direct in balarii. Au si dansi opiniile lor cu privire la persoana mea, adica sa nu fie mai prejos decat acesti ISRAELITI, ciuma si cancerul planetei, fac si dansii afirmatii CALOMNIOASE si pe care doresc sa le confirme cu probe si documente: probleme sociale, financiare, juridice, autoincendiere si posibile probeme medicale.

Va informez ca ati inntrat pe un taram necunoscut, habar nu aveti in ce ati intrat. Atacati MISA! Pentru ce? Pentru ca au postat un text trimis de mine si pe care mi-l asum in totalitate. Si pentru ca voi doriti ceva. Eu va daruiesc si incerc sa va si lamuresc.

2. Aici aveti dreptate scriu in still maniheist. Cu toate ca sunt Orthodox de cand ma stiu, mai citesc si Coranul si 1001 de nopti si Biblia si Istoria religiilor si altele.

Maniheismul a fost intemeiat de Mani in secolul 3. Acesta considera ca lumea e guvernata de doua principii, al binelui si al raului. Si, sa raspandit in Egypt, China, Asia Centrala, Persia si altele

Apreciati corect idea, MISA e de partea binelui, iar masoni, agenti straini si romani cartite ale Israeluui si Americii sunt niste escroci, banditi si criminali ordinari.

3. Ce a aparut in carte nu are legatura cu MISA decat ca sunt si ei victime ale fascismului sionist instaurat in Romania dupa lovitura de stat militara si macelul iliescian si Mironovian infaptuite in 22-25 decembrie 1989 si o sa explic acest lucru intr-un alt capitol.

In carte sunt informatii si evenimente pe care le-am trait personal, iar pe unele le cunosc chiar de la Mironov personal. Cei de la MISA nu a nici o legatura cu Mironov, cu revolutia si alte aspecte prezentate in carte. Acestia au alte preocupari si de toata stima si ATENTIE o fac pe banii lor si nu pe bani publici ca alti, adica NU traiesc din taxee si impozitele romanilor. Nu stiu ce sunteti dumneavoastra ONG sau Fundatie si daca functionati pe bani publici? Ar fi interesant de stiut cine sunteti si din ce bani functionati.

Povestea de pe youtube este o FARSA pusa la cale de Radu Roncea care a zis ca facem o PAUZA si de fapt a continuat emisiunea fara ca Rapcea si cu mine sa stim acest lucru. In aceasta asa zisa PAUZA, am fost sunat de un coleg si mi-a spus sa fim atenti ce vorbim ca suntem in direct.

4 Nu e vorba de un atac grotesc, ci e vorba de date si informatii reale si momente din viata mea, traite impreuna cu Alexandru Mironov si MISA nu are legatura cu aceasta poveste si chiar ii rog sa o stearga sa nu aibe probleme din cauza mea, iar tot ce scrie in acel text imi asum in totalitate. E vorba de oameni pe care i-am intalnit si cunoscut personal si voi incerca sa fac cate un capitol pentru fiecare problema ridicata de dumneavostra.

Faceti remarca ca Mironov NU apare in carte. Scopul cartii: DEZVALUIRI ULUITOARE DESPRE MODUL IN CARE ESTE AFECTAT ROMANIA DE GIGANTICA CONSPIRATIE INTERNATIONALA A NOII ORDINI MONDIALE  a fost sa arat DRAMA pe care o traieste natiunea romana si Romania, jaful si coruptia si crimele comise dupa 22 decembrie 1989.

Totusi doresc sa fac precizarea ca in aceasta carte am scris si de Alexandru Mironov si trebuia sa apara numele sau la pagina 62, cap: Inabusirtea in sange si confiscarea revolutiei, ora 12,45, dar nu stiu cine a inlocuit numele lui Alexandru Mironov cu al lui Ion Iliescu.

“Multimea este mintita cu nerusinare de Aexandru Mironov.“ si nu de Ion Iliescu.

Tot ce apare in aceste randuri cu data si ora sunt cuvintele lui Alexandru Mironov si nu ale lui Ion Iliescu. Ion Iliescu in acele zile sangeroase nu a fost o clipa in cladirea RADIO, ci Aexandru Mironov, Ana Blandiana, Arsinel, un tanar Laurentiu care m-a ajutat sa prezint Fuziunea nucleara controlata la un simpozion la Braila si alti..

De fapt, din aceasta data si ora Ion Iliescu devine comandantul suprem a armatei si presedintee Romaniei, lucru recunoscut de V.A Stanculescu in fata ofiterilor din MAPN si le cere ofirterior in data de 22 decembrie 1989, ora 16, sa discute personal cu Ion Iliescu intrucat el este noul comandant suprem al armatei. Numirea lui Ion Iliescu pe lista FSN de catre Alexandru Mironov, a insemnat de fapt si de drept inlocuirea lui Nicolae Ceausescu cu Ion Iliescu.

Din acest moment se poate vorbi de lovitura de stat miitara si macelul din 22-25 decembrie 1989, infaptuite dupa un scenariu Mironovian, avand ca regizori pe Sergiu Nicolaescu, Militaru, Iliescu, Stanculescu si alti. Toate vor fi explicate in alt capitol.

Din aceasta clipa, Dan Fodor si clica de la Terra minunata ar trebui sa-si ceara scuze fata de la cei de la MISA. Acesti tineri nu au nici o vina. Eu scriu si postez povestile mele pe zeci de web-uri, facebook si altele  Am colaborat cu multi jurnalisti si inca sunt solicitat si scriu zlinic cate ceva.

Un lucru e simplu si clar, sunt date si informatii si intamplari traite impreuna cu Alexandru Mironov si exista si martori, si probe daca e cazul si cei de la MISA nu au legatura cu aceasta poveste.

Vorbiti de probleme sociale, va rog sa vorbiti despre aceste probleme, dar inainte de aceasta va asigur ca datorita lui Mironov si clasei poitice actuale sunt peste 8 milioane de romani asistati social si peste 5 milioane de romani au parasit Romania. Si, acum Mironov ne arata cat de frumos merg treburile cu DIASPORA si ca ei decid cine sa ajunga la putere in Romania, adica Romania a evoluat. Pe naiba, Romania a devenit COLONIA STATULUI ISRAEL. Un porc sau o vaca ori un caine poate sa devina primar sau presedinte in acest sistem fascist sionist israelit. Nu conteaza cine si cati voteaza, ci numai cine numara voturile.

In America caini candideaza la functia de primar. Asta e America falimentara, criminala si terorista condusa si controlata de comunitatea evreiasca jidaneasca spurcata :Soros, Rothshild si alti.

Au aparut somajul si analfabetismul si mai mult, copii romani intre 3 si 18 ani sunt abuzati sexual si recent in Italia o fetita de 3 ani din Romania a fost violata si ucisa cu bestialitate Asa ceva NU se uita si NU se iarta. Vedeti sunt un om bine informat si nu am nevoie sa-mi spuna cineva ce si cum.

Interesant ar fi sa spuna Miromov unde sunt toate institutele de cercetare din Romania si unde sunt milioanele de cercetatorit?

Probleme financiare.

Da, Am probleme financiare. Nu mai am bani sa-mi termin cercetarile si sa-mi fac filme si altele. Sunt invitat la conferinte si simpozioane internationale sa le vorbesc despre fuziunea nucleara, generatoare cunatice, nave cu propusie cuantica, dar nu pot ajunge: Nu am bani. Trebuie sa ajung in anumite locuri pe Terra unde sunt invitat sa colaborez sa punem in aplicare FUZIUNEA NUCLEARA romaneasca, intrucat si azi dupa aprope 30 de ani sunt cercetatori care se joaca cu electroliza apei grele, dar NU pot sa merg. NU am bani. In rest alte probleme NU sunt. Am bani pentru hrana cea de toate zilele si imbracaminte si intretinere.

murariuProbleme judiciare? Aici e o probleme serioasa. Justitia romana s-a dovedita fi o mare grupare criminala infractionala si au inceput un meci cu mine si inca nu l-au terminat, deja sunt aproape de final, iar toate sentintele, deciziile si rezolutiile emise de JUSTITIA ROMANA in cazul subsemnatului sunt emise infractional si criminal si in forma continuata, asa spun colegii din RAAPPS.

Mai mult, a mai aparut un caz judiciar in care e implicata toata familia si fara stirea noastra si acordul nostru si in care sunt implicati amiccii si colabopratorii lui Mironov: Murariu Adriana, Murariu Dan, Murariu Andrei, Chirvase Mioara, Chirvase Razvan, Chirvase Gabi, Razvan Gustere si Radu Tudor si alti, care au jefuit anumite bancii in numele nostru. Deocamdata Mironov e colaborator, dar justitia va decide ce calitate va avea in final.

Mironov le-a pus la dispozitie apartamentul situat in Calea victoriei nr.155, etaj 5, ap.55, sectorl 1, Bucuresti unde si-au construit o firma Sfera Serv Com SRL in care am aparut cu toti angajati si chiar si in alte firme fara stirea si acordul nostru.

Posibile medicale. Aici e o problema pe care deja v-am relatat-o.

Da, exista niste hotarari si certificate medicale la adresa subsemnatului,  din moment ce The owl report romania scrie de ele. Am inteles ca sunt emise  de  Mengele si Netanyahu, premierul Israelului, dar THE OWL Report Romania trebuie sa le si prezinte. Acesta din urma, adica Nentu-yahu, premierul Israelului bunicul lui Itic si a lui Strul s-a METAMORFOZAT si i-a luat locul lui Mengele si acum tipa COCOLOCAUST si HOLOCAUST. Mai nou POGROM, asa guita Pata-pievici

Dan Fodor si Terra Minunata ma intristati si ma obligati sa reancep istoria cea ADEVARATA si chiar uitasem de aceast MILOG, dar daca doriti ADEVARUL si numai ADEVARUL NE LUMINEAZA CALEA, asa spunea Isus Cristos ucis de evrei jidani spurcati si care e batjocorit zilnic de SURSA dumneavoastra THE OWL Reposrt Romania, sunt si cei care ataca cetateni romani si Romania. E totul posibil, ei sunt COLONISTII Romaniei.

Va urma capitolul 2: Inceputul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s