MINERIADA: Lovitura de stat pentru aducerea Regelui Mihai la putere

tortionariiAceasta cacealma evreiasca jidaneasca spurcata si act terorist impotriva Romaniei si natiei romane a inceput  la 15 martie 1990.

Revolta si proteste de strada la Targu Mures finantate si organizate de evreimea jidaneasca spurcata pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Aceasta actiune teorista internationala a fost sprijinita de Israel, America si tot occidentul, renumitele BLACKWATER (apa neagra) o grupare militara paarticulara finantata si controlata de NSA si CIA si LEGIUNEA STRAINA FRANCEZA si care participa la revolte si lovituri de stat pe toata planeta.

Toate aceste crime si acte teroriste si atentate planetare sunt fabricate si au la baza scenarii evreiesti jidanesti spurcate creiminale si teroriste pentru ca evreii jidani spurcati sa schimbe guverne si presedinti de state pentru a ajunge ei la putere sa extermine natiunile respective si sa numeasca marionete cu care sa jefuiasca aceste tari in numele unei DEMOCRATII FASCISTE SIONISTE CRIMINALE, respectiv: Soros, FMI si altele.

Toti cetateni straini cazati si inregistrati la hotelurile din zona au fost urmariti si supravegheati de armata si serviciile secrete, Iliescu stia ce urmeaza si a rezolvat problema rapid, avand experienta de la profesorii din Rusia, Frunze si mai mult, toate registrele hotelurilor unde au fost cazati straini au fost confiscate de politie si armata.

A fost suparare mare internationala pe Ion Iliescu pentru ca le-a stricat planurile si proiectele de destramarea Romaniei si au fugit la Bucuresti si la 2 aprilie 1990, protestatari de la Targu Mures ocupa Piata Universitatii si solicita sa plece Ion Iliescu si guvernul Petre Roman si sa vina Regele Mihai si Ion Ratiu premier.

Cine se plimba printe manifestanti din Piata Universitatii si-i instiga la crima?

Ion Ratiu, Silviu Brucan si nepotul sau Adrian Severin, ulterior ministru de externe guvernarea CDR 1996-2000 si culmea ironiei alaturi de Petre Roman.

De asemenea, la aceste pelegrinari prin Piata Universitatii se gaseau si Crin Antonescu, Videanu, Berceanu, seniorul PNL, Tariceanu, Basescu si alti, care ulterior au participat la jafurile evreiesti jidaneasti spurcate, dar sunt si beneficiari: SAFI, CARITAS, Gelsor, FNI Vantu si altele.

Protestatarii din Piata Universitatii, majoritatea agenti straini si peste 240 sunt ingropati la Straulesti cu identitate necunoscuta au ocupat si blocat centrul Bucurestiului peste 45 de zile, dar a venit ziua de 13 iunie si guvernul Romanb decvide evacuarea Piuetii Universitatii si ATENTIE!

Evacuarea Pietii Universitatii s-a facut fara victime, victimele apar pe data de 14 si 15 iunie 1990 si dupa ora 13, cand apare Marian Munteanu in Piata si solicita celor aflati in Piata Universitatii sa atace sediul politiei sa elibereze protestatarii arestati.

Au inceput sa atace sediul politiei capitalei cu sticle incendiare, se poate vedea pe filmul lui Sorin Iliesiu si Televiziunea romana pana la la miezul noptii, atunci cand s-a intrerupt emisiuea TV si de aici s-a declansat venirea minerilor la Bucuresti si interesant este faptul ca Basescu care era ministru secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Blaga si alti, au pus la dispozitie minerilor garnituri de trenuri pentru ca acestia sa ajunga la Bucuresti sa inabuse revolta organizata de evreimea jidaneasca spurcata.

Asa, a aparut denumirea de MINERIADA si victime, dar nimeni nu vorbeste despre crimele si atrocitatile si actele teroriste si criminale comise de protestatari pana la venirea minerilor si despre militari atacati cu sticle incendiare la sediu TV si pe strazi de acesti mercenari si teroristi internationali si romani usor manipulati si kominternisti conserve evreiesti comuniste teroriste bolsevice: Tismaneanu, Plesu, Liiceanu, Patapievici si alti, copii tortionarilor comunisti evrei jidani spurcati care au bagat la puscarie romani care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania sunt VICTIMELE MINERIADEI.

Pe scurt. A fost o actiune mercenara terorista tipica evreimului jidanismului spurcat si la care s-au reactivat conservele kominterniste bolsevice evreiesti jidanesti spurcate care au instigat cetateni romani la revolta si crima pentru ca evrei jidani spurcati sa ajunga la putere in Romania sa vanda soi sa distruga Romabnia si sa extermine natiunea romana.

E clar ca lumina zilei si ca un lucru edificator in acest sens il constituie faptul ca protestatarii din Piata Universitatii au ajuns la putere in 1996-2000 prin CDR si ulterior prin Alianta DA 2004-2008 si au facut exact ce a facut Ion Iliescu si FSN si PDSR sau PSD si azi sunt in Parlament si participa vartos la distrugerea si jefuirea statului roman si exterminarea nbatiei romane.

Protestele si revoltele de strada sunt armele evreismului jidanismului spurcat.

Daca romani si Romania inca mai doarme si nu intelege ce s-a intamplat in acesti 25 de ani in Romania, ii rog sa priveasca revoltele si protestele evriesti jidaneasti spurcate din Ucraina pentru ca Ucraina sa devina COLONIE a Israelului si evreismului jidanismului spurcat, sa devina membra M-UE si la care au participat  Blackwater si Legiunea straina franceza si altele.

Mercenari si agenti straini care de pe cladiri inalte au impuscat ucrainieni, asa cum s-a intamplat si in Romania in 15 – 22 decembrie 1989 sau in Siria pe care urmareste sa o distruga si sa o rada de pe fata planetei si acesti evrei jidani spurcati au ucis fara mila peste un milion de copii sirieni.

Ucraina e distrusa si destramata, asa cum a fost si fosta Iugoslavie si acum au pretext sa invadeze militar Romania, Polonia si altele, sa apere Ucraina.

Pardon. Sa apere ce? Ucraina!

Ucraina dupa ce a destramat-o si nu mai exista pe HARTA PLANETEI, decat ca o mica pata pe Terra si dupa ce au atacat-o ca sa intre in M-UE si sa devina COLONIE a Israelului.

A venit vremea sa incepem sa ne trezim si sa le spunem:

“Yankeey, go home!“

Nu avem nevoie de imperialisti si teroristi evrei jidani spurcati care aduc moartea, jaful, coruptia, saracia si foametea in toate tarile planetei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s