PROCURORII PRIMI TORTIONARI AI ROMANIEI

Am trait in perioada lui Ceausescu si a comunistilor. Nu am fost membru PCR.

Am avut serviciu si salariu si casa si familie si copii in perioada ceausista, dar dupa 1989 lucrurile s-au schimbat radical.

De peste 10 ani de zile a aparut un terorist si un criminal de miliarde de ori mai criminal decat Ceausescu, un fel de Chombe din Republica Congo:TRAIAN BASESCU.

Acest ZOMBI Traian Basescu conduce si controleaza toate institutiile statului roman si isi numeste oameni in functii importante in institutiile statului roman, inclusiv la DNA Kovesi, agent AVO si CIA si are trei cetatenii maghiara, romana si americana si pune SRI-ul sa asculte cetatenii romani si sa le fabrice dosare penale si stenogramele sa le prezinte in EVENIMENTUL ZILEI, propaganda si ziarul lui Udrea, o alta infractoare.

Aceasta panarama betiva ordinara: TRAIAN BASESCU e protejat de PROCURORI si de KOVESI personal si chiar a primit dosarul penal FLOTA acasa: PRESCRIERE. Punct.

Nu ma agitam atat si nu scriam aceste randuri, dar vad cum Romania e distrusa si natia romana e exterminata si vad cum procurorii vand si distrug romania si ne extermina fara mila si apara infractorii politici si pe Basescu si basisti care sunt de miliarde de ori mai nocivi si tortionarti decat Ceausescu si comunisti.

Am participat la constituirea RAPORTULUI APARTAMENTUL.

Sincer. Nu ma bagam in aceasta poveste, dar colegii m-au asigurat ca lupt pentru binele statului roman si divulg coruptia si ca procurori o sa rezolve problema.

Lucrurile nu au stat chiar asa.

Raportul apartamentul a ajuns la Emil Constantinescu care l-a prezentat in confruntarea directa cu Iliescu de la alegerile din 1996 si a castigat alegerile, iar Traian Basescu a ajuns ministru in guvernul Ciorbea.

Traian Basescu a solicitat sistarea cercetarilor in Raportul apartamentul si aruncarea in strada a lui Valerian Stan, seful corpului de control al guvernului si a cerut DEMISIA lui Victor Ciorbea, lucru care s-a si facut.

Ce au facut procurorii?

Au emis NUP pentu toate infractiunile si jafurile comise si pentru toti infractorii din acest Raport Apartametul.

Am urmarit multe dosare penale incepand cu BANCOREX, JIMBOLIA si altele, dar jafurile sunt protejate si ascunse si faptuitorii sunt protejati si aparati de zeci de ani de PROCURORI.

A aparut o mare problema in ultima perioada evacuarea ANTENELOR.

Nu-i simpatizez, dar sunt impotriva DISPONIBILIZARILOR si aruncarea romanilor in strada pentru ca asa cere America colonia Israelului si Soros si Basescu.

Doresc sa fac precizarea ca am sustinut OTV si pe Vadim si PRM atunci cand au fost atacati si sustin si ANTENELE sa nu fie evacuate pentru ca asa cere America si Basescu si alti.

Nu sunt PRO ANTENE pentru urmatoarele motive:

Au sustinut casa regala germana de Hohenzollern si pe regele Mihai primul tortionar al Romaniei, cel care a infaptuit LOVITURA DE STAT  de la 23 august 1944 si a adus bolsevici comunisti la putere si a emis DECRETE cu care a trimis la moarte milioane de romani care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania in perioada MONARHISTA 1944-1947.

Mai mult, priviti istoria pe care Israel si Soros si colonia israelului america vor sa o desfiinteze din invatamantul romanesc si o sa vedeti crimele si foametea impusa de casa regala germana de hohenzollern in Romania, rascoala din 1907 sau grevele ceferistilor din 1933 si faptul ca a semnat declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria in care se cerea atacarea militara a Romaniei si desfiintarea statului roman pe criterii etnice.

Il vad peVisinescu cum e tarat prin tribunale si evreii cer condamnarea lui l-a moarte, dar nimeni nu vorbeste de raul de la radacina.

Cine a trimis romanii la puscarie?

Regele Mihai si evreii jidani care au ajuns la putere datorita regelui Mihai, in frunte cu parinti lui Victor Orban, Vladimir Tismanaeanu, Horia Patapievici, Petre Roman si alti, dar acestia nu sunt condamnati si atacati pentru ca sunt evrei jidsani spurcati si criminali si tortionarii neamului.

Pardon. Copii acestor tortionari ai neamului romanesc condamna crimele comuniste, dar nu condamna crimele din perioada MONARHISTA, perioada cand s-a implementat COMUNISMUL in Romania si nici crimele si atrocitatile comise de parinti lor ADEVARATII TORTIONMARI ai neamului romanesc.

A doua problema. NATO si Radu Tudor care o suge zilnic cu AMERICA si promoveaza FASCISMUL si terorismul israelian si american peTERRA, iar Ursu o suge si el Coreei de Nord si sunt atacati pe la spate de Ambasadele Americii si Israelului  din Romania sa-l apere pe CHIOMBE, adica pe acest ZOMBI politic: TRAIAN BASESCU.

Problema a CLARA CA LUMINA ZILEI institutiile statului sunt conduse de ZOMBI: TRAIAN BASESCU cu ajutorul institutiilor statului si al SRI-ului, dar in mod special al PROCURORILOR cu care ameninta politicieni si chiar ii baga la puscarie ori face si desface partide sa-l apere pe TRAIAN BASESCU si basisti.

Nu ar fi primul atac al lui Basescu Zombi impotriva ANTENELOR si chiar incercarea de asasinare in stil MAFIOT si Mossad al unor persoane incomode.

Motociclisti trimisi de Zombi Basescu sa-l atace pe Mircea Badea ori slabirea piulitelor de la roti la masina lui pivniceru sau taierea furtunelor de la sistemul de franare al masini presedintelui asociatiei magistratilor din Romania si huidu si multi alti.

Daca privim in asamblu situati din Romania se poate vedea ca PROCURORII sunt primi tortionari ai statului roman si ai natiei romane.

Daca privim padurile acestea nu mai sunt si se vinde tot siu se distruge tot si infractorii si coruptii sunt liberi sa ne distruga zilnic si Basescu e liber si basisti lui sunt liberi.

Daca privim la Ciolhannis avem doi infractori: Ciolos si Johannis si amandoi au dosare penale, primul e in cercatari penale alaturi de basisti lui Traian Basescu, iar Johannis a primit numeroare NUP-uri si e presedintele Romaniei si cine i-a ajutat sa ajunga aici sa vanda si sa distruga Romania si sa ne ucida fara mila la ordinul Americii colonia Israelului si al lui Soros?

PROCURORII, primi tortionari ai Romaniei.