Basarabenii si UNIREA: MASA DE MANEVRA a UNGARIEI in Romania

2012MASA DE MANEVRA- studenti basarabeni si straini adusi la studii gratuite in Romania, mercenarii Ungariei, Israelului si Rusiei vor UNIREA, dar si papagali politici care pun botul la aceasta CACEALMA JIDANEASCA SPURCATA PE BANII ROMANILOR, pentru ca Ungaria si Israel si alti, in spatele acestei TEME sa distruga si sa vanda Romania si sa ne ucida fara mila.

Basarabeni si straini fac studii gratuite in Romania pe banii romanilor, iar copii nostri sunt vanati si umiliti in scoala si la examene cu jandarmi, procurori si camere video si toata clasa politica guita ca nu sunt bani si este criza si austeritate, dar pentru basarabeni si straini sunt bani si pentru noi si copii nostri nu sunt bani.

tismaneanu dddAsa a fost 22 de ani si cu cacealmaua JOS COMUNISMUL! si FARA COMUNISTI!, cacealma jidaneasca bolsevica care s-a PERIMAT si nu mai tine VRAJEALA, iar cei care sustineau aceasta TEMA erau copii kominternistilor NKVD-KGB din presa romaneasca si GDS si ICR, copii celor care au implementat COMUNISMUL in Romania impreuna cu regele Mihai in perioada monarhista 1944-1947, mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale BasescuGDS-miahi dddTismaneanu, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, cei care vor destramarea Romaniei, pardon: REGIONALIZAREA ROMANIEI si infiintarea Republicii Transilvania si pe alta parte inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile, ne asculta telefoanele si ne fabrica dosare penale, vand si distrug Romania si ne ucid fara mila.

GEORGE SIMION in actiuneROMANIA PIERE SI SE DESTRAMA si SOROS si Ungaria si Israel ii dirijeaza si manipuleaza pentru actiuni teroriste si diversioniste in Romania si R. Moldova, dar pe banii romanilor, TEME pentru a atrage atentia romanilor de la problemele grave cu care se confrunta zilnic Romania, extragerea gazului de sist, cedarea aurului de la Rosia Montana, jaful si coruptia, cresterea preturilor, lipsa locurilor de munca si a salariilor, vanzarea Postei romane si altele.

Toata acesta actiune PRO BASARABIA, NU este pentru UNIREA Romaniei cu R. Moldova, ci pentru a sprijini Ungaria si UNDR si pe Tokes sa destrame Romaniei si sa infiinteze Republica Transilvania, priviti ce spune Poanta si va lamuriti: .

Ponta: “Regionalizarea României se va face în 2013 sau deloc”

http://jurnalul.ro/stiri/politica/ponta-regionalizarea-romaniei-se-va-face-in-2013-sau-deloc-632226.html

Romania a rezolvat probleme cu care se confrunta si trebuie o reampartire teritoriala, asa cere Soros, Ungaria si FMI. 

Romania doreste UNIREA, dar Romania nu doreste si:

Stop distrugerea Romaniei?
Stop regionalizarea Romaniei?
Stop UDMR-TOKES si Ungaria?
Stop studiilor gratuite pentru straini?
Stop finantarii asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor romanesti si straine?
Stop FMI si Banca Mondiala?

Acesti basarabeni si straini nu cer sa plece Basescu?

GDS SIMION CHISINAUNU pentru ca Basescu le asigura locuri de munca in institutiile statului roman judecatori, magistrati si din 2009 si pana in prezent Basescu a inlocuit 4500 de judecatori si magistrati romani cu acesti basarabeni sau jandarmi, politisti si altele.

Unirea, Unirea, Unirea si distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea romanilor, asa cere SOROS, iSRAEL SI UNGARIA si cine doreste Unirea?

Armata de studenti basarabeni adusi la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca romani in institutiile statului roman, MASA DE MANEVRA a Ungariei, Rusiei si Israelului in Romania.

asociatii finantate de RomaniaA doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei, prima a avut loc in 1944, iar a doua dupa 1989.

Cine nu crede sa privesca:

INSTITUTUL EUDOXIU HURMUZACHI si copii nostri sunt vanati si umiliti si straini sunt adusi la studii gratuite si numiti consuli, judecatori, amabasadori, magistrati, procurori, jandarmi sl altele.

https://hurmuzachi.ro/

Si, asa ca o idee, va rog sa retineti ca nu exista nici o actiune de protest a acestor basarabeni si straini impotriva lui Tokes sau a UDMR-ului, impotriva distrugerii sau destramarii Romaniei, regionalizarii Romaniei si infiintarii Republicii Transilvania.

Acesti mercenari si teroristi au alta TEMA impusa de Budapesta, Tel Aviv si Moscova: UNIREA, UNIREA, UNIREA, dar o fac pe banii nostri si nu pe banii lor.

Acesti basarabeni si straini nu au voie sa protesteze impotriva UDMR-ului, Tokes, Barna si Ungariei, cei care lupta de 22 de ani sa distruga Romania si nu pentru asta au fost adusi la studii gratuite in Romania, ci pentru actiuni diversioniste si teroriste in Romania controlate si organizate de Soros, Ungaria sau Israel si pentru acest lucru au asigurate studii gratuite, locuri de munca sigure in institutiile statului roman si salarii infinite si locuinte de lux in Romania.

BarnaMai mult, doresc sa fac precizarea ca iredentistul maghiar Barna face actiuni de protest impotriva Romaniei din centrul Chisinaului, pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si face acest lucru cu sprijinul basarabenilor de la Chisinau, al celor care pe de o parte solicita UNIREA si pe de alta parte solicita si destramarea Romaniei, asa le indica Ungaria si Soros.

CSIBI BARNA a protestat în faţa statuii lui Ştefan cel Mare din  Chisinau

http://www.napocanews.ro/2013/01/csibi-barna-a-protestat-in-fata-statuii-lui-stefan-cel-mare-din-chisinau.html

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca din 2010, se tin sedinte de guvern comune, Romania si R. Moldova si acest lucru se face la Ordinul Ungariei, Israelului si Americi, respectiv seful lor Soros& co-FMI si Banca Mondiala si despre ce UNIRE vorbim?

Mai mult, e un joc politic international organizat de Ungaria, Rusia, America si Israel pentru destramarea Romaniei din 16 iunie 1989 si spijinirea actiunilor iredentiste ale Ungariei impotriva Romaniei, iar R. Moldova in veci vecilor nu se va uni cu Romania, deoarece in R. Moldova peste 50% din cetateni sunt cetateni rusi si se cunoaste acest lucru la nivel politic intern, dar trebuie manipulata gandirea romanilor de la problemele reale cu care se confrunta Romania si sprijinirea Ungariei la ordinul Israelului, Rusiei si Americi pentru infiintarea Republicii Transilvania.

Iar, cine doreste sa se distreze un pic, sa vada cine sunt membri ai acestor plosnitarii-asociatii teroriste si diversioniste in Romania, ii rog sa priveasca: Actiunea 2012 sau ACAB ori NOII GOLANI, o sa aibe suprize mari, deoarece Romania inchide scoli si spitale si reduce salariile si pensiile si spune ca nu sunt banii, dar sunt bani sa le finanteze si asociatiile, fundatiile si ONG-urile acestor basarabeni si straini adusi la studii gratuite in Romania.

Asta e Romania dupa 1989, ROMANIA FALIMENTARA si FASCISTA si romanii au ajuns la mila basarabenilor si strainilor si CARNE DE TUN pentru straini si toata clasa politica.

Romania trezeste-te!

acabACAB ROMANIA – ACTIUNEA 2012 KGB – FASCISM – SOROS

http://www.facebook.com/photo.phpfbid=380817945284276&set=a.358884804144257.94484.342355342463870&type=1&theater

BRIGADA ROSIE-FASCISTA-KGB-MOSSAD-CIA-ACTIUNEA 2012

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.233289286705405.66705.100000730061474&type=3

Controversa: “ACTIUNEA 2012″, lucratura ruseasca? Caz Penal: Doru Maries si “noul golan” George Simion au sechestrat si maltratat un student basarabean

http://rapcea.ro/2012/03/14/controversa-actiunea-2012-lucratura-ruseasca-caz-penal-doru-maries-si-noul-golan-george-simion-au-sechestrat-si-maltratat-un-student-basarabean/a.ro/2012/03/14/controversa-actiunea-2012-lucratura-ruseasca-caz-penal-doru-maries-si-noul-golan-george-simion-au-sechestrat-si-maltratat-un-student-basarabean/

Dedesubturile “revolutiei” de la Chisinău

http://rapcea.ro/2012/04/08/dedesubturile-revoluiei-de-la-chiinau/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Basarabenii si UNIREA: MASA DE MANEVRA a UNGARIEI in Romania

  1. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

  2. Pingback: Ce nu ai inteles Sorin Rosca Stanescu? Ce nu ati inteles Antonescu si Poanta? | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  3. Pingback: RADU TUDOR un mercenar si terorist: “E FĂRĂ PRECEDENT ÎN JUSTIȚIA ROMÂNĂ” | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  4. Pingback: Priviti cine stabileste soarta Romaniei si a fiecaruia dintre noi, dar si viitorul Romaniei si al copiilor nostri | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  5. DACIA SOARE says:

    Regele constantin serban BASARAB -UCIS IN AN 1658 DE ADVERSARII LA TRON =ULTIMUL DIN DINASTIA REGALA a intemeetorului BASARAB 1-AN 1330–POSADA — [de aici si cuvintul posagii-ungurii navalind in partea de sud a SFINTEI DACIA au luat-o rau pe coaja si acum isi amintesc cu frica de groza traita de CAROL ROBERT de anju====concluzie–BASARABENII SINT CEI MAI TERIBILI DACi =DINASTIA LOR A TINUT DACIA PINA IN AN 1658 CIND ULTMUL REGE BASARAB A FOST UCIS PE LINIE Y[BARBATEASCA] IN AN -1658 D.C [ evident ca a fost ucis miseleste ca domnu MIHAI NOI DACI II SPUNEM REX DACUS MALUS cum i-au spus ungurii -ucis miseleste de basta ]=== REPET –ESTE VORBA DE MINUNATUL REGE [NOI DACI AVEM REGI – VODA LE SPUN SLAVII LA CONDUCATORII LOR=asa se face ca tot de la straini am purtat si numele de wallahi -apoi rumini-romanoi ..etc.]-==CONSTANTIN SERBAN BASARAB-1658 d.c.==acestia sint BASARABENII ==NOI DACOromini sau dacii adevarati sau cei ce se trag din daci -CA VOI IUBITI BASARABENI =VA ADORAM IDOLIZAM CONSIDERINDU-VA SALVATORII SI IS BAVITORII DE NEAM DAK==VA ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE IN DACIA UNITA CU BRAVII DACI BASARABENI.AMIN ASA SA NE AJUTE D.ZEU.==MOS IOAN DACU SI UNIREA CU BASARABIA.-DACILOR MILENARI-VZ. ZONA TICHINA SUD CEA MAI VECHE STAPINIRE DACICA=vz.buceagul[DE LA BUCEGISI MOLDOVA DE LA -multe dave nu cateaua lui dragos intemeietorul cum spun istoricii raufacatori de neam -masluitori de adevar strabun .MOS IOAN DACU=CRED IN UNIRE CA-N PROPIA VIATA.AMIN

  6. Pingback: Romania in EROARE ataca BISERICA la ordin extern: Ce sunt ONG-urile si cine le mani-puleaza? | RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU

  7. Pingback: Casa Regală a Marii Britanii a primit o pajişte din Transilvania |

  8. searchnewsglobal says:

    Reblogged this on and commented:
    OARE ??

  9. Pingback: Romania atacata de GUVERNUL PROVIZORIU |

Leave a comment