America si Romania in FALIMENT

In ce consta economia si industria Americii?

obama

 America se imprumuta la un SRL american: Rezervele Federale Americane-RFA care e condus si controlat de 8 familii americane, dar si o serie de ciumpalaci evrei cum sunt Kissinger, Soros si alti.

Bani imprumutati de America de la RFA ajung tot la cei care au imprumutat America, bani ajung la asociatiile, fundatiile, ONG-urile, corporatiile lor si nu la americani, dar toti americani trebuie sa returneze aceste datorii catre RFA.

Aceste 8 familii si cativa ciumpalaci evrei numesc pres. adica stergator de picioare la Casa Alba, precum Obama care nu s-a nascut in America, conform Constitutiei americane si nici el nu stie unde.

Acesti asasini ai planetei controleaza NATO, NSA, CIA si alte asemena chestii, cu care planifica si executa asasinate politice Kennedy, Anna Lindh, Olof Palme si alti, revolte planetare, vezi Libia, Egipt, Siria si altele, pentru ca aceste 8 familii si cu Soros in frunte sa poata sa numeasca marionete in aceste tari pe care sa le jefuiasca in interesul lor personal si nu al americanilor.

Americani sunt niste oi drogate, care in perioada alegerilor CIA si NSA si FBI si alti, le vireaza pe gratis droguri, fara sa mai fie atacati sau condamnati pentru folosirea drogurilor, sa nu mai stie ce voteaza si pe cine voteaza.

La americani sunt republicani si democrati, asa cum in Romania exista USL si ARD, dar sunt aceiasi la furat si jefuit, ca si in Romania de 22 de ani, cei care fug din dreapta  in stanga si invers, iar in SUA republicani sunt numiti in guvernul democrat cand acestia ajung la putere si invers, asa se intampla si in Romania dupa alegeri .

Asta nu e nimic, dar americani ii finanteaza lui Soros si la alti evrei toate Fundatiile infiintate pe toata planeta, dar pardon, nu sunt bani pentru americani si apare AUSTERITATEA, RECESIUNEA si CRIZA, atunci cand toate bancile din America nu mai au bani si sunt jefuite de toti evreii din America si aiurea, incepand cu directori de banci si terminand cu politicieni renumiti.

In Romania in 1989, nu exista acest sistem economic, industrial si politic si social, totul era planificat si controlat de stat, asa a reusit Romania sa plateasca datoriile externe la cele 8 familii de americani bogati care controleaza Banca Mondiala si FMI-ul.

Ceausescu reusise mai mult decat si-au imaginat acesti evrei bogati si a fost mai inteligent decat ei.

Ceausescu a investit creditele in fabrici si uzine, institute de cercetare civile si militare, armata si altele, dar si a exportat tot ce se producea sau se cultiva si a facut niste fonduri externe mai mari decat datoria pe care o avea Romania la aceste 8 familii bogate si atunci ce s-au gandit acestia, trebuie eliminat olteanul, e mai siret decat noi si sa-i stricam jucaria: ROMANIA.

Romania in 1989, avea economie si industrie care asigura locuri de munca la 22 de milioane de locuitori, serviciu, salariu, casa, familie si identitate, nu intru in alte amanunte  si anume faptul ca extrageam petrol din Libia sau produceam si vindeam tractoare direct din Iran si altele.

poanta 22

In 1989 si azi, cine priveste anumite persoane din media, politica, analisti, judecatori, mafioti si corupti o sa observe ca in 1989 a fost o lovitura de stat organizata de kominternisti NKVD-KGB, copii si nepotii lor, iar toti acestia ocupa si azi functii cheie in structurile statului roman, inclusiv paduchele NKVD-KGB-GRU-Ponta Naumovici, zis si VICTOR PONTA si mai mult, parinti lor sunt cei care au participat la lovitura de stat de la 23 august 1944, cei care impreuna cu regele Mihai au implementat COMUNISMUL in Romania in perioada Monarhista 1944-1947.

Mineriada a fost un conflict intre generatiile de kominternisti agenti NKVD-KGB din Romania, cei care au pus mana pe putere in 1989 si nu au mai vrut sa o lase din mana si komiternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, care il doreau pe regele Mihai la putere si pe Ion Ratiu prim ministru, dar se pare ca dupa 22 de ani au ajuns la o coabitare intre acesti kominternisti NKVD-KGB si vor sa-l aduca impreuna la putere pe regele Mihai si acest lucru e facut la solicitarea Statelor Unite ale Americii, intrucat e o garantie pentru America si Israel in cazul in care vor incepe al treilea razboi mondial,  acestia au o marioneta sigura in centrul Europei.

Iar, daca cineva urmareste membri GDS-ului si al altor asociatii o sa observe ca disidenti agenti pentru occident si Israel, sunt cei care guita jos: COMUNISMUL! si FARA COMUNISTI! sa ajunga ei la putere si sa-i inlocuiasca pe cei care au ajuns la putere in 1989, iar acestia in marea lor majoritate sunt kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu-GDS-Tismaneanu, iar regele Mihai a primit textul declaratiei in iunie 1989, la Geneva, Elvetia si este de acord cu destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Romania FALIMENTARA, a inceput cu finantarea asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor, IMM-urilor, fermelor private, agricultura privata, programelor guvernamentale, Marul, Cornul si vaca, Rabla, casa verde si altele, care sunt o finantare pentru anumite firme, corporatii si fundatii particulare-private romanesti si straine, dar nu sunt bani pentru scoli si spitale si trebuiesc inchise, pentru salarii si pensii si trebuie reduse.

Pe intelesul politicienilor romani, Romania se imprumuta la Soros & Co si Romania le finanteaza asociatiile, fundatiile, ONG-urile, corporatiile Ford, EADS, Renault si chiar conflictele internationale organizate si provocate de Soros & co pe Terra, Romania finanteaza anual peste 360 milioane de euro toate actiunile NATO pe Terra.

De asemenea, la FALIMENTUL ROMANIEI au participat si cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului roman, acestia devenind marinetele si soldati lui Soros & Co in Romania.

Romania prin finantarea asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor si IMM-urilor, finanteaza in realitate propaganda conspirativa mascata GDS, ICR si altele, care din comisiile prezidentiale Basescu controleaza toata viata economica, sociala, politica si militara a Romaniei, acestia ataca si denigreaza politicieni sau ii santajeaza, le asculta telefoanele, le fabrica dosare penale, ii aresteaza de pe strada, numesc agenti SRI, SIE, judecatori, procurori, ambasadori sau consuli ori chiar si prim minstru, fabrica legi si le prezinta Parlamentului pentru a le aproba, legi care se intorc tot la ei si seful lor, avand functia de ministri secretar de stat controleaza si coordoneaza serviciile secrete si chiar CSAT, aceasta e Romania kominternista NKVD-KGB-ista FALIMENTARA.

Alegerile din 9 decembrie 2012 au aratat cat se poate de clar ca oameni MOSCOVEI USL-isti au ajuns la putere si aduc la Guvernarea Romaniei oameni Budapestei –UDMR-isti pentru a distruge si jefui impreuna Romania si pentru a extermina definitiv natia romana.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment