Romanii nu au inteles cine ataca si distruge Romania

Dupa 1989, exista doua forte principale in Romania.

Gruparea A – Ion Iliescu si  gruparea B-Vladimir Tismaneanu, grupari kominterniste NKVD-KGB-iste si care  au ca teme desfiintarea statului roman, infiintarea Republicii Transilvania, aducerea regelui Mihai la putere si exterminarea natiei romane.

ILIESCUA- kominternisti agenti NKVD-KGB, copii si nepoti lor din Romania Iliescu,  Ponta- USL, ajutati de Moscova-GRU care au pus mana pe putere in 1989.

B- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania ARD-PDL, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele.

tismaneanu ddd

Iar, amandoua gruparile kominterniste NKVD-KGB sustin Ungaria si UDMR pentru destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania si aducerea regelui Mihai la putere.

In 1989, gruparea- B,  kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei au venit cu programul si implementarea PRIVATIZARILOR, DISPONIBILIZARILOR si RESTRUCTURARILOR in Romania pentru scoaterea Romaniei la vanzare, dar se pare ca gruparea B a avut ghinon, gruparea-A care a pus mana pe putere in 1989, au scos Romania la vanzare si gruparea B, nu au ajuns la putere si nu au ce vinde.

miahi ddd

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu  pro democratia-PNL.

Antonescu si ministri sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

ARMISTIUL cu Uniunea Svoietica a fost semnat pe 12 septembrie 1944, la Moscova si nu la 23 august 1944, asa cum a mintit regele Mihai natiunea romana de la postul de radio si a condamnat la moarte militari romani de pe frontul din CRIMEEA.

Iar, pentru cei care au urmarit toate evenimentele din Romania din 1989 pana azi, se poate vede ca exista un conflict deschis in acesti 22 de ani, intre aceste grupari kominterniste NKVD-KGB.

B- kominternisti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidenti agenti pentru straini din Romania ARD-PDL, sustinuti de occident, America si Israel, CIA, MOSSAD si altele, au organizat revolta de la Targu Mures din perioada 15-20 martie 1990 si au participat la toate atrocitatile din acea perioada, revolta pentru destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Trebuie facuta precizarea ca, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in iunie 1989, la Geneva si este de acord cu destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

De asemenea, o alta actiune terorista si mercenara a acestei grupari B, o constituie renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990.

De fapt, in aprilie 1990, gruparea B, dupa atrocitatile de la Targu Mures s-au mutat la Bucuresti si au inceput GREVA FOAMEI si acesti kominternisti agenti NKVD-KGB din exteriorul Romaniei si disidenti-agenti pentru straini sprijiniti de PNL si PNTCD au guitat si ghuita de 22 de ani:

JOS COMUNISMUL!

FARA COMUNISTI!

Sa dea jos de la putere kominternisti agenti NKVD-KGB care au pus mana pe putere in decembrie 1989 si sa-l aduca pe regele Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, lucru recunoscut de renumitul regizor care a facut filmele despre Piata Universitatii din 13-15 iunie 1990, Sorin Iliesiu membru GDS si PNL in 2012, la Antena 3.

Acestia sunt REVOLUTIONARII ROMANIEI, komintetrnisti si agenti NKVD-KGB care de 22 de ani vand si distrug Romania si guita  ca porcii:

DEMOCRATIE!

LIBERTATE!

CRIZA!

AUSTERITATE!

Si, ei de 22 de ani distrug si vand Romania si ne ucid fara mila si condamna natia romana pentru crimele lor si ale parintilor lor si ale regelui Mihai, crime comise de acestia impotriva natiei romane.

Iar, daca urmariti presa internationala dupa alegeri, adica gruparea B care guita si urla ca disperati ca nu au ajuns la putere Tismaneanu, Patapievici, Pippidi, MRU si alti membri GDS si ICR si ai altor asociatii si fundatii finantate de romani 22 de ani, care au fost si sunt in comisiile de la Cotroceni-Basescu, de unde contraleaza si santajeaza toata clasa politica si vinde si distruge Romania, fiind suparati ca nu au ajuns si ei la putere sa vanda si ei din saraca Romanie.

In final, arat ca in acesti 22 de ani, a fost si este o doar o lupta interna a kominternistilor NKVD-KGB gruparea A din Romania care au pus mana pe putere in 1989 in Romania si a kominternistilor NKVD-KGB gruparea B din afara Romaniei si supararea este si mai mare pentru gruparea B, deoarece ei au adus programul sionist pentru scoaterea Romaniei la vanzare si exterminarea natiei romane: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA si alti au pus-o in aplicare si mai mult, acestia au solicitat aducerea regelui Mihai la putere si gruparea A il vor aduce la putere.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment